eşiyle yatak sorunu olan var mı

bebek yapmak için birlikte olmak, bırlıkte olmak için ıkınızde cok rahat olmanız gereklı. eşin içine atmış derdını farketmıyormusun? adamın canı burnunda sen bebek dıye tutturuon. yanlış yapıyorsun bana göre önce bu sorunu halletmelısınız. utanmadan tedavı olmalı sende ona destek olmalısın tatlım.

bu yorumu yazan kullanıcının eskı yazılarına bakarsanız,
yorumunun her konuda oldugu gıbı olumsuz ve negatf etkılı oldugunu
dolayısıyla dogal bır yorum oldugunu göreceksınız.
o yuzden bu kadar kızmayın ona
kötükedihüso
bunu okuyanlar inşallah dediğini yaparlar da yanıldığını görürler
derdim vardaki 1-2 yorumla değerlendirme yapmamak lazım di mi ama?
bakmışken senin eski konularına ve yorumlarına da bakıversinler yalnız bir zahmet

Son düzenleme:
bu yorumu yazan kullanıcının eskı yazılarına bakarsanız,
yorumunun her konuda oldugu gıbı olumsuz ve negatf etkılı oldugunu
dolayısıyla dogal bır yorum oldugunu göreceksınız.
o yuzden bu kadar kızmayın ona
kötükedihüso

bunu bana mı istinaden sölediniz anlamadım keza burda benim hiçbir olumsuz yorumum yokta ondan....

Bazı erkeklerin testestoronları düşük olur bu da cinsel hayatı olumsuz etkiler evlenen kişilerde bu hormonun düştüğü de gözlenir. Hayatın da bi değişiklik olsa emin ol cinsel hayatınızda da farklılaşır ona biraz erkek olduğunu hatırlat .Hani tabiri caizse erkeğimsin falan yada basit bi örnek lambayı takmayı beceremiyorum hayatım yardım edermisin ?Erkek gerektiren işleri sen yapma .(tabi bir müddet yada cinsel hayatınız düzelirse bu yola devam et) Bazı kadınlar baskın oluyor ....Erkekte kadını kadın gibi göremiyor.....

bence ewlilik danışmanına gitmeyi dene....erkekler bu tarz konuları gurur meselesi yapıyor galiba birlikte giderseniz etkili olur belki sorun senden de kaynaklanıyordur....mutlu olmak için değer

Canim ben evli degilim ama bu konu hakkinda yardim alabileceginizi duymustum.
Bence aranizdaki sogukluk buza dönüsmeden bir terapiste gidin birlikte, mutlaka faydasini görürsünüz.
Artik hersey eskisi gibi degil, her derde care var.Üzülme.Bence hersey yoluna girecektir.Cünkü aranizda sevgi var, önemli olan sevginizin daim kalmasi, gerisi hallolur hic üzülme.

öpüyorum

gayet dürüst olucam
kimse kusura bakmasın
biz kızlar bile
erkek arkadaşlarımızın bizi öpmesini,sarılmasını vs.. gibi şeyleri özlüyoruz
cinselliği tam anlamıyla yaşamak kadın olmaktır
kadın olduğunu hissetmek
siz ismen kadınsınız
kadınlığı9nızı yaşamıyorsunuz
valla benim okuduğum ve gördüğüm
evlilikte cinsellik çok önemli
bence bu büyük sorunu hallatemeden
bebk istemeyin
önce bu uyum ve yaşam sorununu çözün..

bunu okuyanlar inşallah dediğini yaparlar da yanıldığını görürler
derdim vardaki 1-2 yorumla değerlendirme yapmamak lazım di mi ama?
bakmışken senin eski konularına ve yorumlarına da bakıversinler yalnız bir zahmet

ben sana demedım? nası ustune alınabıldın
megilaraya dedım sana bebek yapmasın aman bu ılıskıden mı demıs, hep olumsuz zaten onun yazıları dedım. sen alınma yahu,sen ne yazdın kı alındın hem :1hug:

bebek mi?
bu ilişkiden?
vazgeçin

bakın şu üsttekı bayana dedım
bunu bana mı istinaden sölediniz anlamadım keza burda benim hiçbir olumsuz yorumum yokta ondan....
sıze de degıl sahsı tam anlatamamışım.
sız de zaten demıssınız ya megilaraya yorumunu hıc begenmedım nası yazmıssın oyle sen dıye.
evet ama zaten onun yrumları oyle dedım kaydirigubbakcemile5
açıklamış ama genel bı olumsuz oldugundan gene yanlıs anlamısız gıbı acıklamıs hos degıl

AllahAllahCADIARZU1.5 yillik evlilik,dogru,durust bir cinsel hayat yok bebek isteniyorCADIARZUdogru,durust cinsel hayatiniz yok bebek nasil olcakCADIARZU suda ayri bir konu once evliliginizi oturtun,hersey duzene girsin daha sonra cocuk dusunun henuz sadece 1.5 yillik evlisiniz,mantikli dusunun lutfen.....

AllahAllahCADIARZU1.5 yillik evlilik,dogru,durust bir cinsel hayat yok bebek isteniyorCADIARZUdogru,durust cinsel hayatiniz yok bebek nasil olcakCADIARZU suda ayri bir konu once evliliginizi oturtun,hersey duzene girsin daha sonra cocuk dusunun henuz sadece 1.5 yillik evlisiniz,mantikli dusunun lutfen.....

kesinlikle sana katılıyorum eger ilişkiniz olumlu yönde değilse bu normal hayatınızada yansır böle bir yaşadam sorunuz hep giderse o ailede bebek büyüktmek ne derece doğrudur bilmem gerçi bekarım yanlış düşünüyorsam kusura bakma ama bence evlilik danışmanına gidin ve sorunuzu halledin derim belliki ikiniz halledemiyorsunuz ve sen üzülüyorsun .....

megilaraya dedım sana bebek yapmasın aman bu ılıskıden mı demıs, hep olumsuz zaten onun yazıları dedım. sen alınma yahu,sen ne yazdın kı alındın hem :1hug:
yorum yazmadan nasıl üstüme alınabilirim, bana söylemediğini megilarayı kastettiğini anladım ve o burada olmadığı için de gereken cevabı ben verdim
neyse konuyu dağıtmayalım...

pardon ama olumlu düşünmek
ya da sırf arkadaş üzülmesin diye yapıcı yorumlar yapmak
gibi bir misyonum mu var benim?
ister olumlu düşünürüm ister olumsuz düşünürüm
bu sizi ne ilgilendirir?
bu benim düşüncem
üslubum da açık ve nettir yani...

ikinizde birbirinizi seviyorsunuz fakat tık yok şakkıdı
çok ilginç bir durum gibi geldi bu bana..
uzamana danışmak lazım :delphin:

ay bu topikte de kavga var ayol nereye el atsam kavga çıkıyor şakkıdı
noluyo bu bayanlara anlamış değilim :kızgın:

Arkadaşım senin istememen hadi neyse ama eşin o da istemiyorsa problem çok büyük bence.Eşini belli aralıklarla takip et derim.Ne olu ne olmaz.

canım aynı sorunu bende yaşıyorum,bunun sevgiyle ilgiyle bi alakası yok senin de dediğin gibi benim eşim de bana çok değer verir ama onların yaşadıkları bir rahatsızlık yada eksiklik de diyebiliriz, doktora gitmeye ikna etmemiz şart ve bazı bitkisel desteklere ihtiyaçları var sanırım, ben bu konuyu araştırıyorum, etkili bir çözüm bulursam seni bilgilendiririm ama şunu unutma ona karşı çok anlayışlı ve çözüm odaklı olman lazım, çözülemeyecek birşey değildir umarım yaşadığımız ama inan aynen bizde yaşıyoruz bu problemi

kazara halile kalınmadıkça
düzen oturmamış eşler birbirini iy tanımadan alışamdan bazı şeylere doymadan bebek sahibi olmaları taraftarı diilim
bu hepsinin iyliğine olur
bebek olduktan sonra daha iy anlıyosunuz bunu
çünki bir evlat yetiştirmek kolay diil emek ve zaman istiyo
siz evlilikte önemle yer tutan cinselliğinizi oturtturamamışsınız
birde bebek telaşı buna katılırsa
ileride cok sorunlara sebebp olabilir
hepten cinsellikten soğabilirsiniz
çünki bebek ten dolayı en az 1 sene cinsellik öyle istediğiniz analrda yaşanamıyo
bebğe daha fazla emek harcandığı için kendi özelinize vakit kalmıyo
size tavsiyem önce eşinizin rahatsızlığını halledin
bu utanılıcak bişi diil
normal bi hastalıktır ve tedavisi vardır
sorun halledikten sora hayırlısyla bi evladınız olur inşlh

Son düzenleme:
sadece bu sorunsa üzülme tıp günden güne ilerliyor keşke benimde tek sorunum o olsaydıda senin yerinde olsaydım ama hırsız çıktı 3 sene farkettim eşin olunca toz konduramıyorsun oda yararlanıyor ama kişiye göre tabi;her neyse ahlaklı olduktan sonra sorun değil üzme kendini sakıın

Back
X