Eltimi daha çok sevdiğini düşünsem üzülürüm ben
Düşünmüş almış bence teşekkür et geç kenera.
Benim kayılvalidem daha bana bir çöp almış değildir.
Öbür gelinine alır, biriktirir yazın izine geldiklerinde (Almanya da diğer gelini) verir, bana da döner derki "sanada alacaktım ama beğenmezsin diye almadım".
Ama inan bana hiç umrumda değil, çünkü şükür Allaha ne aldığına ihtiyacım var nede yalandan da olsa gönlümü okşamasına ihtiyacım var.
Bende ona her anneler gününde mutlaka alırdım, en son geçen sene mağazaya soktum ne istersen al ben parasını ödeyeceğim dedim, ama kararımı verdim artık bende hiç birşey almayacağım.
Düşünmüş almış bence teşekkür et geç kenera.
Benim kayılvalidem daha bana bir çöp almış değildir.
Öbür gelinine alır, biriktirir yazın izine geldiklerinde (Almanya da diğer gelini) verir, bana da döner derki "sanada alacaktım ama beğenmezsin diye almadım".
Ama inan bana hiç umrumda değil, çünkü şükür Allaha ne aldığına ihtiyacım var nede yalandan da olsa gönlümü okşamasına ihtiyacım var.
Bende ona her anneler gününde mutlaka alırdım, en son geçen sene mağazaya soktum ne istersen al ben parasını ödeyeceğim dedim, ama kararımı verdim artık bende hiç birşey almayacağım.
Ne güzel söyledin, benimde gönlümün okşanmasına ihtiyacım var sadece, ondan bile mahrum ediyorlar, bende onlara ellerim boş gidiyorum onlarda adet böyleşmiş,
gittiğimiz yere ayak uyduralım değilmi
Ne güzel söyledin, benimde gönlümün okşanmasına ihtiyacım var sadece, ondan bile mahrum ediyorlar, bende onlara ellerim boş gidiyorum onlarda adet böyleşmiş,
gittiğimiz yere ayak uyduralım değilmi
Ben beklentim olmadığı için üzülmüyorum.
Ama ben ona hep alıyordum özelliklede anneler gününde, diğer zamanlarda da benimle alışverişe çıkmışsa ve bişey beğenmişse ben ödüyordum parasını. Bundan sonra anneler günüde dahil almamaya karar verdim.
Nedeni ise görümceme aldıkları vs. değil. Dediğim gibi önemsemiyorum ve umrumda da değil.
En son eylül ayında doğum günümde kızım "babanne bugün annemin doğum günü ne alacaksın dedi" babannesi de "e kızım ben ne yapıyım doğduysa, annesi alsın" dedi.
Ben beklentim olmadığı için üzülmüyorum.
Ama ben ona hep alıyordum özelliklede anneler gününde, diğer zamanlarda da benimle alışverişe çıkmışsa ve bişey beğenmişse ben ödüyordum parasını. Bundan sonra anneler günüde dahil almamaya karar verdim.
Nedeni ise görümceme aldıkları vs. değil. Dediğim gibi önemsemiyorum ve umrumda da değil.
En son eylül ayında doğum günümde kızım "babanne bugün annemin doğum günü ne alacaksın dedi" babannesi de "e kızım ben ne yapıyım doğduysa, annesi alsın" dedi.
Önemsenmemek değer görmemek zaten en üzen şey, şimdi değer sadece maddi anlamda değil manevi olarak da ihtiyacımız olan ve beklediğimiz bir şey,
bana amannn boşwer dedikleri herşey onlar için önemliymiş kendilerine yapıyorlarmış - yaptırıyorlarmışda, ee ben insan değilmiyim ?
Beni mutlu etmeyen insanlara hediye v.s. alarak ben neden onları mutlu edeceğim ki... ne kadar ekmek o kadar köfte işte.
Önemsenmemek değer görmemek zaten en üzen şey, şimdi değer sadece maddi anlamda değil manevi olarak da ihtiyacımız olan ve beklediğimiz bir şey,
bana amannn boşwer dedikleri herşey onlar için önemliymiş kendilerine yapıyorlarmış - yaptırıyorlarmışda, ee ben insan değilmiyim ?
Beni mutlu etmeyen insanlara hediye v.s. alarak ben neden onları mutlu edeceğim ki... ne kadar ekmek o kadar köfte işte.
evet canım kızımın dogumuna bile gelmediler.eltiyi küstürecegiz diye.annem yoktu.eşim hastanede tek başınaydı.ailesinden kimse yoktu.eve geldik kız kardeşlerim ilerine çocuklarının başına döndü.eşim işe başladı.yalnız kaldım.klozet patladıi çamaşır makinesini sabun tozu tıkadı her yer battı.sezeryanlıyım 5 gun olmus dogum yapalı.dizlerimin üstüne çöküp temizledim.
neyse 2 yıl sonra bir arkadaşımın dogumuna gittim.evde annesi KV si dört dönüyor pastalar tatlılar ikramlar gani.evde bayram havası.benim öyle sinirlerim bozuldu ki tutamadım ağladım.anlattım böyle böyle diye
Allah eşinle kızınla mutlu hayat nasip etsin, insanın içine oturuyor çok iyi anlıyorum seni, ne hayallerle heveslerle evleniyoruz ama işte((
ECD nin dediği gibi kendi elleriyle bozuyorlar...
konu asla maddi beklenti değil Allah işimizi eksik etmesin iyi kötü istediğimizi alırız, beklenti sadece bir gönül alma, ee kendine müslüman olan insanlar karşısında bende gardımı alırım,
Maddi manevi kime emek veriyorsa, onlar aslın eksiklerini, onlar sorsun hatrını bende böyle düşünüyorum.
Ama sen daha önce kayınvalidenle epey sorun yaşamışsın.
Hakaretler,3 yıl küs kalmalar filan...
Sorun neydi,kim haklıdır bilemem ama böyle bir durumda,kimsenin içinden gelmez diye düşünüyorum.
kayınwalıdenle oturup konusmayı denedın mı??
ben hep anne sen sunu sole yaptın surda sunu dedın neden dıye sorarım..
haklıysam dusunememısım kızım der..
haksızsam yanlıs anlamışsın annem der...
acıklar..
bende yanlıs bırsey yaparsam annem soler..
bız esımle bırbırımıze essek domuz dıe sakalasırız..
bıgun ben mısafırın yanında solemısım..
dalgaınlık herzamankı sakalarımız yanı..
mısafırde dedıkoducu bır kadın..
annem senınle konusabılırmıyım dedı..
buyur anne dedım..
annecım sız bole sakalasıyorsunuz ama .. teyzen bole anlamaz..
bılıyosun huyunu dedı..
bende evet anne haklısın dalgınlıgıma gelmıs sağol uyardıgın ıcın deıdm...
hanı bole konusmalar yapabılırsınız..
yada kayınwalıden bu tarz konusmaları anlıyabılcek kapasıtede bır ınsan mı...
yanı eltıme bole yapıyorsun bana neden bunu dıyorsun dıye sorabılırmısın
kızım 4 yaşında.1. yaş gununde yine olaylar çıkardı.eltiyi üzmüşüm.ondan sonra oldu bu hakaretler ve 3 yıl eve almama.hala da aynı tavrım devam.bir diyecek 1000 işitecek.
sebatiye abla eşin nasıl taraf tutuyormu yani, yada ortadamı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?