• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiyle aynı iş yerinde çalışan var mıı??!!!!!!!

fikirteatisi01

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2014
26
3
1
Kayseri
Eşimle aynı işyerinde çalışıyoruz, hergün sorun yaşıyoruzz sinirlerim harap oldu işe gelmek istemiyorum, her iş günüm bağrış çağrış tartışma yaşıyoruz, duymayan kalmamıştır diye düşünüyorum. Her tartışmada başka bir bölüme geçeceğimi söylüyorum sonra yumuşuyorum. Artık gideceğimi söyleyince canın isterse diyo.Bugün yine tartıştık çok acemi vb, (sinirden ne söylediğini tam hatırlamıyorum) kelimeler sarf etti. Oruç oruç sinirden kudurttu beni. Kavga sebeplerimiz şunlar; evdeki problemler, benim kıskançlıklarım(zira kendisi çok herkesle haşır neşirdir, art niyetli değil) işle ilgili problemler( kendisi benim üstüm, bişi eksik olduğunda başkasına bişi diyemez o gün ben varsam eser yağar benimle tartışır. Bugün iyice çileden çıkardı beni. Kararlıyım yöneticiyle konuşup başka bölüme geçmek istediğimi söyliycem. Şimdide bizi reklam etme diyo, hergün bağrış çağrış rekşam olmuyo muyuz..offfffffffff ne zormuş aynı yerde çalışmak, bizim gibi var mı arnızda bir yol göstericiye ihtiyacım var lütfeeeeennnn:(((

Eşimle aynı işyerinde çalışıyoruz, hergün sorun yaşıyoruzz sinirlerim harap oldu işe gelmek istemiyorum, her iş günüm bağrış çağrış tartışma yaşıyoruz, duymayan kalmamıştır diye düşünüyorum. Her tartışmada başka bir bölüme geçeceğimi söylüyorum sonra yumuşuyorum. Artık gideceğimi söyleyince canın isterse diyo.Bugün yine tartıştık çok acemi vb, (sinirden ne söylediğini tam hatırlamıyorum) kelimeler sarf etti. Oruç oruç sinirden kudurttu beni. Kavga sebeplerimiz şunlar; evdeki problemler, benim kıskançlıklarım(zira kendisi çok herkesle haşır neşirdir, art niyetli değil) işle ilgili problemler( kendisi benim üstüm, bişi eksik olduğunda başkasına bişi diyemez o gün ben varsam eser yağar benimle tartışır. Bugün iyice çileden çıkardı beni. Kararlıyım yöneticiyle konuşup başka bölüme geçmek istediğimi söyliycem. Şimdide bizi reklam etme diyo, hergün bağrış çağrış rekşam olmuyo muyuz..offfffffffff ne zormuş aynı yerde çalışmak, bizim gibi var mı arnızda bir yol göstericiye ihtiyacım var lütfeeeeennnn:(((

Ayrı yere geçmen daha hayırlı olur hem birbirinizi özler,hem anlatıcak bişileriniz olur birbirnize, hemde çevreye rezil olmazsınız.sürekli beraber olmak ilişkiden sıkmaya başlar.

Ayrı yere geçmen daha hayırlı olur hem birbirinizi özler,hem anlatıcak bişileriniz olur birbirnize, hemde çevreye rezil olmazsınız.sürekli beraber olmak ilişkiden sıkmaya başlar.
Bşrbirimize anlatacak hiç bişey olmuyo gerçekten aynı şeyleri konuşup dıruyoruz hatta tartışmalara yol açıyo bu zaman.. Zaten sinirle gittim söyledim müdüre başka yere geçmek istiyorum diye.

Bizde eşimle aynı yerde çalışıyoruz ama bölümlerimiz farklı Allah'tan..
Ama yine de sıkıcı oluyor. Biz iş yüzünden tartışma yaşamıyoruz. Her gün aynı şeyleri yaşıyoruz. 24 saat beraberiz. :/ Konuşacak paylaşacak bişey bulamıyoruz. Geçen hafta tartıştık. Boğulduğumu farkettim.
Çünkü gerçekten evlendikten sonra rutinleşti herşey. Evden işe işten koştur koştur eve gidiyoruz. Sevgiliyken daha aktiftik. Hatta evlenelim de rahat rahat gezelim diyorduk. :)
Evlendik daha sıkıcı oldu.
Şimdi yeni şantiyelerimizin açılmasını bekliyoruz. Her ikimizde durumdan hem memnunuz hemde rahatsızız.
Özlemiyoruz birbirimizi bu çok kötü bişey.
Birimizden biri işten de ayrılamıyor. Çünkü ben muhasebeciyim ayrıca patronun sağ koluyum da diyebilirim. Eşimde çok bilgili ve sağlam bi mimar. Konum olarak ikimizde çok iyiyiz. :/
Şimdilik sabrediyoruz.

Size tavsiyem ayrı departmanlarda çalışma şansınız varsa iyi olur. Yoksa birinizden biri işten ayrılması gerekli. Sizin durum daha farklı. Yıpratıyosunuz birbirinizi ve iş ilişkinizi.

Hiç vakit kaybetmeden başka bölüme geçin. Yıpratmayın birbirinizi.
Evlilik zaten belli bir süre sonra monoton oluyor. Siz gündüzleride birliktesiniz. Çok zor bence bir an önce mümkünse tabi başka bölüme geçin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
canım merhaba,

aynı sorun bizde de vardı. Daha önceki işyerimde de birlikteydik.1 yıl orda çalıştık. Sonraki işyerine de maalesef birlikte geçtik. Şartları çok iyiydi.
Sektör aynı olunca tanıdıklarda oluyor. Neyse, k.valideylede birlikte oturuyorduk daha sonra evimizi alıp ayrıldık onlardan. Ben ayrı eve geçince yeni evli gibi olacağız derken aynı işyerinde çalışınca ve benim sorumlum olunca seninde yaşadığın gibi hiçkimseye birşey diyemez sorun olunca benden çıkarırdı sinirini. Bende en sonunda dayanamadım artık soğumaya başlamıştım. İstifa ettim. 6 ay oldu. Eğer işten ayrılmasaydım boşanma eşiğine gelebilirdim, okadar bunaltmıştı beni. Sorsan ölüyor aşkımdan ama çok bunalttı beni. Şimdi çok iyiyiz yeni evli çiftler gibi.. Ben açıkçsı işten ayrılmanı tavsiye ederim.

biz iş yerinde tanışık, 2 yıl flört + 1 yıl nişanlılık + 9 yıl evlilik toplam 12 yıldır aynı yerdeyiz. ama iş yerinde birbirimizle gerekmedikce konusmamaya kararlıyız, ofisin kapısından cıkmadan özelimiz yok, eve geldiğimiz anda da iş yok.. ama bu sınırı koruyabilmek de buyuk efor gerektiriyor.

Eşimle aynı işyerinde çalışıyoruz, hergün sorun yaşıyoruzz sinirlerim harap oldu işe gelmek istemiyorum, her iş günüm bağrış çağrış tartışma yaşıyoruz, duymayan kalmamıştır diye düşünüyorum. Her tartışmada başka bir bölüme geçeceğimi söylüyorum sonra yumuşuyorum. Artık gideceğimi söyleyince canın isterse diyo.Bugün yine tartıştık çok acemi vb, (sinirden ne söylediğini tam hatırlamıyorum) kelimeler sarf etti. Oruç oruç sinirden kudurttu beni. Kavga sebeplerimiz şunlar; evdeki problemler, benim kıskançlıklarım(zira kendisi çok herkesle haşır neşirdir, art niyetli değil) işle ilgili problemler( kendisi benim üstüm, bişi eksik olduğunda başkasına bişi diyemez o gün ben varsam eser yağar benimle tartışır. Bugün iyice çileden çıkardı beni. Kararlıyım yöneticiyle konuşup başka bölüme geçmek istediğimi söyliycem. Şimdide bizi reklam etme diyo, hergün bağrış çağrış rekşam olmuyo muyuz..offfffffffff ne zormuş aynı yerde çalışmak, bizim gibi var mı arnızda bir yol göstericiye ihtiyacım var lütfeeeeennnn:KK43:((
Ay canım kendimi bir an senin yerine koydum da tüylerim diken diken oldu hemen ayrıl oradan çekilecek çile değil valla bir saat bile katlanamazdım ben

Back
X