kendi kurduğum kurulu düzenin kölesi olmaktansa efendi gibi ölmeyi tercih ederim...
beni de kimse tutamaz....
ne çocuk, ne aile ne de çevre...
hayat benim hayatım bir yerden sonra..
senin bi meslegin varda boyle rahat dusunebiliyosun,,ne mutlu sana....ya benim gibi bi baltaya sap olamayanlar ne yapsin,elinde bi tane bile diplomasi olmayan ne yapsin,,,,
Oynarım. Zaman zamanda oynamışımdır. Özellikle aileme ve eşimin ailesine karşı. Başkalarını katmak istemem işin içine. Çünkü biliyorsunuz aileler girince iş değişiyor. Ama benim eşşek kocam hiç oynamaz. Neyse odur. Offf, ondan sonra bir sürü tantanakaydirigubbakcemile
Bu başlık daha önce açıldıysa şimdiden özür canım.sorum gayet basit.çocuklarından,çevresinden,ailesinin üzülmesinden korkup ya da kurulu düzenini bozmaktan korkup sadece mutlu olmayı umarak yaşayan ama aslında mutsuzluğunu bastıran var mı??:1no2:
cnm aynen katılıyorum sana:teselli:problemim çok oldu.konuştum,mektup yazdım,küstüm.ama bazı şeyler asla değişmiyor.eşim çok iyi bi insan ama evlilikte iyi olmk yetmiyo işte.bi süre sonra o sorun orada öölecene bırakılıp devam ediyoruz.yine o kötü günlerden birindeyim ve yine bişey olmadan ,kendimi anlatamadan geçecek biliyorum.boşanmak hiç aklıma gelmedi.çünki beni anlayacak bi erkek zaten yok.elimdekide hepsinin en iyisi.....seviyorum.....
Bu biraz yapı meselesi aslında...
Meslek sahibi olup olmamakla alakası yok...
İnsan her yaşta meslek sahibi olabilir sonra bu mazeret değil...
Ve ben böyle yetiştirildim...
Böyle gördüm...
Evliliği bir kocam olsun başımda bana baksın diye yapmadım...
Dolayısıyla istediğim sadece huzur, beklediğim sevgi, saygı ve ilgi..
Şimdi eğer bu beklentilerimi yani olması gerekeni o adam karşılamıyorsa ben mutlu maskesi takınıp etrafa sırıtamam..
Ailem her konuda destekçimdir bir sözüme bakar..
Çevre beni ilgilendirmez, seven zaten yanımda durur, sevmeyenle de işim olmaz..
Çocuğum da hayatın iplerinin kendi elinde olduğunu görerek büyür, örnek teşkil ederim onun için...
Ben bunlara cevap verdim açıklayıcı oldu mu bilmem...
Hem soru neydi?
Mutlu rolu oynarmısınız bu etkenlerden dolayı...
Nedenleri ile oynamam dedim işte şimdi..
Her şartta kendiyle dürüst kalanlar daha mutludur arkadaşım...
Bende böyleyimm..
olmadı mı olmuyo be kuzularr :1no2:
evet mutsuzum ve mutlu rolü oynuyorum.ne yapyım başka çarem yok
kocamın yediği naneleri bilee bilee onunla yaşıyorum yaşamak zorundayım.yok işte çare yok.çarenin olmadığını bile bile de yalandan gülüyorum.çevremdekilere de oooo çok iyiyiz kocam özür diledi herşeyi anlattı diyorum.ne yapyımm :sm_confused:
dedim yaaa olmadımııı olmuyoooo :çok üzgünüm:
cesaretine hayran kaldin ,ne guzel.belkide sendeki bu cesaret bende olsaydi su an bi yol cizmis o yolda ilerliyo olurdum,,,oysa simdi ben ne yapacagimi bilmeden kararsizlik icinde yanlizca agliyorum...........
canım senin için çok üzüldüm. çok özel değilse biraz paylaşır mısın. yani içini kemiren şeyi..............:teselli:cesaretine hayran kaldin ,ne guzel.belkide sendeki bu cesaret bende olsaydi su an bi yol cizmis o yolda ilerliyo olurdum,,,oysa simdi ben ne yapacagimi bilmeden kararsizlik icinde yanlizca agliyorum...........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?