eski arkadaş...

Wilma11

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2015
36.937
119.196
798
36
merhaba arkadaşlar...

benim 6 senedir yakın arkadaşim vardi.. her defasinda onunla buluşup gezdik eğlendik çok güzel ani geçirdik...kavga ettik tartiştik herşey yaşadik..
taa evleninceye kadar sürdü... benim düğünüme gelmedi.. o gün kavga etmiştik biz düğüne yakin zamanda..
aradan 1,5 yıl geçti hala görüşmedim.. tüm sosyal medyami kapattım...
ortak arkadaşimiz var onunla görüşüyorum. soruyormuş beni nabiyo diye..
dedi ki neden onunla görüşmüyorsunuz dedi .
Eşim onunla görüşmemi istemiyor.. düğünüme gelmedi. onca şey yol kat edip davetiye verdim ona.. yine gelmedi çok üzüldüm kırılmışım...
ee napmaliyim.. görüşmeli miyim??
bilemedim eski arkadaşlarimi tek tek silmişim... aramadim hiç.. tel noyumu bile degiştirdim... sosyal medyam da yok..
yorum için teşekkür ederim...

Görüşmeyin derim araya uzun süre girmiş..O öyle bir laf arasında sormuştur ama hala sorması bile iyi birşey bir bakıma ama o kadar zahmet edip davetiye göndermişsiniz gelmemesi en büyük ayıp olmuş kim olursa olsun davete icabet edilmeli

belki dügüne gelmemesi inat anina denk gelmistir

gercek dost, bir kardes agirligindadir
bence tekrar görüsün

Eşinizi ilgilendiren bir durum yok ki ortada? O yorumunu yapar, karar size kalır.

Özlüyorsanız eğer bir şans verin derim. 6 sene az bir zaman değil.

En azından konuşun, derdi neymiş öğrenin.
6 sene arkadaştik ama 1,5 yıldır göürşmedim. evlendiğimden bu yana.

belki dügüne gelmemesi inat anina denk gelmistir

gercek dost, bir kardes agirligindadir
bence tekrar görüsün
biz kardeş gibiydik herşeyle paylaştik acisiyla tatlisiyla.. ama düğünüme gelmedi.. kırgınım çok kindar biriyimdir.

biz kardeş gibiydik herşeyle paylaştik acisiyla tatlisiyla.. ama düğünüme gelmedi.. kırgınım çok kindar biriyimdir.

bilmiyorum, bi de karsi tarafi dinlemek lazim
belki oda kendi yaninda bir seylere darildi? olamaz mi

gercek dost bulmak cok zor, onun icin hic degilse kendini aciklamasi icin bir sans verirdim

Ben sildim mi geri dönüşü olmuyo
Ama kendi tercihim oluyo bu, bi yanlış görünce ya da kaızk diyelim

Senin ki sevgili / eş bulunca arkadaşı satmak
Sosyal medya kullanmana da karşı kocan herhalde
Eee kızlarla da buluşturmaz, barışıp ne yapacaksın ? Barışma daha iyi

bilmiyorum, bi de karsi tarafi dinlemek lazim
belki oda kendi yaninda bir seylere darildi? olamaz mi

gercek dost bulmak cok zor, onun icin hic degilse kendini aciklamasi icin bir sans verirdim
eşim görüşmemi istemiyor. tabi bi arada kaldim.. ikna etmem çok zor. zaten eski arkadaşlarim da vardı görüştürmedi... öle çok kolay güvenen biri degil.. onca kat ettim o bulunduğum şehirde degildi şehir dişindaydi. napabilirim ki

Ben olsam kesinlikle ilk adımı atmazdım. Görüşmek istiyorsa o iletişime geçsin, o arasın, o sorsun. Sonuçta kavga dahi etseniz 6 yıllık bi dostluk var düğününe gelmeliydi.

Ben olsam kesinlikle ilk adımı atmazdım. Görüşmek istiyorsa o iletişime geçsin, o arasın, o sorsun. Sonuçta kavga dahi etseniz 6 yıllık bi dostluk var düğününe gelmeliydi.
bende bi kere hiç adimi atmadim... telefon nurmarasi yok onda ortak arkadaşima soruyor.. arada kaliyorum görüş diyo.. bende kalsin dedim.

ama neden evlenince benligimizden geceriz ki?
yani esinizin sirf bu arkadasinizla görüsmenizi istememesini belki anlarimda, bunu anlayamiyorum iste
kabullenemiyorum

zaman gececek, hayatiniz esinizden ibaret olacak
sonra her göstermedigi ilgi, her söylemedigi güzel kelime, her atmadigi mesaj gözünüze batacak

burda cok konu var böyle

Biraz bana da arkadaşını satmışsın gibi geldi.
Aramana gerek yok bence.
Benim de böyle bir arkadaşım var, kocayı bulunca ne aradı ne sordu.
sonra ikimizin de çocuğu oldu zamanla, bir şans vereyim dedim.
Huylu huyundan vaz geçer mi.
Saçma sapan bir mevzudan gelim gidimi kesti.

Bir daha mı asla güvenmem.

O yüzden yapamayacağın şeyler için "arasam mı, tekrar şans mı versem" deme lütfen.
Karşı tarafında duyguları var, en az senin kadar.

duydum ki oda evleniyormuş yakinda..
mutluluk dilemek istiyorum sora yoluma bakmak işte yada hiç görüşmesem daha iyi diyorum bilemedim.
kindarliğim geçmedi.

Nasıl bir kavga idi ki bu, onca yol teptim, yine de düğünümüze gelmedi diyorsun?

Eşini ilgilendiren bir durum yok. Tabi , ne yapayım diye ona sorduysan, arkadaşındansa evine vakit ayırmanı tercih edeceği belli.

bende bi kere hiç adimi atmadim... telefon nurmarasi yok onda ortak arkadaşima soruyor.. arada kaliyorum görüş diyo.. bende kalsin dedim.

Numaranızı bulması zor da değilmiş. Aranızda geçen kavganın türünü bilemiyorum ama bence onun seni araması gerekiyordu.

ben çok sans verdim.. bi daha sans vermeyecektim .. 1,5 yıl geçmiş adi üstünden..
tel nosu yok.. kalsin dedim arkadaşa.. nedenimi bilmiyor.. pişman olmak istemiyorum bi daha.

duydum ki oda evleniyormuş yakinda..
mutluluk dilemek istiyorum sora yoluma bakmak işte yada hiç görüşmesem daha iyi diyorum bilemedim.
kindarliğim geçmedi.

ozaman bisey yapamam tabi ben burdan. ama ben olsam sevinirdim
neyin sizin icin dogru oldugunu kendiniz karar vermelisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…