ne onemli konu ah ah ah
gün olur devran döner.
herkes kendi yaptığından utansın .
sen kendi çekirdek ailene bak ,boşver.
Kızlar kynanalardan nıye bısıler bklıosunuz yok aramadı srmadı sunu almadı pazarda kndne alıyo bna almıyo sızın evınız yuvanız ayrı, ztn aramasında belanın makbul olanı cehennem kadar uzakta olandır tobe yarabbı. Ogullarına ıyılık yapmıyorlar bızemı yapcaklar! Bosver sende ona almıs sana almamıs. Bnm ogluma kundak dıye sofra bezı naylon kumas getrmıs postaladım gerı.tenezzul dahı etmeyın verdıklerıne. Allaha sukur herseyımız var. Cula caputa ıhtıyacımız yok hmdolsun
Önemli olan eşinizle mutlu olmanız,evinizde huzur olması.Gerisi önemli değil,istediklerini desinler,istediklerini yapsınlar.
Biz de iki geliniz benim kayınvalidem de sürekli heryerde 'gelinlerime naparsam hep aynısır eşittir' der.
Şuan bi eşitsizlik görmedim Allah var.. ilerisinden şüpheliyim ama çünkü olmayan şeyleri var gibi göstermekte ve abartmakta üstüne yoktur.. içimden gülerim hep ona
Ben biliyorum senin içini kayınvalideciğimmm
Kesin senin kayınvalide de gösteriş meraklısıdır :)
ıkı gelın arasında eşitlik sagladıklarını taslarlar (sorduklarında ıkı oglumu ayıramadıgım gıbı gelınlerı nasıl ayırıyım derler) ama yok ole birşey canım...mutlaka bır taraf agır basar...
umarım agır basan taraf sensindir...
neden kendinizi sürekli eltinizle kıyaslıyorsunuz? varsayalım ki onu daha çok seviyor eee yani? olabilir, ona içinden geldiği için size de mecburi olduğu için almıştır.. nihayetinde almış mı? evet!
eğer o yazlık aldıysa siz de kışlığı kendiniz alır, yazın giyersiniz k.validenizin aldığını.. ben de bunu hiç anlamam, ona öyle- bana böyle takıntısını.. belki de ona da yazlık aldı, kız sonra değiştirdi kışlık olanla, olamaz mı? beğenmezseniz siz de gidip değiştirin.. böyle ufak konular için huzur kaçırmaya değmez..
Şu paralarımı yok almıyorlar anlayışını da hiç anlayamayacağım sanırım ben. -Konu sahibi için söylemiyorum bunu- Yani sonuçta sizin paranız olmadığı için, yardım olsun diye filan almıyorlar alıcaklarını da. Gönüllerinden koptuğu için, veya jest olsun diye alıyorlar, dolayısıyla Karun dahi olsalar içlerinden gelmiyorsa böyle jestler, hediyeler, süprizler planlamaları gerekmez kimsenin gelinine, damadına karşı. Huzurunuzu kaçırmaya, aile hayatınıza karışmaya çalışmadıktan sonra çok mantıksız böyle şeyler için hayıflanmak.
Benimde eltilerim var. Ben enson geliniyim. Biz yurtdisinda yasiyoruz. Gerci trkiyeye geldimizdede ayni esitsizlik farkli konular olsada. Malum yurtdisinda oldumuz icin buraya gelirken valizler dolusu sey getirir biricik gelinine. (Malesef burada bulamadimiz yada tazesini bulamadimiz seyler)
Daha sonra nemi olur; aradan seneye yakin zaman gecer getirdigi seyler kurtlanir, bayatlar. Biricik gelinide ozaman o malzemeleri esimle bana gonderir kurtlanmis sekilde. Eee bende direk cope.
Ya beni ayirdiklarini asla umursamiyorum. Gerci boyle yaparak bana hakaret ediyolar gibime geliyor ama
GÖLGE ETMESİNLER BAŞKA İHSAN İSTEMİYORUM
Şu paralarımı yok almıyorlar anlayışını da hiç anlayamayacağım sanırım ben. -Konu sahibi için söylemiyorum bunu- Yani sonuçta sizin paranız olmadığı için, yardım olsun diye filan almıyorlar alıcaklarını da. Gönüllerinden koptuğu için, veya jest olsun diye alıyorlar, dolayısıyla Karun dahi olsalar içlerinden gelmiyorsa böyle jestler, hediyeler, süprizler planlamaları gerekmez kimsenin gelinine, damadına karşı. Huzurunuzu kaçırmaya, aile hayatınıza karışmaya çalışmadıktan sonra çok mantıksız böyle şeyler için hayıflanmak.
neden kendinizi sürekli eltinizle kıyaslıyorsunuz? varsayalım ki onu daha çok seviyor eee yani? olabilir, ona içinden geldiği için size de mecburi olduğu için almıştır.. nihayetinde almış mı? evet!
eğer o yazlık aldıysa siz de kışlığı kendiniz alır, yazın giyersiniz k.validenizin aldığını.. ben de bunu hiç anlamam, ona öyle- bana böyle takıntısını.. belki de ona da yazlık aldı, kız sonra değiştirdi kışlık olanla, olamaz mı? beğenmezseniz siz de gidip değiştirin.. böyle ufak konular için huzur kaçırmaya değmez..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?