Eşiyle cinsel soğukluk yaşayanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi saft
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

saft

Guru
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2012
2.553
3.022
448
İstanbul
Biliyorsunuz 2 aylık evliliğimde cinsel sorunlar yaşamıştım. Çok var kocası yanına yanaşmayan kadın.. Peki bunu evlenmeden önce nasıl tespit edebiliriz? Bu sorunu yaşayanlar evlenmeden önce ne gibi belirtiler görmüşlerdi?

Ben bahsedeyim, eli elime değmemişti, ayda bir kere görüşüyorduk, 3-4 saat durup annesiyle telefonda konuşup, evden çağırıyorlar deyip gidiyordu. Doğru dürüst arayıp sormuyordu, yanımda olmuyordu

Ek bilgi: Boşandım, 7 yıl geçti. Çocuktum, saftım anlamamıştım. Konumuz benim evliliğim değil, bunu yaşayanlar evlenmeden önce herhangi bir belirti gördüler mi? Bundan sonra yaşamamamız için nelere dikkat etmemiz gerekiyor bunu öğrenelim diye konu açtım.

Son düzenleme:
Boşandınız mı? Erkekler için cinsellik yemek gibi, uyku gibi bir ihtiyaç. Genelleme yapmıyorum ama çocuklardan sonra olsa da olur olmazsa da düşüncesini güdenlerdenim. Malesef onlar için büyük problemlerin doğuşuna zemin hazırlayan bir durum. Nasıl anlardım sorusuna cvbım yok, her erkeğin saati aynı değil. Kimi cenazeyi bırakıp istekli olur, kimi de regl dönemindeki biz kadınlar gibi yorgunum vs vs der yataktaki kadını öteler.

Boşandınız mı? Erkekler için cinsellik yemek gibi, uyku gibi bir ihtiyaç. Genelleme yapmıyorum ama çocuklardan sonra olsa da olur olmazsa da düşüncesini güdenlerdenim. Malesef onlar için büyük problemlerin doğuşuna zemin hazırlayan bir durum. Nasıl anlardım sorusuna cvbım yok, her erkeğin saati aynı değil. Kimi cenazeyi bırakıp istekli olur, yorgunum vs vs der yataktaki kadını öteler.

evet 2 ay sürmüştü, 7 yıl geçti zaten

kisa surede evlenmemek gerek bence bu gibi supheler varsa,
zira kisa sure icinde kendini cok istekli gosterip evlilikte ayni sekilde olmayan da cok hikaye okuduk.

bir yil her bir seyine bakmak lazim evlenmeden once :KK53:

evet bir de bu şekil kandıranları var. nasıl tespit edeceğiz :)

evet bir de bu şekil kandıranları var. nasıl tespit edeceğiz :)

evlilik oncesi cinsel iliskiyi tercih etmiyorsaniz bile, bir sekilde yakinlasma yasamaniz yardimci olur.

Ne bileyim sanal sevisme gibi mesela,

bir de tabi uzun sure tanimak gerekli,
yani etkilenip etkilenmedigini illa anlarsin diye dusunuyorum.

Benim erkek arkadaşım da aslında erkek arkadaştan öte yani evli olmadığımız için öyle tanımladım hayat arkadaşım diyebilirim 17 yıldır tanıyorum çocukluk aşkım. İlişkimiz harika bu konu hariç. İlk defa onunla birlikte oldum, olmadan önce çok istekliydi her şey aşırı etkileyiciydi yaklaşık 5 ay önce falan. Olduktan sonra git gide azaldı. Yani ben yaklaşsam asla hayır demez ama kendi de çpk nadiren yaklaşır. Anlamıyorum ki niye böyle oldu hep böyle mi gidecek?

Ben hem yüksek yapıp hem çalışıyorum aşırı yoğunum o yüzden mi zamanımı çalmak istemiyor acaba?

Kaç kere ima ettim, söyledim açık açık. Ama bir şey değişmedi. Birlikte yaşıyoruz bu arada yani belki o yüzden özlemiyor mu acaba? Uzak mı kalmak gerek? O zaman da evlenince ne olacak aynı şey

evlilik oncesi cinsel iliskiyi tercih etmiyorsaniz bile, bir sekilde yakinlasma yasamaniz yardimci olur.

Ne bileyim sanal sevisme gibi mesela,

bir de tabi uzun sure tanimak gerekli,
yani etkilenip etkilenmedigini illa anlarsin diye dusunuyorum.

çok istekli gibi gözükenler de var, hiç renk vermeyen. peki o konuda ne yapmalıyız bayanlar olarak

Benim erkek arkadaşım da aslında erkek arkadaştan öte yani evli olmadığımız için öyle tanımladım hayat arkadaşım diyebilirim 17 yıldır tanıyorum çocukluk aşkım. İlişkimiz harika bu konu hariç. İlk defa onunla birlikte oldum, olmadan önce çok istekliydi her şey aşırı etkileyiciydi yaklaşık 5 ay önce falan. Olduktan sonra git gide azaldı. Yani ben yaklaşsam asla hayır demez ama kendi de çpk nadiren yaklaşır. Anlamıyorum ki niye böyle oldu hep böyle mi gidecek?

Ben hem yüksek yapıp hem çalışıyorum aşırı yoğunum o yüzden mi zamanımı çalmak istemiyor acaba?

Kaç kere ima ettim, söyledim açık açık. Ama bir şey değişmedi.

işte bahsettiğim buydu, efendi duranları var, aşırı istekli duranları var. ama hepsinin içinden çıkabiliyor bu şekil. sizin için de üzüldüm ne hissettiğinizi anlayabiliyorum, inşallah düzelir

çok istekli gibi gözükenler de var, hiç renk vermeyen. peki o konuda ne yapmalıyız bayanlar olarak

bu isteklilik oyununu bir ay oynar iki ay oynar,
ama bir yil boyunca istekli gorunup evlenince degismez bence.
o yuzden evlilik oncesi birlikte gecirilen vakit mumkun oldugunca cok olmali

ayrıldınız mı bu bahsettiğiniz kişiden?
hiç normal değil..
böyle evlilik olmaz..
psikolojik sorunları olabilir belki..

işte bahsettiğim buydu, efendi duranları var, aşırı istekli duranları var. ama hepsinin içinden çıkabiliyor bu şekil. sizin için de üzüldüm ne hissettiğinizi anlayabiliyorum, inşallah düzelir
İnşallah. Başka her şey mükemmelken insan bırakıp gidemiyor da. Üstelik bu kadar sorunsuz bir ilişkide ben sürekli cinsellik için sorun çıkarınca kendimi kötü hissediyorum.

Biliyorsunuz 2 aylık evliliğimde cinsel sorunlar yaşamıştım. Çok var kocası yanına yanaşmayan kadın.. Peki bunu evlenmeden önce nasıl tespit edebiliriz? Bu sorunu yaşayanlar evlenmeden önce ne gibi belirtiler görmüşlerdi?

Ben bahsedeyim, eli elime değmemişti, ayda bir kere görüşüyorduk, 3-4 saat durup annesiyle telefonda konuşup, evden çağırıyorlar deyip gidiyordu. Doğru dürüst arayıp sormuyordu, yanımda olmuyordu

Ek bilgi: Boşandım, 7 yıl geçti. Çocuktum, saftım anlamamıştım. Konumuz benim evliliğim değil, bunu yaşayanlar evlenmeden önce herhangi bir belirti gördüler mi? Bundan sonra yaşamamamız için nelere dikkat etmemiz gerekiyor bunu öğrenelim diye konu açtım.

Evlenmeden önce sevişirsek cinsel sorunlarımız olup olmayacağını anlarız. Kesin bilgi, yayalım 😊

Back
X