Görüşmeyin derim araya uzun süre girmiş..O öyle bir laf arasında sormuştur ama hala sorması bile iyi birşey bir bakıma ama o kadar zahmet edip davetiye göndermişsiniz gelmemesi en büyük ayıp olmuş kim olursa olsun davete icabet edilmelimerhaba arkadaşlar...
benim 6 senedir yakın arkadaşim vardi.. her defasinda onunla buluşup gezdik eğlendik çok güzel ani geçirdik...kavga ettik tartiştik herşey yaşadik..
taa evleninceye kadar sürdü... benim düğünüme gelmedi.. o gün kavga etmiştik biz düğüne yakin zamanda..
aradan 1,5 yıl geçti hala görüşmedim.. tüm sosyal medyami kapattım...
ortak arkadaşimiz var onunla görüşüyorum. soruyormuş beni nabiyo diye..
dedi ki neden onunla görüşmüyorsunuz dedi .
Eşim onunla görüşmemi istemiyor.. düğünüme gelmedi. onca şey yol kat edip davetiye verdim ona.. yine gelmedi çok üzüldüm kırılmışım...
ee napmaliyim.. görüşmeli miyim??
bilemedimeski arkadaşlarimi tek tek silmişim... aramadim hiç.. tel noyumu bile degiştirdim... sosyal medyam da yok..
yorum için teşekkür ederim...
6 sene arkadaştik ama 1,5 yıldır göürşmedim. evlendiğimden bu yana.Eşinizi ilgilendiren bir durum yok ki ortada? O yorumunu yapar, karar size kalır.
Özlüyorsanız eğer bir şans verin derim. 6 sene az bir zaman değil.
En azından konuşun, derdi neymiş öğrenin.
biz kardeş gibiydik herşeyle paylaştik acisiyla tatlisiyla.. ama düğünüme gelmedi.. kırgınım çok kindar biriyimdir.belki dügüne gelmemesi inat anina denk gelmistir
gercek dost, bir kardes agirligindadir
bence tekrar görüsün
biz kardeş gibiydik herşeyle paylaştik acisiyla tatlisiyla.. ama düğünüme gelmedi.. kırgınım çok kindar biriyimdir.
eşim görüşmemi istemiyor. tabi bi arada kaldim.. ikna etmem çok zor. zaten eski arkadaşlarim da vardı görüştürmedi... öle çok kolay güvenen biri degil.. onca kat ettim o bulunduğum şehirde degildi şehir dişindaydi. napabilirim kibilmiyorum, bi de karsi tarafi dinlemek lazim
belki oda kendi yaninda bir seylere darildi? olamaz mi
gercek dost bulmak cok zor, onun icin hic degilse kendini aciklamasi icin bir sans verirdim
bende bi kere hiç adimi atmadim... telefon nurmarasi yok onda ortak arkadaşima soruyor.. arada kaliyorum görüş diyo.. bende kalsin dedim.Ben olsam kesinlikle ilk adımı atmazdım. Görüşmek istiyorsa o iletişime geçsin, o arasın, o sorsun. Sonuçta kavga dahi etseniz 6 yıllık bi dostluk var düğününe gelmeliydi.
eşim görüşmemi istemiyor. tabi bi arada kaldim.. ikna etmem çok zor. zaten eski arkadaşlarim da vardı görüştürmedi... öle çok kolay güvenen biri degil.. onca kat ettim o bulunduğum şehirde degildi şehir dişindaydi. napabilirim ki
duydum ki oda evleniyormuş yakinda..ama neden evlenince benligimizden geceriz ki?
yani esinizin sirf bu arkadasinizla görüsmenizi istememesini belki anlarimda, bunu anlayamiyorum iste
kabullenemiyorum
zaman gececek, hayatiniz esinizden ibaret olacak
sonra her göstermedigi ilgi, her söylemedigi güzel kelime, her atmadigi mesaj gözünüze batacak
burda cok konu var böyle
bende bi kere hiç adimi atmadim... telefon nurmarasi yok onda ortak arkadaşima soruyor.. arada kaliyorum görüş diyo.. bende kalsin dedim.
ben çok sans verdim.. bi daha sans vermeyecektim .. 1,5 yıl geçmiş adi üstünden..Biraz bana da arkadaşını satmışsın gibi geldi.
Aramana gerek yok bence.
Benim de böyle bir arkadaşım var, kocayı bulunca ne aradı ne sordu.
sonra ikimizin de çocuğu oldu zamanla, bir şans vereyim dedim.
Huylu huyundan vaz geçer mi.
Saçma sapan bir mevzudan gelim gidimi kesti.
Bir daha mı asla güvenmem.
O yüzden yapamayacağın şeyler için "arasam mı, tekrar şans mı versem" deme lütfen.
Karşı tarafında duyguları var, en az senin kadar.
duydum ki oda evleniyormuş yakinda..
mutluluk dilemek istiyorum sora yoluma bakmak işte yada hiç görüşmesem daha iyi diyorum bilemedim.
kindarliğim geçmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?