eşiyle yatak sorunu olan var mı

erken bosalmanında tedavısı var canım
bunun ıcın doktora gıdebılırsınız esınde kabul ederse

bu olay erkeklerde gercekten guvensızlık yaratabılıyor
sende cok ustune gıtme

ve arkadasların dedıgı gıbı bu olayı cozmeden bebek dusunmeyın

bebeği çözüm yolu olarak görmeyin...bence arkadaşım senin eşinde problemler var sanırım,bir uzman yardımı almanız gerekiyor..erken boşalma hemen herkeste olabilen şeyler bunu sorun yaptığına pek inanmıyorum.daha 1,5 yıllık evlisiniz bu zamanda böle problemler yaşıyosanız ilerki yıllarda sırf çocuk için mi birbirinize katlanacaksınız

çok teşekkür ederim bu olayları düzeltmek için nerde hangi bölümlere gitmek lazım bilgisi olan var mı

Önce evlılıĞınızı bır oturtun Çocuk Öyle dÜŞÜnÜn bence canım dÜzelır herŞey merak etme zamanla tedavı olsun eŞın ınŞallah daha ıı olur herŞey...

artık erken boşalma çokta sorun değil..
tüp bebek falan bırakın şimdi
bu sorunu halletmeye çalışın
ikinizde sağlıklıyken ne gerk tüp bebek?
oturun konuşun eşinizle doktora gidin bence düzelecektir..
ama siz istekli olursanız..

Bu konuyu tabu haline getirip konusmamak kaçmak gibi bir çozum aramayin lutfen
Ayrica, once aranizda cinsel sorununu çozmelisin çocuk dusunmeden
Tup bebek tedavisi var fakat çocugu olmayanlara tavsiye edilir, sizin aranizda buyuk bir sorun var
onu once çozmelisiniz
bunun içinde ikinizde bir doktora gitmelisiniz
ayip degil ya
illa ki bir yerde bir sorun var
esiyle sorunlar yasayan, evliligi iyi gitmeyen, insanlarin bazen cinsellikte etkileniyor ki normal bu
oturun konusun karar verin ve bir doktora danisin bence.

hmmmm bence eşin konuyla ilgili uzmana danışsın.bunun tedavi yolları var diye biliyorum.
bu konu eşinin kendine olan güvenini kaybetmesine yol açmış sanırım ve cinsellikten uzaklaşmış.
kafasına çok takıyor bence.
tedavi olması için ikna et bu utanılacak bişey deil.

cinsellik evlilikte herşey demek deil ama Çok şey demek.bence önce bunu halletmeniz lazım.eşin bence cinsellikten soğumamış ta şöle olmuş olabilir.hani e.boşalma sorunu olduğundan sana karşı mahçup olmakatansa hiç yapmamayı tercih ediyo sanırım

bebek mi?
bu ilişkiden?
vazgeçin

yanlış anlamayın ama bazen gerçekten anlamıyorum nasıl böle basitce önerileriniz oluyor...bu bi ihanet değil bu bi soğuma değil nasıl hemen vazgeç diye bi öneriniz olur anlamadım neyse..

tatlım bencde bi doktora veya uzmana gözükün bence fiziksel bi rahatsızlık psikoloji rahatsızlığa dönüşmüş gibi...

yanlış anlamayın ama bazen gerçekten anlamıyorum nasıl böle basitce önerileriniz oluyor...bu bi ihanet değil bu bi soğuma değil nasıl hemen vazgeç diye bi öneriniz olur anlamadım neyse..

tatlım bencde bi doktora veya uzmana gözükün bence fiziksel bi rahatsızlık psikoloji rahatsızlığa dönüşmüş gibi...

katılıyorum.a.s.

bende arkadaşlara katılıyorum bir uzmandan yardım alın lütfen..
ve önce eşinizle güzelce konuşun bu konuyu ve beraberce gidin..
erkekler bu konuda çok hassas bazıları erkeklik gururununa yediremez..
siz güzelce ikna edin hem bu rahatsızlığı için hemde piskolojik açıdan yardım alın

..

şimdi sizin derdiniz eken boşalmamı?
ama bir kişinin evlenmeden önce düzenli bir cinsel hayatı yoktur,hele hele herşeyi ilk evlendiğinde yaşıyorsa bir takım sorunlar olabilir
cinsellikten korkma,erken boşalma,vajinismus vsvs
bunları sabırla ve karşınızdakine de güven vererek aşabilirsiniz..kişi vucudunu tanıdıktan ve bu olaya alıştıktan sonra zaten herşey düzelir emin olun..önemli olan çok büyütüp kafaya takmamak ve düzenli bir yaşam oluşturup ,vucudunuzu buna alıştırmaktır.

canım bencede bir uzmana gidebilirsiniz, öncelikle birbirinize karşı açık olun yani bana karşı mahcup hissediyor demişsin, bence bunun düzelebilecek bir sorun olduğunu ikinizde karşılıklı konuşabilmelisiniz.tam olarak bilmiyorum ilaç yada geciktirici iğne gibi bişele okumuştum sanki gazetede ama araştırırsan eminim iyi bir doktor bulabilirsiniz.belki tamamen psikolojiktir ozaman sende eşine destek olursun.bencede normal yollar varken tüp bebek düşünme derim:teselli:

bence siz daha istekli görünün kışkırtıcı şeryler giyin. ve o erken boşalsada bir süre zevk aldığınızı söyleyip onu cesaretlendirin. yani performansının çok iyi olduğunu söyleyin.
biraz bunu deneyin sonrada bebek için sağlıklı olup olmadığımıza baktıralım sprem sayısı şu bu konuyu istediğiniz tarafa getirin onu inciltmeden.

yok canım neden yanlış anlayayım
demek istediğim şuan bir problem var ve bir evlilik için büyük bir problem bence
problem çözülmeden bebekten vazgeçin demek istemiştim
neyseeee

bu yorumu yazan kullanıcının eskı yazılarına bakarsanız,
yorumunun her konuda oldugu gıbı olumsuz ve negatf etkılı oldugunu
dolayısıyla dogal bır yorum oldugunu göreceksınız.
o yuzden bu kadar kızmayın ona
kötükedihüso

Back
X