Eşiyle mutsuz olup mutluluk oyunu oynayan var mi?

kendi kurduğum kurulu düzenin kölesi olmaktansa efendi gibi ölmeyi tercih ederim...
beni de kimse tutamaz....
ne çocuk, ne aile ne de çevre...
hayat benim hayatım bir yerden sonra..

senin bi meslegin varda boyle rahat dusunebiliyosun,,ne mutlu sana....ya benim gibi bi baltaya sap olamayanlar ne yapsin,elinde bi tane bile diplomasi olmayan ne yapsin,,,,

senin bi meslegin varda boyle rahat dusunebiliyosun,,ne mutlu sana....ya benim gibi bi baltaya sap olamayanlar ne yapsin,elinde bi tane bile diplomasi olmayan ne yapsin,,,,

Bu biraz yapı meselesi aslında...
Meslek sahibi olup olmamakla alakası yok...
İnsan her yaşta meslek sahibi olabilir sonra bu mazeret değil...
Ve ben böyle yetiştirildim...
Böyle gördüm...
Evliliği bir kocam olsun başımda bana baksın diye yapmadım...
Dolayısıyla istediğim sadece huzur, beklediğim sevgi, saygı ve ilgi..
Şimdi eğer bu beklentilerimi yani olması gerekeni o adam karşılamıyorsa ben mutlu maskesi takınıp etrafa sırıtamam..
Ailem her konuda destekçimdir bir sözüme bakar..
Çevre beni ilgilendirmez, seven zaten yanımda durur, sevmeyenle de işim olmaz..
Çocuğum da hayatın iplerinin kendi elinde olduğunu görerek büyür, örnek teşkil ederim onun için...
Ben bunlara cevap verdim açıklayıcı oldu mu bilmem...
Hem soru neydi?
Mutlu rolu oynarmısınız bu etkenlerden dolayı...
Nedenleri ile oynamam dedim işte şimdi..
Her şartta kendiyle dürüst kalanlar daha mutludur arkadaşım...
Bende böyleyimm..

Son düzenleme:
Bende rol yapamam mutsuzsam bitmiştir.Çocuk olunca insan iki kere düşünüyor bazı şeyleri. Ama ben mutsuzsam ve o evlilik bana eziyet haline gelip dengesizleştiriyorsa, çocuklarımında dengesini bozmadan bitiririm.

Oynarım. Zaman zamanda oynamışımdır. Özellikle aileme ve eşimin ailesine karşı. Başkalarını katmak istemem işin içine. Çünkü biliyorsunuz aileler girince iş değişiyor. Ama benim eşşek kocam hiç oynamaz. Neyse odur. Offf, ondan sonra bir sürü tantanakaydirigubbakcemile

ben de oynarın zaman zaman ya da bazen uzun zaman :bbo:ama bunun en büuük nedeni çocuğumdur onun ev içindeki huzuru çok önemli.bazen düşününce onun mutsuz olması daha mutsuz eder beni.o yüzden evet oynarım.aileyi karıştırmam bu aramızdaki diyaloğu koparır diye düşünüyorum.ama aslında en acısı galiba mutsuzluğumuzu kendimize bile itiraf edemiyoruz.e dövmüyo aldatmıyo daha nolsun diyoruz ama zaman zaman yabancı gibi hissettiğiniz olmuyo mu hiç.burdan şu sonuç çıkarmayalım eşimi sevmiyorum demiyorum herşeyden çok seviyorum:asigim: ama bazen yalnız da hissediyorum diyo musunuz

bazen oynamak gerekir diye düşünüyorum.eşimle olan sorunlarımı(olduğu zaman) kolay kolay kimseye belli etmem.çünkü biz o sorunu bi şekilde çözeriz.birbirimize olan sinirimiz geçer ama ailem yada onun ailesi bi şekilde unutmaz.ve temcit pilavı gibi döne döne önüme gelir....
ama çözülmediği yerde kendi ayaklarımın üstünde durana kadar oynarım.ama sonra kimse beni tutamaz............

şu an evimdeysem ve eşimin yanındaysam sadece çaresizliğimden gerçekten çok zor dışarıda ki insanlara mutluluk oyunu oynamak klava:

ben varım maleseff...eşime karşı hiç bir şey hissetmiyor durumndayım bu da doğal olarak mutsuzluk demek ama kızımın çok üzüleceğini bildiğim ve çevrenin de etkisiyle mutsuzluk içinde boğuluyorum ama beni ne mutlu eder onuda bilmiyorum aslında...

problemim çok oldu.konuştum,mektup yazdım,küstüm.ama bazı şeyler asla değişmiyor.eşim çok iyi bi insan ama evlilikte iyi olmk yetmiyo işte.bi süre sonra o sorun orada öölecene bırakılıp devam ediyoruz.yine o kötü günlerden birindeyim ve yine bişey olmadan ,kendimi anlatamadan geçecek biliyorum.boşanmak hiç aklıma gelmedi.çünki beni anlayacak bi erkek zaten yok.elimdekide hepsinin en iyisi.....seviyorum.....

cnm aynen katılıyorum sana:teselli:

şu mutluluk oyununu hiç oynayamadım hayatım boyunca.moralim bozuk sa elimde olmadan o ortamda konuşmak bile gelmez içimden.suratım iki karış olurmuş eşim diyo.napıyım elimde değil.çok şükür şimdiye kadar hiç çözemediğimiz bi problemimiz olmadı.ama olursa da herhalde bunu yansıtırım bi şekilde.mecburiyetten değil çocuklarım için düşünürüm yeniden denemeyi.çok iyi bi mesleğim var ve evlenmeden önce de bikaç yıllık iyi bi kariyer.ama çocuklarım benden daha önemlidir.eşim için de aynı.bazen sesimiz çok yükselince o uyarır beni çocukların yanında yapmayalım böyle şeyler diye.isterimki anne ve babam gibi ölene kadar sürsün sevgimiz.ama hayat neyi gösterir bilemem.ben kendimden çok eminim eşimden asla vazgeçmem.ama o bigün başkası için benden vazgeçerse üzüldüğüm tek şey çocuklarım olur,yaşları önemli değil.bi çocuk her yaşta anne ve babayı bi arada mutlu görmek ister çünki.o özel günler,düğünler,bayramlar,akraba toplantıları gibi.evet boşanınca da insanlar yine bir arada olabiliyo ama bu bana göre bişey değil.bunları düşündüm hüzünlendim şimdi.Allah kimsenin yuvasının yıkılmasına izin vermesin ve herkese mutluluklar versin.

canim bence saklamak hicte iyi birsey degil cünkü zaman gelir hepsi birden ortaya cikar o zaman daha kötü olur. bir insan duygularini nereye kadar saklayabilirki nekadar oynayabilirki anca kendini kandirirsin. benimle kimsenin oynamasini istemedigim icin bende oynamam

cesaretine hayran kaldin ,ne guzel.belkide sendeki bu cesaret bende olsaydi su an bi yol cizmis o yolda ilerliyo olurdum,,,oysa simdi ben ne yapacagimi bilmeden kararsizlik icinde yanlizca agliyorum...........

olmadı mı olmuyo be kuzularr :1no2:
evet mutsuzum ve mutlu rolü oynuyorum.ne yapyım başka çarem yok
kocamın yediği naneleri bilee bilee onunla yaşıyorum yaşamak zorundayım.yok işte çare yok.çarenin olmadığını bile bile de yalandan gülüyorum.çevremdekilere de oooo çok iyiyiz kocam özür diledi herşeyi anlattı diyorum.ne yapyımm :sm_confused:
dedim yaaa olmadımııı olmuyoooo :çok üzgünüm:

cok uzuldum inan.....iyisallah bi cikaryol bulursun(buluruz)zor is bunlar biliyorum........allah yardimcimiz olsun ne diyim.........

böyle saçma oyunlara girip hayatı kendime zehir edemem
eğer sevmiyorsam,mutlu değilsem bu evlilik sürmemeli
2 tarafta çok yıpranır.hele çocukta varsa onlarda bu ilişkiden zarar görür
çocuklar illaki anlarlar bazı şeylerin yolunda gitmediğini buda onların psikolojilerini alt üst eder
mutluluk oyunu nereye kadar oynayabilirim ki.elbet bu oyundan bir gün sıkılıcam
oyun oynayıp kendimi yormanın bir anlamı yok.

ayy düşünmesi bile çok kötü ki kaldı birde böyle bir hayatı yaşamak
allahım kimselere yaşatmasın çok kötü olsa gerek

mutluysan mutlusundur değilsen değilsindir benneyaptımki
oyun oynamanın anlamı yok........
ablamında bir mesleği yoktu 15 yıl oynadı da ne oldu çevre si ve çocuğu madalyamı taktı şimdi herif başka bir kadınla evli ablamda iş buldu gül gibi yaşıyor hihoyyythihoyyyt
tabi ayrıldıkları zaman ben hep yanındaydım ablamın çok teselli verdim :teselli da aklını kullandı şimdi çok rahat yeniden evlenmeye cesareti yok ama çocuğuda anladı babasının ne mal olduğunu biz asla babasını yanlış tanıtmadık baban git görüş dedik ama adam çocuğu elinin tersiyle itti hep
değermiydi bir ömrü ona harcamak tabiki değmezdi nerde tırak orda bırak işimiz yok diye bulamayız yada çalışamayız anlamına gelmez erkeğe her zaman çekip gideceğini belli etmlisin ki o da birşeyler yapsın evliliği için yoksa tek tabanca nereye kadar evliliği devam ettirebilir bir kadın

mutlu olmayıpta mutluymuş gibi görünemiyorum :1no2:
suratımdan her zaman belli olur:1closedeyes:
bunu nasıl başarabiliyor insanlar bilemiyorumCADIARZU

cesaretine hayran kaldin ,ne guzel.belkide sendeki bu cesaret bende olsaydi su an bi yol cizmis o yolda ilerliyo olurdum,,,oysa simdi ben ne yapacagimi bilmeden kararsizlik icinde yanlizca agliyorum...........

eğer bana cesaretinize hayran kaldım diyebiliyorsanız..
sizde de var aynı cesaret sadece farkında değilsiniz...
ağlamanın size hiç bir getirisi yok..
ne yapmak istiyorsanız ona karar verin...
sonra da o yolda ilerleyin...
herşeyin en güzelini hakediyorsunuz...

canım senin için çok üzüldüm. çok özel değilse biraz paylaşır mısın. yani içini kemiren şeyi..............:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…