eşiyle yatak sorunu olan var mı

ben eşime son zamanlarda biraz agresif yaklaştım sanırım ama sağolun arkadaşşlar sizlerinde fikirleri sayesinde bugün ilişkimiz ılımlıydı hatta ikimizde mutluyduk bugün eşim doktoro tamam giderim ne gerekirse yapalım seni seviyorum tek sorun bu olsun halledicez inşallah dedi ben de inanıyorum buna bakalım hayırlısı inşallah ya

Bunu da ancak bir uzman anlatabilir adamcağıza...............

eşime adamcağız demenizden hoşlanmadığımı belirtmek istiyorum,adamcağız filan değil,sadece kendisi erken boşaldığı için tek taraflı zevk alarak bencillik yapmak istemeyen biri,yani yatakta bile sadece kendini düşünmememk ,bilmem anlatabildim mi,keşke her eş benim eşim gibi olsa,Allah korkusu,insanları hoş görme,küçümsememe tamamiyle insanlara değer verebilse herkes,eşimde bunlar ve bana olan sevgisi fazlasıyla var,bunu da Allahın izniyle atlatıcağımıza inanıyorum,çünkü inanmak başarmanın yarısıdır derler,heleki karşındaki insanla konuşulabiliyorsa,ok bu adama adamcağız değil adam gibi adam derler,

bebek mi?
bu ilişkiden?
vazgeçin
[/QUOTEbir ilişk ya da evlilik sanırım sizin için bu kadar basit ya da şöyle izah edim:aaa evliliğimzde sorun var hemen boşanalım dönüşü yok artık,bakın benim yaşım 24 ve ben hep direnerek ve sabır göstererek,en önemlisi de hoş görerek bi yerlere geldim,hele ki karşımdaki insan sevdiğim değer verdiğim,ve onunla yaşlanıp hayata veda etmeyi planladığım kişiyse bu daha da fazladır,ama dedim ya sizin için çok basitmiş ama benim bu söz konusu bile olamaz,önemli olan kaçmak değil kazanmaktır,eyvallah

arkadaşlar hepiniz sağolun yazdıklarınız için,sizlere çokkkk teşekkür ederim,sayenizde bi nebze olsun daha hissediyorum kendimi,ikincisi ise,hani demişsiniz ya böle ilişkide çocuk olmaz diye,inanın ban benim eşim ve ben böle mutlu sevgi ve saygı dolu olduğumuz sürece,ya da sölim,eşimi tanımış olsaydınız daha farklı olurdu düşünceleriniz,bugün bile benden 10 yaş büyük bi ablam eşimi tanıyan eşim için çok güzel şeyler söledi,bugüne dek kimseden eşim için tek bir kötü söz bile duymadım ,hep örnek gösterilen biri,yani onunla herşey olur,çokta güzel olur:)

sen göster yakınlık şefkat ilgi .. sendeki değişikliği fark etmeli .. yürüyüşün bakışın oturuşun doknuşun sinyal gönder ..

gerisi gelicektir ..

Back
X