- 11 Aralık 2018
- 42.602
- 264.711
- 598
numara yapıyorlar efendim, bu yönde de okuduğum konular oldu :)
Sık görüştüğünüz, uzun süre zaman geçirdiğiniz bir adam numara yapamaz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
numara yapıyorlar efendim, bu yönde de okuduğum konular oldu :)
Zaten numara ile işi kivirabiliyorsa evlenince de ayda 3/5 daha numara yapar problem olmazSık görüştüğünüz, uzun süre zaman geçirdiğiniz bir adam numara yapamaz.
Zaten numara ile işi kivirabiliyorsa evlenince de ayda 3/5 daha numara yapar problem olmaz![]()
Evlilik oncesi cinsel iliski kafa yapima uymayan bir durum. Lakin, sevismek icin evlenmeyi beklemek sabirsizligini iyi bilirim. Bunu hissetmek lazim bence :)
Evlilik kadar bosanmak da hak ayrica, baktin sorunlu, duzeltmeye de niyetli degil. Beklemeden bosanmak lazim.
+++Sık görüştüğünüz, uzun süre zaman geçirdiğiniz bir adam numara yapamaz.
Sevgiliyken ah yanimda olsan soyle boyle olurdu temali konusmalariniz oluyor muydubenim kafa yapıma da uygun değil, ama uygun olup yaşayanlarda da var bu sorun. o yüzden kafam çok karışıyor :)
+++
Ki bu sadece istekli olmayı görmekle veya cinsel performası değerlendirmekle de alakalı değil.
Hem ten uyumu değerlendirilir hemde adamın varsa bir problemi, sapkınlığı, tehlikeli yönelimleri bunlar da anlaşılabilir.
Bencil adam bile sevişmesinden belli oluyor ki hasta ruhlu kabak gibi ortaya çıkar kendini belli bir yere kadar saklayabilir.
Ya tamam diyelim ki anladık. Her şeyi mükemmel bir bu konuda sıkıntılıysa ne yapıyoruz sonuç olarak?
Ay bide performansı da şahane yani töbe töbe. Ama gel gör ki ben yanaşmadıkça adamda tık yok. Boğcam şimdi gidip
Senin durum bu sanirimYa tamam diyelim ki anladık. Her şeyi mükemmel bir bu konuda sıkıntılıysa ne yapıyoruz sonuç olarak?
Ay bide performansı da şahane yani töbe töbe. Ama gel gör ki ben yanaşmadıkça adamda tık yok. Boğcam şimdi gidip
Denedim de kırılır diye pek açık konuşamadım heralde. Bir de utandım.Salmıştır kendini. Konuşmayı denediniz mi?
Bu harika olmuş. Aynen öyleSenin durum bu sanirim
Denedim de kırılır diye pek açık konuşamadım heralde. Bir de utandım.
Beni eskisi kadar istemiyorsun dedim açık açık aslında. Öyle bir şey yok dedi. Ders çalışıyorsun dedi. Ama o benle vakit geçirince bırakıyorum dersi falan vakit ayırıyorum zaten.