eski arkadaş...

sizi sorduguna göre o da özlüyor
özlediysenız gorusun iki günlük dünya ne olacak ki?

Benim bu konuda kesin, KATİİ düşüncem; eşine hiç birşey düşmez!!! Onu hiç mi hiç ilgilendirmez!

Eşin hayatına yeni girmiş ama o arkadaşı dinlemeden, etmeden silmen, çok çok yanlış! Nasıl bu kadar acımasız olunuyor?

Evlendi diye, telefon numarasını değiştiren, arayıp sormayan kız arkadaşı ben ŞAHSEN İSTEMEM.

Bakalım o kız arkadaş, seni isteyecek mi???

istemesin bence.. hiç de aramasin daha iyi.. bende olsam aynisini yapardim tatlim...

dogrusu arkadaslarima esimi karistirmam sagolsun oda karismaz bende ona karismam.rahatsiz oldugumuz seyleri soyleriz o ayri.zaten duzgun olmayan yada bize uymayan insanlarla gorusmeyiz yada devamli gorusmeyiz gidipte esimede sormam goruseyimmi diye..
benim en yakin 2 arkadasimda dugunume gelemediler ama suan gorusuyoruz dertlesiyoruz lise yillarimizdan bahsediyoruz hepimizde evliyiz konu bol bizde..dugune gelmedi gelemedi diye can arkadaslarimdan vazgececek degilim herhalde..
arkadaslarla olan sorunlarimi esimede anlatmam.iste boyle herseyinize karisir.

esiniz size guvenmiyor o zaman Mazallah arkadaslariniz size yanlis yaptirirmi diye dusunuyor ne

Olanla da eşiniz görüştürmez bence

Bende öyleyim ama dediğim gibi konuşmakta içimden gelmiyor bi kere soğudummu bidaha istemiyorum

Evlenince neden herseyini sildin ettin ki esin mi istemedi.. arkadasina bari esin karismasin eger sen istersen gorusursun.

Gorusme tabi...

Seni sormus seninle gorusmek istememis ki. Ortak arkadasla dedikodu istemis belki?

Ustunden zaman gecmis. Bunca zamandir onsuz olmussun simdiden sonra eskileri acmanin manasi olmaz. Faydasi hic olmaz.

Dostun olsa bunca zaman cikardi sesi... bosveeeer yoluna bak...

Haklisin.. Eskileri acmanin yolu yok :) şöle birşey diycem..
GİDEN GİTMİSTİR GİTTİGİ GUN BİTMİSTİR. BENİM İCİN..

Uzaktami oturuyordu?
" o kdr yol kat edip davetiye verdim" demissin.
Uzakta oturuyosa ve bunu yaptiysan oda gelmemisse gercekten cok ayip etmis.

Uzaktami oturuyordu?
" o kdr yol kat edip davetiye verdim" demissin.
Uzakta oturuyosa ve bunu yaptiysan oda gelmemisse gercekten cok ayip etmis.
evet uzaktaydi... gelmedi. bölece ben arkadaşlıklari silerim yada soğuk davranirim.. o kadar basit.
böle şeyleri artık çok takiyorum zerre kadar umrumda bile olmaz.

Kindarlik korkunc bir huydur övünür gibi söyleyip durmaniza gerek yok.
Hem tiksintiyle bahsediyorsunuz, hem onu hiç alakadar etmeyen bir konuda esinizin agzina bakiyorsunuz.
Aramayin rahat birakin kadini.
Soylediginiz gibi kardes gibi olsaydiniz böyle konusmazdiniz su an

Ama sizin gercek dostunuz olamaz ki
Siz sürekli acik arama modundasiniz
Bir hata yapsa da üstüne atilsam der gibi anlatiyorsunuz
Esinizle mutlu olun dostluk sizin yurutebileceginiz bir sey degil

dost zor bulunuyor maalesef.. evet düğününe ne olursa olsun gelip tebrik edebilirdi.. demek kızgınış.. gerçekten ciddi bir sorun yoksa dostluk zor kazanılır. bi konuşun derim

kıskançlık varsa olayın rengi değişir.. uzak dur o halde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…