Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu konu açılmıştı sanırsammCADIARZU
bende sarıböcegım anlattı sandım yaaa...Çok üzgünüm çoook
ne hevesle actım)tatlicadiarzu
tüüüüüüh bende 2 kişi anlatmış hemen gidip okuyayım diye gelmiştim :roflol:
:roflol:biz internet dünyasında bulduk ruh ikizimle birbirimizi .ama bugüne kadar internetten tanışan,evlenenlerin hepsinden eminim bizim farkımız birbirimizi cok seviyor olmamızdır tüm dünyayı gezseydik bulamazdık bukadar sevebilecegimiz başka birini.allahım ayırmasın kimseyi bizide.çoook seviyoruz birbirimizi.
mecidiyeköyde yolun ortasında ... :roflol:
cok merak ettim. zahmet olmasin ama nasil oldu?
aslında cok uzun hıkaye ama kısaca söylemek gerekirse,
benim çalıştığım zamanda eşim şirket arabasının arızalandıgı ve otobuse bınmek zorunda kaldıgı bır gun benı otbuste görmüş..sonrasında hep otobuse bınmıs :1rolleyes:..
yaklasık bır hafta sonrasında da iki üç defa benımle otobusten ınıp arkamdan gelerek ve sonra yarıdan donerek cesaret calısması yaptı farkedıyordum tabi ben :roflol:..
3. gün topladı heralde cesareti mecidiyeköy köprüsün altında yolun ortasında geldi yanıma..
elimde bir dosya vardı hocama ait uzerınde adı yazılıydı koca harflerle nebahat ..... diye.. bana isminiz nebayat mı dedi heyecandan :roflol: ''hayır.'' dedim kısa ve net bı sekılde.. (normalde hayır demeye bıle tenezzul etmez ınsan yolda gelen bı adama.. ama jilet gıbı gıyınmıs takım elbıselı cıddı bır ınsan olunca bıraz guven verdi :1rolleyes:)
sonra ne yapacagını sasırdı bı kac cumle daha ve o gun oyle bıttı..
her sabah aynı otobusu kullanarak cogu ınsan tanıdık gıbı olmuştu zaten gordugune gunaydın dıyordun.. bızde gunaydın demeye basladık.. ve arkası öyle böyle geldii..
hiç aklıma bıle gelmezdi... yolun ortasında tanısacağım bır adamla 2,5 sene ıcınde evlenecegim.. Allhım oyle guzel yazıyorkı gercekten çok ilginç şeyler bunlar..