benim kaynananın bir eşitlik anlayışı vardır ki şöyle bir örnekle açıklamaya çalışayım.2 gelini var.biri benim.diğer gelinine her şeyin en kalitelisi alır.bir ara agzından kaçırdı gelini herşeyi markalı istiyormuş.bunu nasıl dedi merak etmekteyim.neyse o gelin benden 2 yıl önce doğum yaptı ve ona daginin pijamalarından götürmüş eşofman gibi olanlardan.dagi sezonda pahalıdır.götürdüğü pijamayı gelininin üstünde de gördüm( fotoda).benim doğumuma da çok eşit davranır ya bir de ben biliyorum yaa bana da dagi marka bir pijama getirdi.ama yazlık yani epey yazlık.pijamanın üstü incecik çamaşırlar görünüyor.sezon indirimden alınmış aralıkta bu pijamayı getirmiş.her ikisine de eşit davranıyorum diye bilmek için.onun eşitlik kavramı böyle.kimi kandırıyorsa artık.
Amannnn çok mu önemliBenimki onuda yapmıyor, zaten istemem de
o sadece bir kıstas her konuda böyle
Doğrudur üzülüyor olabilirsiniz. Bende ilk evlendiğimde birşey almıyorlar almadılar diye yakınırdım. Ama şimdi çok mutluyum herşey benim bizim. Böylece kimseye söz hakkı doğmuyor ohh
sadece maddi şeyler değil hayatım mevzu.her konu.hastalık bile.bir keresinde migrenim var demiştim.igrenç kadın kimseye edemiyecegi lafları bana edip pis bir şekilde "ne migreni yavv migreni olanlar ışığa bile bakamaz" demişti.diğer gelininin kıçındaki gaz için ahhlar vahhlar.
sadece maddi şeyler değil hayatım mevzu.her konu.hastalık bile.bir keresinde migrenim var demiştim.igrenç kadın kimseye edemiyecegi lafları bana edip pis bir şekilde "ne migreni yavv migreni olanlar ışığa bile bakamaz" demişti.diğer gelininin kıçındaki gaz için ahhlar vahhlar.
canım benimkide kızına kendine pazar alışverişi bile yapıor sebze meyve kıyafet herşey alıyor bırde bana sölüyor ama bana hiç bi şekilde almıyo sormuyo işin aksi tarafı kendilerine aldıklarıyla övünüyo güya bana sölüyo bugun şunu aldık bilmem ne felan dıye kızına yemek yapıor bana yapmıypr onlar kendi aralarında aile ya ben el kızıyım ve yalnızlığım ile mutluyum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?