Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Acaba ben seni boşayacaktım, arkadaşım sayesinde çocuk bile yaptık mı demek istiyor?Bu hikaye çok tanıdık geldi. Ben de eski eşin kardeşim o benim dediği kadınla aldatıldım. Hep öyle olur zaten.
Bu arada kadın evine geldi diye nasıl hamile kaldın çok merak ettim. Lütfen bizi aydınlat.
Kaç yıllık evli olduğunu yazmamış belki uzun yıllardır evli ve çocukları olmuyordu bu kadın gelmeye başlayınca hamile kaldı onun uğur getirdiğini sanıyor olabilir.Bu hikaye çok tanıdık geldi. Ben de eski eşin kardeşim o benim dediği kadınla aldatıldım. Hep öyle olur zaten.
Bu arada kadın evine geldi diye nasıl hamile kaldın çok merak ettim. Lütfen bizi aydınlat.
Bana da şey gibi geldi. O bize gelince onu arzuladım, seninle seviştim çocuk olduAcaba ben seni boşayacaktım, arkadaşım sayesinde çocuk bile yaptık mı demek istiyor?
Ay bu çok iğrenç aşşağılık herif inş bunu kasdetmemiştirBana da şey gibi geldi. O bize gelince onu arzuladım, seninle seviştim çocuk oldu![]()
Vallahi çözemedim. Adam kimbilir neyin kafasında. Böyle giderse birtane de kardeşim dediği kadından yaparKaç yıllık evli olduğunu yazmamış belki uzun yıllardır evli ve çocukları olmuyordu bu kadın gelmeye başlayınca hamile kaldı onun uğur getirdiğini sanıyor olabilir.
UmarımAy bu çok iğrenç aşşağılık herif inş bunu kasdetmemiştir
Ben de böyle anladımBana da şey gibi geldi. O bize gelince onu arzuladım, seninle seviştim çocuk oldu![]()
+1Bana da şey gibi geldi. O bize gelince onu arzuladım, seninle seviştim çocuk oldu![]()
Ben de oyle anladim. Hatta burda bi konu vardi, kadin diyordu ki arkadasim bize geldiğinde esim arkadaşımın k.cina basina bakiyor, o gidince benimle birlikte oluyorBana da şey gibi geldi. O bize gelince onu arzuladım, seninle seviştim çocuk oldu![]()
Yani adama sorsan açıklaması farklı olur belki ama söyleme sebebi bu gibi geldi bana. Bu karaktersiz adamla nasıl ömür geçer bilemedim. Adam karısını takmıyor bile. Hiç korkusu yok. Doğru bişey değil belki ama azıcık eşini kaybetme korkusu olsa karısına haklısın der dışarıda yine görüşür. Onu bile yapma tenezzülünde bulunmuyor arsızBen de oyle anladim. Hatta burda bi konu vardi, kadin diyordu ki arkadasim bize geldiğinde esim arkadaşımın k.cina basina bakiyor, o gidince benimle birlikte oluyor
Evliliğin tek eksiği çocukmuş, o da olmuş. ☺
Benimde aklıma bu geldi zaten öyle de olmuştur, çok iğrenç bunlar nasıl evlilik aklım almıyorBana da şey gibi geldi. O bize gelince onu arzuladım, seninle seviştim çocuk oldu![]()
Hahha yanlışlıkla hamile kalmıştır, moda oldu ya.Artık troll gibi ya bu meseleler de ki sürpriz gebelikler. Ağlanacak hallerine gülüyoruz ama kusura bakmasınlar onlarda sevişiyorlar her soruna rağmen![]()
Hahha yanlışlıkla hamile kalmıştır, moda oldu ya.
Farkındamısın ne kadar sorunlu evlilik varsa hepsi hamile
Hem sevişiriz, hem didişirizEvet yaa..
Şöyle ki hamilelik ve doğum süreci ile evlilikler sarsılıyor ama buradakiler öyle meseleler değil.
Bildiğin ezelden beri yaşanan sorunları var.
Büyük konuşmak istemiyorum ama bu kadar sorunun içinde öpüşüp koklaşmayı nasıl yediriyorlar kendilerine.