Eşinizle yatakları ayırıyor musunuz?

Eşinizle tartıştıktan sonra;

• Yatakları ayırıyoruz

OY: 17 11,3%
  • Hayır beraber uyuyoruz

OY: 133 88,7%

• Ankete Katılan
    150
İlk tartışmalarda siz ilk önce alttan alıp baristiginiz için alışmış beyefendi bırakın istediği gibi yatsın,evde herturlu hizmetinizden kendi gelip barisana kadar vazgeçin yapmayın ,yokmuş gibi davranin.
14senelik evliyim ilk senelerde eşim de çok yapardı yatak ayirirdi sizin gibi üzülürdüm, saf aklım diyorum niye alttan aldın,şimdi umrumda bile değil isteyen istediği yerde yatsın,bazen eşimin yatısından bile rahatsız oluyorum, tek yatmak daha rahat koca yatak seninseril istediğin gibi.

Benim esim koltukta uyumayi sevio yani bildigin orada oturur orada yatar.Bekarliginda odasi olmamis hep koltukta yatmis kalkmis bundan dolayi da hic yatak odasini benimseyemedi.Yatagimiz oda takimiyla hediye verildi pek iyi degildi bahanesi buydu en iyisinden aldik gene ayniKüs baris farketmez adam koltuga yapismis durumda kaldirmiom zaten gururumda artik gel benle yat demeye izin vermio artik.Sizinde sevgi eksikliginden ziyade gururunuz engeldir artik bosvermissinizdir

kavga sebebine bagli aslinda tartismanin ilerlemesi sizde bi sogukluk sezdim ben ben bi kere ayri yatim dedim eşim sinirlendi geldi kucagina aldi yataga geri soktu battiniyeyide sardi hadi kac bakalim dedi nereye gidecen

2 hafta uzun bir sure. Küserek sizi manipüle ediyor. Farkinda olmadan da sizi kendi yokluguna alistirmis.
Küserse küssün siz hicbir iletisim kurmayin, birakin boyle boyle küsmemeyi ogrenir.

Büyük bir kavga olmuşsa Kırgınlık uzamasın diye gidilir başka odaya ama 2 hafta da Baya uzun olmuş.

Ben bu şekilde devam etmek istemediğimi söyledim ama ben onu bu kadar kızdırmasaymışım o da böyle yapmazmış...

Eşini döven erkekler de böyle söylüyor. Sizin derdiniz ayrı yatmaktan da fazlası, siz psikolojik şiddet görüyorsunuz. Böyle devam etmek istemiyorsanız etmeyin, çünkü siz suçlu değilsiniz, eşiniz kötü kalpli şımarık bir adam. Bunun farkına varın ve "benim hiçbir suçum yok, hepsi senin suçun, ben bı ergen çocukla evli kalmak istemiyorum" diye çıkın karşısına. Çünkü bu adam ömrünüzün sonuna kadar böyle devam edecek

insanlar iletişim kurmak yerine neden saçma sapan hareketler yapar anlam vermiyorum . evlilikte iletişim önemli ve anladığım kadarıyla sizde iletişim başta olmak üzere bir çok şey kopmuş .

Mesajınız ıcın tesekkurler. Evliliğin başlarında bir hata yapmışımdır kendince beni böyle cezalandırıyor diye düşünürdüm ama 6yıl boyunca her tartışmada da ben suçlu olamam diye düşünüyorum. Kendimde hata aramaktan yoruldum. Evde. işte, arkadaşlarımda aklımın arkasında hep bu konu dönüyor. Yoruldum. Sevgim bitti mi bilmiyorum ama ayrı uyumak artık onu özlememden diye ben 5yıl sonra yine küstüğünde oturup 5yıl önce niye ayrılmadım diye kendime kızar mıyım diye düşüünmekten kendimi alamıyorum.

Totoşu kalkmış sanki koca kişisinin ne demek kaç zamandır tripli kalmakç oturur konuşursun yani yanlıştı yanlışsın yanlışım vs diye iki yetişkin insanın konuşmaması lazım küsmek çok basit ya. Bence alın konuşun karşınıza ne hissediyorsanız söyleyin

Diger odadaki yasam alanini araniz iyiyken hence yok edin. Beraber yatmak bence ciftler arasini sakinlestiriyor ister istemez sakinlesip barisiyorsunuz

Altı yıldır böyle hani yeni bir şey değil. Beni kendince bçyle cezalandırıyor sanırım. Ama bunca yıldır ben suçlu olamam en azından 10 kavgadan 4ünde ben haklıyımdır mutlaka ya. Ama her tartışma sonrası ben nerede hata yaptım demekten yoruldum. Çocukluktan ziyade huyu bu. Kendince beni böyle cezalandırıp üzüyor ayrıca bana hatamı düşünmem için zaman veriyor yani o beni .ocuk gibbi eğitmeye çalışıyor

Konuştum elbette ne olursa olsun beraber uyuyalım diye ama....

Huyu öyle demekki. Hiçbir şekilde ayrı yatmayız burda doğurunca kocam uyanmasın diye ayrı yatan var şok oluyorum. Küsğnce gidin yatın yanına kovacak hali yok. Siz üstüne gitmezseniz değişmez bu huyu

Bukadar inat ve yaptıgını arkasında duran eşiniz sonra nasıl adım atıyor barışmak için
Bir kaç gün degil iki hafta ayrılıkdan bahsetmişsiniz

O atmıyor ki genelde ben adım atıyorum. Evle ve ya beraber konuşmamız gereken bir şey oluyor ya da gönlünü almak için uğraşıyorum. Sonrasında oturup ne kadar hataalı olduğumu anlatıp konuyu kapatıyor. Kendini hiç suçlu bulmuyor. Sonra yeniden tartışana kadar devam. Ama ben artık söyleyeceğim şeyleri iki kere tartarak soyluyorumkavga etmemek için. o da bana eşimin yanında bile rahat değilim hissi veriyor.

İnanın günde beş kere boşanmakararı alıp beş kere vazgeçiyorum kendi kendime. Bunca yıldır emek verdin az bu huyunu yontsan iyi biri aslında diye ama huylu huyundan vazgeçmez sizin de bildiğiniz gibi ilerleyen senelerde keşke ayrılsaymışım diyeceğime o kadar eminim ki... Ben ayrılalım dediğimde mal paylaşımına geliyor konu. Sen annenleri ara ben benimkilere söylerim diyor. Ki ben 6yılda bir kere dedim... Kaybetme korkusu da yok

Ayrılmayı düşündüğüm o kadar çok zaman var ki. Boşanma kararını kesin olarak nasıl aldınız?

Ah canım tek taraflı olmuyor ki. Karşı tarafında attığın adımlara cevap vermesi gerekiyor. Vermeyince benim de hevesimde istediğim de kaçıyor...

Bu konuyu görünce o zamanlarda ki kelimeleri hala söylediğini farkettim. Bilmşyorum gerçekten iyiyken o kadar iyi bir adam ki o anları hep beni adım atmaktan vazgeçiriyor. Ama artık o kadar yoruldum ki...

Ayrılmayı düşündüğüm o kadar çok zaman var ki. Boşanma kararını kesin olarak nasıl aldınız?
Başka sevgililere özenmeye başladım. 70 yaşıma gittim baktım ömrümün yarısı tartışmayla küslükle geçmiş. Başkalarını beğenmeye başladım. Konfor alanından çıkmak zor oldu nerdeyse 1 yıl karar veremedim. Ama zaten bu yazdıklarımdan da anlıyorsunuz artık ben üzülmekten çok yorulmuştum içimdeki bütün duyguları öldürdüm. Hani derler ya evleneceğiniz kişi karşınıza çıktığınızda anlarsınız. Boşanma vakti geldiğinde de anlıyorsunuz. S.Kerler eşiği diyorlar buna biraz ayıp ama .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…