Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben fındıkları yavaş kırıyomuşum bilmiyomuşum sorun oluoduben batılıyım eşim dogulu onlarda da bizde de aileye saygı var elbet ama onlar abartıyo mesela cok fazla hizmet bekliyolar ama ben yapmıyorum kendi aileme ne yapıyosam o. alıştılar zamanla
ben niye kp e oturup fındık ayıklıyayım ki yesin diye![]()
karşınızdaki adamsa zaten siz artık bir ailesiniz mıncık mıncık iç içe olmak istemez aileler farklı olabilir eşler farklı değilse sorun olmuyo kiAilelerle mincik mincik olmazsaniz hersey cok guzel olur.
Biz de cok farkliyiz esimle
Dahasi ailelerimiz de cok farkli. Arada ucurumlar var. Ama simdiye kadar mutlu mesut takildik
dogrusunu sen yap diceksin atıcaksın önlerine sonra olayben fındıkları yavaş kırıyomuşum bilmiyomuşum sorun oluodu
Ailem zorlanacağımı düşünerek istemiyorlardı çok fazla kişiyi seviyorlardı ama ailesi ve kültürü ile ilgili şüpheleri vardı arkadaşlarımda hak veriyor bende hak veriyorum zaten ama beni çok seviyor biliyorum sevgi yetmiyorCanim benim seni cok iyi anliyorum bence yol yakinken vazgec yoksa ileride cok uzulursun bir cocuk kulturunu annesinden alir babssinin davranislarini ise devam ettirir diyeyim sen anla..
Daha simdiden tartislamalar baslamissa ileride de sorun olur. Abiler iyi yerlerde olabilir ama teselli bu olamaz dusunecegimiz sey sizin sevgiliniz de o ailede o kulturde o degerlerde buyumus bir insan simdi benim ailemden aldigim kulturu kim degistirebilir ki? Ve dugundu dernekti degisik adetler... burada her gun okuyoruz pazar gunum zehir oldu 2 aylik evliyim 1 aydir bizde kaliyorlar diye ve gercekten cok uzuluyorum. Ben de 6 aylik evliyim 15 dk mesafedeyiz toplasan 3 4 kere ancak gelmislerdir evimize ve o da bizim zorla davetimizinden benim ailem de ayni sekilde ailenizle konustunuz mu? Arkadaslariniz la ya da?
Farklı kültürlerden olmamamiza rağmen ailesi ile ailem çok farklı bazen çok zor oluyor hatta çoğu zaman ailesinin sorunları hiç bitmiyor benim ailemse gayet sakindirDaha önce de buna benzer bi konu açmıştım sevgilimle kültürlerimiz aile yapılarımız çok farklı ama ben herşeyin farkında olarak devam ettim fakat o yapamayız çok yorulursun mutsuz olursun bi saatten sonra bıkarsın sana bunu yapamam diyerek bitirmek istediğini söyledi çok ağladım çok üzüldüm ama bi yandan da haklı biliyorum o yüzden birşey diyemedim peki var mı farklı kültürlerden olup mutlu ve huzurlu olan ?
Kültürden ziyade aile yapısıyla alakalı mesela ben Türküm eşim kürt kürt denilince akla kalabalık evler falan geliyor genelde hatta bana kv ile mi oturcan diye kaç kişi sordu ama alakası yok akrabaları bile yok dogru düzgün cevrelerinde eşim hiç anneci değil kv arada gerikafalılık yapar o kadar onun dısında eşimle mutluyuz o kürtçe parçalar dinler (siyasi olmayan tabiki .duygusal parcalar) bense göktürkleri dinlerim anlatabildim mi karsılıklı anlayıs sevgi her şeyi cözüyor ama senin ki mücadele vermeden pes etmişDaha önce de buna benzer bi konu açmıştım sevgilimle kültürlerimiz aile yapılarımız çok farklı ama ben herşeyin farkında olarak devam ettim fakat o yapamayız çok yorulursun mutsuz olursun bi saatten sonra bıkarsın sana bunu yapamam diyerek bitirmek istediğini söyledi çok ağladım çok üzüldüm ama bi yandan da haklı biliyorum o yüzden birşey diyemedim peki var mı farklı kültürlerden olup mutlu ve huzurlu olan ?