eşitlik anlayışı.

bosverın almasın daha ıyı.alsalarda nıye gıymıyor kullanmıyor derler.benımkıler 8 yılda dugunde ne aldılar saysam bıtarafınızla gulersınız.sankı paraları yok.benım esım tek cocuk bırde.cehennemın dıbıne kadar dıyorum.benden uzak olsunlarda.

Kızlar kynanalardan nıye bısıler bklıosunuz yok aramadı srmadı sunu almadı pazarda kndne alıyo bna almıyo sızın evınız yuvanız ayrı, ztn aramasında belanın makbul olanı cehennem kadar uzakta olandır tobe yarabbı. Ogullarına ıyılık yapmıyorlar bızemı yapcaklar! Bosver sende ona almıs sana almamıs. Bnm ogluma kundak dıye sofra bezı naylon kumas getrmıs postaladım gerı.tenezzul dahı etmeyın verdıklerıne. Allaha sukur herseyımız var. Cula caputa ıhtıyacımız yok hmdolsun

Sebatiye boşver kim ne yaparsa kendine yapar.
Sana en kalitelisini getirse değerli mi olacaktı gözünde.
Huzur vermedikten sonra eşitlik olsa ne olacak.
Takma kafana.
Kime ne yapıyorsa ondan onu beklesin
Sen huzuruna bak

Önemli olan eşinizle mutlu olmanız,evinizde huzur olması.Gerisi önemli değil,istediklerini desinler,istediklerini yapsınlar.

hamdolsun.gerçekten hep şu sonuca varıyorum bu kadın oğluna zerre kadar değer vermiyor

ıkı gelın arasında eşitlik sagladıklarını taslarlar (sorduklarında ıkı oglumu ayıramadıgım gıbı gelınlerı nasıl ayırıyım derler) ama yok ole birşey canım...mutlaka bır taraf agır basar...
umarım agır basan taraf sensindir...

eşitlik adına ikisine de bir şey almayacağım,kafam rahat olacak

Şu paralarımı yok almıyorlar anlayışını da hiç anlayamayacağım sanırım ben. -Konu sahibi için söylemiyorum bunu- Yani sonuçta sizin paranız olmadığı için, yardım olsun diye filan almıyorlar alıcaklarını da. Gönüllerinden koptuğu için, veya jest olsun diye alıyorlar, dolayısıyla Karun dahi olsalar içlerinden gelmiyorsa böyle jestler, hediyeler, süprizler planlamaları gerekmez kimsenin gelinine, damadına karşı. Huzurunuzu kaçırmaya, aile hayatınıza karışmaya çalışmadıktan sonra çok mantıksız böyle şeyler için hayıflanmak.

sen daha yumuşak başlısındır ondan hafif tırsıyodur ondan öyle bi adalet sistemi(!)yaratmıştır kafasında ama takılma boşver sen de kendine en güzellerini al giy o da cici gelini de görsün

neden kendinizi sürekli eltinizle kıyaslıyorsunuz? varsayalım ki onu daha çok seviyor eee yani? olabilir, ona içinden geldiği için size de mecburi olduğu için almıştır.. nihayetinde almış mı? evet!

eğer o yazlık aldıysa siz de kışlığı kendiniz alır, yazın giyersiniz k.validenizin aldığını.. ben de bunu hiç anlamam, ona öyle- bana böyle takıntısını.. belki de ona da yazlık aldı, kız sonra değiştirdi kışlık olanla, olamaz mı? beğenmezseniz siz de gidip değiştirin.. böyle ufak konular için huzur kaçırmaya değmez..

Benimde eltilerim var. Ben enson geliniyim. Biz yurtdisinda yasiyoruz. Gerci trkiyeye geldimizdede ayni esitsizlik farkli konular olsada. Malum yurtdisinda oldumuz icin buraya gelirken valizler dolusu sey getirir biricik gelinine. (Malesef burada bulamadimiz yada tazesini bulamadimiz seyler)
Daha sonra nemi olur; aradan seneye yakin zaman gecer getirdigi seyler kurtlanir, bayatlar. Biricik gelinide ozaman o malzemeleri esimle bana gonderir kurtlanmis sekilde. Eee bende direk cope.
Ya beni ayirdiklarini asla umursamiyorum. Gerci boyle yaparak bana hakaret ediyolar gibime geliyor ama

GÖLGE ETMESİNLER BAŞKA İHSAN İSTEMİYORUM

yok yok değilim canım :))))

ben haksızlıkta agır basan taraf olmak istemem zaten

yok canım ondan değil sağda solda övünüyor iki gelinime de aynısını yapıyorum diye.lafları geliyor

bizimkisi farklı canım.aile hayatına karışmak biraz hafif bir tabir oldu.öncelikle küçümsüyor.yeter bu ona diyor.aynı marka diyor.

ben ne yapıyorum sabah başka takım akşam başka takım giyiyorum.öyle yapın basın havanızı.3 yıldan sonra geldi öyle yaptım.dünya varmış.

eee sen de ona göre muamele yaparsın.neyi hakediyorsa onu yapın israf etmeyin :)))))

yüzünden gözünden akıyor zaten içinden gelmeden yaptığı.sanki istiyoruz muhtacız.

sizce böyle olsa ben buralara yazar mıyım? değil maalesef samimiyetsizlik merhametsizlik her zaman hissedilip anlaşılıyor ve rahatsız ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…