Eşiyle büyük kavgalar yaşayanlar

Biz yollarda.benim iş yerimde,apartmanda her yerde kavga ettik rezil olduk şimdi maşallah miss.Evliliğin ilk yıllarında olur canım.:nazar:

Her kavganın sizi yıprattigini ve İstanbullu gelin dizisindeki ipek gibi göründüğünuzu unutmayın.

Yarın bir gün adam mutlulugu sokakta ararsa sasirmayin.

Ha Eşiniz de yüzde elli suçlu. Ama ben siz sordunuz diye size söylüyorum

Bizde 6yil boyunca haftada 3kez boyleydik.hakaretler şiddetli kavgalar saygisizlik diz boyuydu.son 1yildir duruldu kavgalar bende çözemedim ya adam yaşlandi yada cocuk cok yordu vazgecti enerjisini kavgaya harcamaktan:)

İyi akşamlar arkadaşlar. Ben iki yıldan fazladır evliyim. Biz eşimle kavgalı değilken sorunumuz yokken birbirimize karşı aşırı iyiyiz ancak bu süreçte evliliğimiz in başından beri gitgide azalan çok büyük kavgalarimiz oldu. Sebep hiçbir zaman büyük bir şey değildi, küçük olaylar çok büyüdü. Birbirimize bütün apartmanın duyacağı kadar bağırdık, hakaretler ettik, hatta birbirimize vurduk bile. Çok defa ayrılık kararı verip boşanmanın eşiğine geldik. Ancak barisinca hiçbir şey olmamış gibi devam ettik. Uzun süredir böyle kavgalarimiz olmuyordu. 6 ay filan hiç kavga etmemistik ancak dün yine aynı şeyler oldu. Yargılayacak olanlara şimdiden söyleyeyim bunların hepsinin yanlış olduğunu bende biliyorum. Belki çoğunuz ayrıl diyeceksiniz belki de doğrusu ayrılmak ama biz bu ilişkiye cok emek verdik zamanında. Öyle ayrilayim demekle hemen bitmiyor ki. Bu şekilde benim gibi sorunları olanlar varmı ? Sizce düzelir mi? Evliligimi kurtarmak istiyorum. Rica ediyorum kırıcı şeyler yazmayın çünkü moralim zaten yeterince kötü. Teşekkür ederim şimdiden.
benimde terapi ile işi olmayan bir kocam var. kocamla ilgili sıkıntılarım var. belki benim verdiğim emekten bırakıp gitmek istemiyorum diye düşünüyorum.kızıp kızıp oturuyorum.başkaları da laf anlatamıyor yüz defa söylese millet yine pişman oluncaya kadar bildiğini okuyor.

On senelik evliyim sadece bi kere büyük kavga ettik. Boğuyordu beni o sinirle Gözü dönmüştü ama ben başlattım. Size gelince en azından siz alttan alın bi taraf daha yapıcı olmalı ve bunu siz yapın normale dönünce oda hatasını anlar çok yüz göz olmuşsunuz.
Buna daha fazla izin vermeyin. O bağırıyormu siz susun odanıza gidin ortam sakinlessin öyle konuşun şimdi eşim üstüme titriyor

Back
X