Eşim aynı iş yerinde çalışan başka bir kadın için sürekli benimle kavga ediyor.

Asıl O kadına bir ders vermek lazım da nerede nasıl bilmiyorum... Evli adamla nedir yani... Çok değişik geldi.

Bu hikaye çok tanıdık geldi. Ben de eski eşin kardeşim o benim dediği kadınla aldatıldım. Hep öyle olur zaten.
Bu arada kadın evine geldi diye nasıl hamile kaldın çok merak ettim. Lütfen bizi aydınlat.

Bu hikaye çok tanıdık geldi. Ben de eski eşin kardeşim o benim dediği kadınla aldatıldım. Hep öyle olur zaten.
Bu arada kadın evine geldi diye nasıl hamile kaldın çok merak ettim. Lütfen bizi aydınlat.
Acaba ben seni boşayacaktım, arkadaşım sayesinde çocuk bile yaptık mı demek istiyor?

Kaç yıllık evli olduğunu yazmamış belki uzun yıllardır evli ve çocukları olmuyordu bu kadın gelmeye başlayınca hamile kaldı onun uğur getirdiğini sanıyor olabilir.

2 mesaj yazıp gitmiş üye ikisini de yerim kavga etmek şöyle dursun hatta işten istifa eder öyle söyleyim :KK70:

Ben de oyle anladim. Hatta burda bi konu vardi, kadin diyordu ki arkadasim bize geldiğinde esim arkadaşımın k.cina basina bakiyor, o gidince benimle birlikte oluyor
Yani adama sorsan açıklaması farklı olur belki ama söyleme sebebi bu gibi geldi bana. Bu karaktersiz adamla nasıl ömür geçer bilemedim. Adam karısını takmıyor bile. Hiç korkusu yok. Doğru bişey değil belki ama azıcık eşini kaybetme korkusu olsa karısına haklısın der dışarıda yine görüşür. Onu bile yapma tenezzülünde bulunmuyor arsız

Kız bu adam bu kadını senin üstüne kuma getirmesin.

Belkide kadına alışman için seninle hep aynı ortama sokuyordur.

Ayyy ne fesatım.

Hahha yanlışlıkla hamile kalmıştır, moda oldu ya.

Farkındamısın ne kadar sorunlu evlilik varsa hepsi hamile

Evet yaa..
Şöyle ki hamilelik ve doğum süreci ile evlilikler sarsılıyor ama buradakiler öyle meseleler değil.
Bildiğin ezelden beri yaşanan sorunları var.
Büyük konuşmak istemiyorum ama bu kadar sorunun içinde öpüşüp koklaşmayı nasıl yediriyorlar kendilerine.

Evet yaa..
Şöyle ki hamilelik ve doğum süreci ile evlilikler sarsılıyor ama buradakiler öyle meseleler değil.
Bildiğin ezelden beri yaşanan sorunları var.
Büyük konuşmak istemiyorum ama bu kadar sorunun içinde öpüşüp koklaşmayı nasıl yediriyorlar kendilerine.
Hem sevişiriz, hem didişiriz 😄😄

Birde mide geniş olunca

Back
X