Eşiyle bitmeyen sorunları olan var mi

Esiniz aslinda cok iyi biri ben öyle hissettim. Seytan maalesef yuvaniza girmis ve esinizin ayagini kaydirmis. Ben seytana tokat atmak icin helede seviyorsam esimi 1 kerelige mahsus affeder tekrar denerdim. Kaybedecek hicbirseyiniz yokken onu tekrar kazanabilir seytanin elinden alabilirsiniz. Sanirim bu fedakarliginizdan sonrada esiniz ömür boyu size simski sarilir. Cevremde aynen böyle bi vaka oldu. Esi affettikten sonra adam esinin tabiri caizse kulu kölesi oldu. Halada öyle 30 küsür yildir...

Bence deneyin eşiniz çevreye uymuş artı size karşı niyeti iyi olmasa malını mülkünü vermezdi ikinci bir şans verin derim

Sakın ikileme düşme dogru yoldasin.anasi kendine bu kadar haksızlık yapılsa affedermiymis kocasını.duzelmezse duzelmesin.sen akıl sağlığını yitirme iki çocuğun var.ayn eve tekrar girsen miden kaldıracak mi.sen değerlisin.hazmetme

İnanılmaz şoklar yaşamışsın.. Çok üzüldüm ama bence iyi kötü bir düzenini kurmuşsun ayrılmışsın ne güzel.. Daha kafanı bulandırma geri dönme.. Yaşadıkların hem çok kırıcı hem de başlı başına kocaman hayal kırıklığı.. Ona tekrar güvenme şansın çok zor olur bence.. Aklının bir köşesinde hep acabalar olur..Ve ben bunları yaşayan bir kadının hiç yaşamamış gibi hayatına kaldığı yerden devam edebileceği düşüncesinde değilim.. Ya da sadece ben böyle düşünüyorum bilmiyorum ama bana göre güven tek kullanımlıktır.. Allah kimseye bunları yaşatmasın size de güzel kapılar açsın bundan sonra mutlu olun..

Öncelikle postu açan bayana teşekkür ederim araya gitmiş gibi oldum kesinlikle yeni post açmalıydım ama bilmiyorum yapamadım yani kusura bakmasın. diğer cevaplara da fikirlere de teşekkür ediyorum. Hayat boyu eşime muhtaç olmayan tenezzülsüz kendi kazandığıma ailem gelen mirasımla kendime yatırım yapan beraber kazandıklarımızla yine kendi üzerime alarak birşeyleri yolumuza devam ettik oda böle istedi her şeyi benim üstüme aldı.çünkü şirket onun üstüne risk onda diye. Neyse şu sonucu çıkardım 2 tür kadın var para ile mutlu olan herşeyi para için yapan bunlara ben eskort diyorum çok var inanın meslek olmuş genç kızlar daha okulda başlıyor. Dedektifden biliyorum ve bu kadınlar gençler vena rağmen çok tecrübeliler çünkü çoğunun annesi başında akıl hocası.Neyse 2 Kadın var dedim diğer kadın sadece sevgiye aç ilgi güzel söz bir bakış bir güzel ima.bunlar ona para kadar tatlı gelmiyor. Parayla bunları satın alamıyor.ama dövülüp kapıya atılıp defol git evimden diyen olmadı para önemsiz desek de aslında kısmen önemli. Bu durumda önemli olduğunu anladım en azından. Aile de çok önemli onun ailesi görmek istemiyor onu redettik diyor.benim ailem sonun kadar arkamda. Velhasıl bunlar boşanırken çok önemli etrafın tutumu ailenin tavrı.bu konularda şanslıyım ama bana biri bunları 2 sene önce anlatsa aman miktir et gitsin donuna kadar almışın zaten nr ,,, yerse yesin derdim. Şimdi ben bile inanamıyorum onu affetsem mi diye acabalarıma bile. Yaşamak gerçekten farklı allah kimseye yaşatmasın. Çok teşekkürler değerili yorumlariniz için.

Bence deneyin eşiniz çevreye uymuş artı size karşı niyeti iyi olmasa malını mülkünü vermezdi ikinci bir şans verin derim
Sonuç olarak bu tarafa meilliyim bazı erkekler yaptığı buyuk hatalara rağmen 2. Bir sansı hak eder. Ama evlenmeyi düşünmüyorum. Belki sürekli aynı olayları önüne sürcem psikologum bana eğer yeniden devam edeceksen bu konuyu bir tam anlamıyla konuşup birdaha açmamak üzere kapamalısın laf sokmamalısın felan dedi.Ben bu konuda kendime pek güvenmiyorum ama zorlıcam. Onunla da konuştu diğer erkekler gibi değil dedi bence 2. Sansı hak ediyor dedi. Kaybedecek bişeyin yok 2. Kez yapsa yıkım daha az olur emin ol zaten ilk kaybediş zordur dedi.hafta sonu buluşup bu konuyu halledeceğim çok gerginim çok ama şüphelerim kararsızlıklarım çok. Bu durumlara nasıl geldik bilmiyorum.

umarım herşey düzelir ama kişisel fikrim ne canavar erkekler var sizinki bari sizi düşünmüş

Asla affetmeyin

böyle birine nasıl güveniyorsunuz eskortlarla konuşan sizi aldatan birine
Affetmeyin konuşmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…