Eşinizle yatakları ayırıyor musunuz?

Eşinizle tartıştıktan sonra;

• Yatakları ayırıyoruz

OY: 17 11,3%
  • Hayır beraber uyuyoruz

OY: 133 88,7%

• Ankete Katılan
    150
Bende rahat yatmayı severim. Ama ayrı uyumak sevgi kriteri midir bilemedim. Eşim genelde işinden dolayı evde olamıyor bende minik oğlumla uyuyorum arada büyük oğlum da takılır yanımızda ama onlar yuvadan uçtuğunda veya o kadar uzaklaşmaya gerek yok, büyüyüp yalnız uyumak istediklerinde eşimi yanımda arayabilirim. Fakat sıcak yaz günlerinde koca yatakta tek uyumak da bulunmaz nimet sanırım ben rahatıma düşkünüm

Bazı erkekler cocuk gibi oluyorlar istiyorlarki hep pofpoflayalim. Benim esimde asla küs kalamayanlardan. Bazen beni kızdırdığında tavır yapiyorum 1 dakika geçmeden karşımda sırıtıyor ,aman amandaaa küsmüşmü bu kız bana diye gülüyor bırakmıyorki azıcık tavır yapayım . Geçen gün çocukla ilgili bir mevzuda çok kızdırdı bende huyunu bildigimden odaya gidip kapıyı kitledim. Dışardan cama merdivenle tırmanıp Emrah ın eski şarkılarıni açmiş dinletiyor.gelde tavır yap.

Hiç yatağımızı ayırmadık. Kızgın dahi olsak hiç küs yatmadık. Bu bizim kırmızı çizgimiz. Evlenmeden önce de konuştuk yatakları ayırmak, çocuk gibi küsmek yok dedik, anlaştık. Aranızın iyi olduğu bir zaman diliminde eşinizle konuşun bence. İlişkinizi yıpratır ayrı yatmak. İletişim kurmayarak sorunları çözemezsiniz.

Bukadar inat ve yaptıgını arkasında duran eşiniz sonra nasıl adım atıyor barışmak için
Bir kaç gün degil iki hafta ayrılıkdan bahsetmişsiniz

Tam da esinize benzer bir see sahibim. 10 yillik Evliligimde her sey mukemmel denecek duzey de maddiyat aile cocuklarimiz. Ama esimin bu huyu mahvettibeni. 2 ay kus kaldigimiz olmustu dusun yani. Ilk yillarda bende tolere ediyirdum gidip adim atip ikna ediyordum ayni gun cozulurdu. Simdi o gelmeden adim atmiyorum tekrar kendisi gelip barisiyor artik 1 hafta mi dersin 1 ay mi dersin evde kusluk. Defalarca ayrilmaya kalktim istemedi bir de haftalar ca kus kaliyor barisinca sanirsin liseli asik dunyayi ayaklari ma seriyor. Ama ben de koptu bir seyler en sonunda birakacagim orasi gercek. Simdi cocuklar kucuk bir de cidden bosanmak istemiyor zora gelince yok seviyorum gururlu yapim var bla bla... Yani sana verecegim tavsiyem yok ama benim 2 cocugum olmasa çoktan bitirmistim

Ben bıkere ayırmıstım sonra bıdaha ayırdım hıc umrumda olmamıstı ayrı yatmak sonra esım ayırdı ve 3 kere daha yaptı o ayırınca uyuyamadım gıcık oldum gece kalktım saydırdım bıdaha yatak ayırırsan bu evden gıderım bıdahada gelmem dedım yapmadı ondan sonra. Suan sadece tartısıyoruz ben mutfaga esım televızyona 10 dakıka sonra devam edıyoruz konusmaya. Esınle konus devam ederse ondan once sen ayır yatagı oda uzulsun

Canım yatak olayını olabildigince ayirmamaya çalış ya araya soğukluk giriyor belli bir süre sonra artık yokluğunu varlığını hissetmiyor buda ilişkiye zarar veriyor biz kanlı bıçaklı da olsak ayrı durmamaya özen gösteriyoruz siniri gecene kadar bir odaya girer ben uyuyunca gelir sarılır uyur sabahta hiç bir şey yokmuş gibi davranıp kahvaltı yaparız her kavgada böyle olsa inanki evlilik cekilmez

Ben eşimle nisanliyken anlaşmıştım nolursa olsun tartışma yaşadığımızda yatak ayırma yok diye öyle de oluyo.

14 aylık evliyiz, bu sürede 2 kez büyük tartıştık ama hiç ayrı yatmadık.
yani hastalık filan olur o ayrı, mesela benim alerjim olduğu için bazı geceler çok tıkanıyorum ve kendimi salona zor atıyorum. ama küslük durumlarında ayrılmadık hiç.
annemle babamı da hiç ayrı yatarken görmedim.

Yaptık birkaç kere yatak ayırmayı. Ben odamdan başka yerde uykuya dalamadığım için yapmamaya karar verdim. Eşim en son gittiğinde soğuk odada hasta oldu, tıpış tıpış geri geldi artık kışın yapmaz sanırım bunu naz kapris çekmeyen erkek odundur, yontmalısınız

2 yıl önceki konunuzdan alıntı;
"
Benimle nasıl bütün hayatını geçireceğini bilmiyormuş.
Zora gelince her zaman kaçıyormuşum....
Bencilmişim.
Böyle devam edersem benimle yaşayamazmış...

Bu kelimeleri evlilik hayatımız boyunca kaç kere duyduğumu tahmin edemezsiniz..
İhtiyacımız olmadığı halde sırf o istiyor diye annesigilin yanında yaşadım.
Mal paylaşımı için gelecekmiş.
"

Evliliğiniz bitmiş çoktan. Siz ne için çabalıyorsunuz tam olarak?

Küsen insanı sevmem ve hiç tolerans göstermem. Eşim ve yakınlarım bunu bilir. Küsüp yatak ayırmaya kalksa hiç abartmıyorum boşanmaya kadar gider benim için durum. Tavrımı çok net biliyor bu konuda, şahit de oldu. O yüzden cesaret edemez öyle bir çocukluk etmeye. Siz de biraz sert olsanız keşke bu konularda.

Eşimde bende tartışsakta mükemmel pahalı yatagımızı bir diğerimize bırakıp gidemeyiz yatak için tekrar kavga ederim genede gitmem oda öyle gecede kol bacak atmayla barışır sabah hiç bir şey olmamış gibiyiz çok uzatırda küserse 3. Güne kalmaz barışır mevcur şeytani fikirlerime dayanamaz

Benimkide ilk evlendiğimizde yanımda uyurdu sabah bi bakardım içeride koltukta yatıyor, gece kalkıp geçiyormuş. Çok kızdım o dönem, ben biraz deli yatarım o da çıt çıksa uyanır ben her döndüğümde uyanıyormuş. Biraz zaman geçince alıştık ikimizde. Hoş ben ara sıra uyurken dirsek filan çarpıyorum adama.. Beni kızdırırsa filan gelmiyorsun odaya bu gece diyorum yinede gidip yatağa yatıyor, ben yastığımı alıp gittim bi kaç kez geldi kendisi götürdü ayrı yatmak yok diye. Bence soğukluk giriyor, tartışma uzadıkça uzuyor. Yatağa birlikte girince daha çabuk yumuşuyor iki tarafta. Eşinizle konuşun vazgeçsin bu huyundan.

Hic kaldirmadigim olay. Tartisma olur küsersin ama ayri uyumak bana göre hic uygun degil. evliligimizin basinda esim bunu bir kez yapti, cok sert tepki gösterdim. dedim bana küs, kiz ama asla yatagini ayirma. hatta kavga ettigimiz zaman ben hakli olsam onunla konusmasam bile yataga girdigimde yine sarilmasamda ayagimi o na dokunduruyorum burda oldugumu bilsin, küs oldugumu bilsim ama yine de seviyorum unutmasin. kim sucluysa digerinin gönlünü alir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…