eşitlik anlayışı.

çok iyi yapmışsınız.ben aslında cevap veremediklerim için kendime kızıyorum

süper!!!!! olayın özeti bu işte.

kimseden birsey beklemeyin basiniz agrimasin
ne getirirsede tesekkür edin
kimse kimseye birsey almak zorunda degil
bunu mu kiskaniyorsunuz yapmayin
Dagi ne ya
ne istiyorsaniz esiniz alsin onun görevi
kayinvalidenin degil
kayinvalidenin görevi basinizi agritmasin yeter

gercekten yapi meselesi galiba kendimi bildim bileli kimseden birsey beklemem ve hepde ayagima gelir hamdolsun ama asla beklemem size de tavsiyem beklemeyin zaten almak zorunda da degil ha digerine aliyor mu amenna kendisi bilir benim iki eltim yaninda alt ust oturuyorlar ben ayri sehirdeyim elbette onlara aliyor ediyor ama zerre kadar umursamam neden umursayayim ki hamdolsun rabbim muhtac etmemis ihtiyacim yok dahasi ben giderken neler neler alir gotururum ona o da ayni sekilde bana her seyi getirir elinden geldince esirgemez birde ben utanirim ya gercekten isteyemem ve bekleyemem asla hamdolsun kizlarimda benim gibi sifir tenezzul ile yetisiyorlar:)

kızlar kimseden birşey bklemeyin. kimse kimseye birsey yapmak zorunda değil. oğlunu vermiş daha ne versin

sen dua et dagi indirimden almış benimki bana bi gecelik almıştı. hani şu yaşlı teyzeler giyer beyaz üstüne dallı güllü yere kadar, omuzdan robalı, kollarıda dirseğe kadar . heh bildinmi ondan işte ya nekadar ucuz bişey olduğu belli ama ben fiyatında değilim. yahu kadın kendine öyle albenili gecelikler alıyoki o 50 küsür yaşında ben 20 küsür. neyse dedim yazık atmayım bari. sonra hamile kaldım bide yaz ayı. kestim dize kadar, kollarınıda kestim. evin içinde üfür üfür gezdim onunla hamileliğimde. hamilelikten sonrada işime yaramadı tabi zaten bosbol bişi. bide gelip demezmi ben sana gecelk aldım sen niye giymiyosun bende operasyondan geçirmek zorunda kaldığımı söyledim. aaa nesi vardıki dyo. sıkıyosa aynısını kızına alıp götürseydi. ben yine hediyeyi aldığımda hiç beğenmemiş gibi yapmadım memnun olduğumu belirttim. kendisinin olsa hemen yüzü düşer.

daha evlenmemiştik anneler günüydü. benim parfümümü beğeniyo diye aynısı ona hediye aldım. görünce beğendi sonra eltimlerde ona parfüm almış gidipte ucuz almışlar yok onu layık görmüşler dalgamı geçiyolarmış. eltimlerinde durumu iyi değil zaten ondan ucuz almışlardır. bide bana çekiştirdi tuvalete sıkıyorum oraya layık ancak dedi. ya şimdi şimdi dank ediyo işte kafama ben ozaman niye göremedim bu kadının gerçek yüzünü. aşkımla çokmu meşkuldüm ne

evet aşk çoğu şeyi kolaylaştırıyor

Dün dikkatimi çekti bişeyler sanırım ben değilim.. Amannn sağlık olsun, saygı olsun yeter :)

benm kv de de sürekli alır bişeyler indirimden,bilmem nerden şal mal herşey. ama bana fazla geliyor ve ben istemiyorum. çünkü yaptığı kadar da bekliyor. hatta lafını da etmiş anneme.aldığı hiçbişeye muhtaç değilim bunun farkında değil sanırım. benm de 6. hissim çok kuvvetli ve baştan beri bu kadar ilgili ve içimzde olmasndan hiç hoşlanmadım ve hediyelerle ama pahada ağır olmayan hediyelerle bizim içimzde olabileceğini düşündüğünü hissettm hep. kzı yok.ben de ilk gelinm. orda o güzel şurda iyi şurda ucuz falan ev eşyalrım için de fikir vermeye başladı. hatta bize bişeyler bakmaya başladı.bilmiyorum bana fazla geldi bu ilgisi. ve eşimle de bu ilgisi yüzünden çok tartıştığımız oldu.. en iyisi bayramda seyranda gönülden geçtkçe alınandır. alarak vererek kişi elde edlmez. ben kv bizim içimzde olma çabasından dolayı alma verme paniği hissettm.siznle ilgiliyim her ihtiyacınızı biliyorum ucuz şeyleri araştırıyorum modunda hep. eşim bu tavrlarına çok alımış ve bu eşime rahatlık gibi geliyordu. bense karışmasına gerek yok. biz bakarz hallederz modundaydım hep. çünkü evlenmeden önce yalnız yaşıyordum.kv almasa vermese biraz da ağır oturaklı olsa, bayramda seyran da gönlnden geldkçe alsa verse az alsa kaliteli alsa daha çok terch ederdm.
ben de arkadaşlara katılıyorum sebatiye. hiiiiç sıkma canını. fazla samimiyete gerek yok. sana zararı dokunmasın da kv ye mi muhtaçsın sanki.getirise kullanırsın getrmezse keyfine bak. ben hatta bişeyler almasına falan çok da müsade etmiyorum benmkinin.beklerler karşılığını çünkü. ben de gönlmden geçtkçe alıyorum tabi.bazen de aldıkları karşılıksz kalmasn die alıyorum...

canım ne güzel bir paylaşım olmuş.teşekkur ederim.benim kaynana öyle alacak verecek bir kadın değil.para biriktirip biriktirp diğer gelinine aktarıyor.arabasıydı, eviydi, çocuguydu...ben her şeyin farkındayım.onun aldığı hiç bir şeyi de kullanamıyorum.gecen gelişinde 2 tane havlu getirmiş.ne yapsam diye dusunuyorum.sadece kendini akıllı sanıp beni aptal yerine koymasına kızıyorum.

tamam işte. getrdiğinde de teşekkür ederm ama gerek yok anne zahmet etme diye sürekli gerek yok saol. sen kullansaydın falan de.getrdiklerini çok kıymetli sanmasın. havlum da baya var saol yine de anne zahmet etmişsin. bunları da saklarım artık falan de mesela. yani ona ihtiyacın olmadığını hissettr ki getrdklerini çok bişi sanmasın.

teşekkur de etmiyorum.gidene kadar da bıraktığı yerden kaldırmadım.o bana "kızım küçük ama kullandıkça beni hatırlarsınız mı" dedi.vesitiyere bıraktı.ben ona neden teşekkur edeyim.

teşekkur de etmiyorum.gidene kadar da bıraktığı yerden kaldırmadım.o bana "kızım küçük ama kullandıkça beni hatırlarsınız mı" dedi.vesitiyere bıraktı.ben ona neden teşekkur edeyim.

hoş yaa onu nasış hatırlayacagımı çok iyi biliyordur

Eltimi daha çok sevdiğini düşünsem üzülürüm ben

İnsanın zoruna giden,yapılan edilen değil enayi yerine konulmak sadece, bu davranışlarla kendilerinden soğuttuklarının farkında olsalar keşke.

ben bu kaynanaları hiç anlamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…