Eşim aynı iş yerinde çalışan başka bir kadın için sürekli benimle kavga ediyor.

Kizla oyle bir konusma yaparim ki kendinden utanir, esime ayri konusurum gerekirse evi terkederim, bosanirim.
Ama siz bunlari yapamayacaksaniz, kadina samimi gibi davranin esinizin onu ne kadar sevdiginden falan bahsedin. Tabi dogal bir sekilde yapin. Cok seviyor seni, bi arkadasiyla tanistirmak istiyor ama soyleme falan sallayin da sallayin kadin zaten aralarinda bisey varsa bunu birakir gider..

Eşim aynı iş yerinde çalışan başka bir bekar kadın için benimle sürekli kavga ediyor bana sürekli ondan bahsediyor sürekli onu yemeğe çağırmamı istiyor ya da dışarıya çıkarken onu da çagirmamızı istiyor artık bıktım o da geliyor ben yemek yapıyorum bulaşık yıkıyorum eşimle ikisi oturup gülüp eğleniyor ben bu kızı istemediğimi sevmedigimi samimi olmak istemediğimi soyleyince eşim bana kötü kalplisin o senle ilgili iyi düşünüyor sen kötü düşünüyorsun diyor artık birbirimizden nefret etme derecesine geldik hamile olduğumu öğrendim onu bile o kız sayesinde onu evine çağırdığın için oldu diyor çok kavga ediyoruz ne yapacağım bu kızdan eşimi nasıl uzaklaştıracağım bilmiyorum artık yoruldum.
Niye o liz sayesinde ? O kiz mi cocugunun babasi bxbxbxh. Ay daha ne zirvalar sacmaliycak bu erkekler bilmem

Eşim aynı iş yerinde çalışan başka bir bekar kadın için benimle sürekli kavga ediyor bana sürekli ondan bahsediyor sürekli onu yemeğe çağırmamı istiyor ya da dışarıya çıkarken onu da çagirmamızı istiyor artık bıktım o da geliyor ben yemek yapıyorum bulaşık yıkıyorum eşimle ikisi oturup gülüp eğleniyor ben bu kızı istemediğimi sevmedigimi samimi olmak istemediğimi soyleyince eşim bana kötü kalplisin o senle ilgili iyi düşünüyor sen kötü düşünüyorsun diyor artık birbirimizden nefret etme derecesine geldik hamile olduğumu öğrendim onu bile o kız sayesinde onu evine çağırdığın için oldu diyor çok kavga ediyoruz ne yapacağım bu kızdan eşimi nasıl uzaklaştıracağım bilmiyorum artık yoruldum.
Eşin kadından hoşlanıyor ve onu daha fazla görebilmek için seni kullanıyor diye düşünüyorum...
Bana da olmuştu aynısı. Çoook eskiden. Ama eve davet edilen, dışarıya davet edilen bendim. Geçmiş zaman tabi, eski olaylar... Sana bir tavsiye uzak dur.

Teeee asıl camdaki kiz burdaymis haberimiz hok olaya bak😂 sen olmussun turkan eve gelende nalan😂 bebekten sonrada gelir bir lazkizi.senin koca essseeeelaaaaa......yuzsuzluge bak adamdaki

evinize istemediğiniz bir kadını nasıl getirebilir,siz iş yapıyorsunuz,yemek yapıyorsunuz onlar gülüp egleniyor,bu gerçek olamaz inanmak mümkün değil olamazki böyle birşey

Eşin kadından hoşlanıyor ve onu daha fazla görebilmek için seni kullanıyor diye düşünüyorum...
Bana da olmuştu aynısı. Çoook eskiden. Ama eve davet edilen, dışarıya davet edilen bendim. Geçmiş zaman tabi, eski olaylar... Sana bir tavsiye uzak dur.
Genelde zaten metresler bu durumda kadınlara yaklaşıyorlar niye öyle yapıyorlar anlamadım ama bu durum hep böyle oluyor.

Genelde zaten metresler bu durumda kadınlara yaklaşıyorlar niye öyle yapıyorlar anlamadım ama bu durum hep böyle oluyor.
Kadın metres mi bilemem ama adamın durumu ortada. Benim olayımda mesela ben kadın kendisi benimle arkadaşlık kurmak istiyor sanıyordum. Çok sonradan durumu anladım. Anladığım gibi de uzaklaştım. Muhabbeti kestim. Kadın durumun farkında bile olmayabilir.

Eşinizin bu kadınla bir gönül ilişkisi olma ihtimali var mı?
kesinlikle Yok diyorsanız olmadığını varsayacak olursak iki yol izleyebilirsiniz ya kesin tavır koyarsınız bu kadın bir daha bu eve gelmeyecek diye ve kavga vb sonucuna katlanarak ne pahasına olursa olsun ama kesin ya da taktik uygulayacaksınız. O da "aaa ben de sevdim bu kızı" deyip türlü münasebetsizliklerini eşinize karşı savunacaksınız eşiniz eninde sonunda kendi rahatsız olacak, rahatsızlığını beyan edince siz de hala taktik yapıp "haklısın ama deme öyle ya sevdim onu" falan yapacaksınız eşiniz nihayetinde iyice soğuyacak. (bu ikincisini ben denedim işe yaradı) Ama ilişkisi yoksa tabi; ilişkisi varsa da işe yarayabilir ama ilişkisi varsa aldatılıyorsunuz demek o zaman zaten boşanmanız lazım taktik falan değil.

Kadın metres mi bilemem ama adamın durumu ortada. Benim olayımda mesela ben kadın kendisi benimle arkadaşlık kurmak istiyor sanıyordum. Çok sonradan durumu anladım. Anladığım gibi de uzaklaştım. Muhabbeti kestim. Kadın durumun farkında bile olmayabilir.
Kocanızla arasında bişey yokmuşmuymuş yani? Genelde bu tür durumlarda önce kocaların yatağına giriyorlar. Sonrada evdeki kadının aklına. Koca halletmeden olanını hiç duymadım. Kusura bakmayın sizde nasıl bilmem de ben çevremdeki örneklerden yola çıkarak diyorum sizinle alakalı değil.

neden onlar içerdeyken bulaşık yıkıyorsun , sonra yıka .Bidaha da çağırma ayy ne münasebet ya.

Back
X