İyi akşamlar arkadaşlar. Ben iki yıldan fazladır evliyim. Biz eşimle kavgalı değilken sorunumuz yokken birbirimize karşı aşırı iyiyiz ancak bu süreçte evliliğimiz in başından beri gitgide azalan çok büyük kavgalarimiz oldu. Sebep hiçbir zaman büyük bir şey değildi, küçük olaylar çok büyüdü. Birbirimize bütün apartmanın duyacağı kadar bağırdık, hakaretler ettik, hatta birbirimize vurduk bile. Çok defa ayrılık kararı verip boşanmanın eşiğine geldik. Ancak barisinca hiçbir şey olmamış gibi devam ettik. Uzun süredir böyle kavgalarimiz olmuyordu. 6 ay filan hiç kavga etmemistik ancak dün yine aynı şeyler oldu. Yargılayacak olanlara şimdiden söyleyeyim bunların hepsinin yanlış olduğunu bende biliyorum. Belki çoğunuz ayrıl diyeceksiniz belki de doğrusu ayrılmak ama biz bu ilişkiye cok emek verdik zamanında. Öyle ayrilayim demekle hemen bitmiyor ki. Bu şekilde benim gibi sorunları olanlar varmı ? Sizce düzelir mi? Evliligimi kurtarmak istiyorum. Rica ediyorum kırıcı şeyler yazmayın çünkü moralim zaten yeterince kötü. Teşekkür ederim şimdiden.