Eşimle aynı işyerinde çalışıyoruz, hergün sorun yaşıyoruzz sinirlerim harap oldu işe gelmek istemiyorum, her iş günüm bağrış çağrış tartışma yaşıyoruz, duymayan kalmamıştır diye düşünüyorum. Her tartışmada başka bir bölüme geçeceğimi söylüyorum sonra yumuşuyorum. Artık gideceğimi söyleyince canın isterse diyo.Bugün yine tartıştık çok acemi vb, (sinirden ne söylediğini tam hatırlamıyorum) kelimeler sarf etti. Oruç oruç sinirden kudurttu beni. Kavga sebeplerimiz şunlar; evdeki problemler, benim kıskançlıklarım(zira kendisi çok herkesle haşır neşirdir, art niyetli değil) işle ilgili problemler( kendisi benim üstüm, bişi eksik olduğunda başkasına bişi diyemez o gün ben varsam eser yağar benimle tartışır. Bugün iyice çileden çıkardı beni. Kararlıyım yöneticiyle konuşup başka bölüme geçmek istediğimi söyliycem. Şimdide bizi reklam etme diyo, hergün bağrış çağrış rekşam olmuyo muyuz..offfffffffff ne zormuş aynı yerde çalışmak, bizim gibi var mı arnızda bir yol göstericiye ihtiyacım var lütfeeeeennnn
((