Eski arkadaslarimi bulmak istiyorum.Nerelerdesiniz??

inşşallahh sağlıklıı olosunlardaa cinsiyett önemlii değil rabbim ne layık gördüysee canımm benim kızımınn adıı elif naz olcak teyzesii..ilerleyenn haftalarda öğrenmek dahaa iyi daha garantii oluyooo yoksa netleşene kadarr çok değişiyoo cinsiyett bizimde baştaa çıkıntı vardıdaa o pipi olcaktıı daa ee sonraa baktımm kızımm kutusunu açmışşşş ben kızımmmm diyouuu

kzı bende 3 kez gittim kalp atısı iiçin. Önce kucuk dedi. Sonra gec dollenme dedi. En sonda atıyo goruyoum ama gazdan duyamıyoum dedi. Benim cok sıkıntım oluyo yaa

YAAAAAA gazım çok..... ölüyorum
bi göbüşüm varki kızımda 7 ayda bukadardı..
ya 14+5 te erkek dedi ben sormadan..
ayakları havada tam karşıdan gösterdi ama kimseye bişey söylemedim.. ilki kız ya herkes bi merak bekliyor.. bizim için dert değil asla.. yeterki sağlıklı olsun yavrum..
işte yinede merak..
ama şuaralar... bulantı gaz..
gaz için bi çaresi olan varsa çabuk söylesin nolur.........

kzı bende 3 kez gittim kalp atısı iiçin. Önce kucuk dedi. Sonra gec dollenme dedi. En sonda atıyo goruyoum ama gazdan duyamıyoum dedi. Benim cok sıkıntım oluyo yaa

coduluuuuummm sendee geldinn hoşgeldiinn aramızda bişey bizimdee senin hamiş olduğunu biliyodum valla şükürkii benim aynı muayenedee hemn ben burdayım dedii beişimm inankii çok ağar gelcektii 2.denememdii ama kürtaj falann hayatımda olmamıştımm çok korktmuştummm artıkk nası olurum falan diee düşünmüştüm düşün yanii amaaa çok şükürr rabbimee bu günlerii gördüükkk

evet canim benede doktorum iyi beslen dedi yoksa depolamadan alacakmis dedi oda nasil bilmiyorum ki pek kilolu diyilim 55 kiloyum.indi elimden geldiyi kadar meyva. meyka sireleri yesiliklerle besleniyorum.insallah organlarida saglikli olur sikintidan kurtulursun canim

bende sizleri merak ediyordum ne yaksi bana ozelden yazdin boylece kavusduk canim.

canım benim.. bende çok sevindiml..
muz bebeği çok besler haberin olsun..

hos geldin canim evet yine ayni arkadaslar. sizi yeniden buldugum icin mutluyum. cok sagol canim
bende cok merak ediyorum sercem. amaya. yusraeren ve digerleri nerdesiniiizzz:44::44:

canımm ilk 3 ayy çok önemlii oranlarıı geliştiği içinn çok dikkatli güzel beslenn yoğurtunu ayrı sütünüü ayrıı tükett boll yeşillkkk vee cevizzz yee yiyebildiğin kadar yee kiloyu dert etmee skınn günlükk yeme listesi yapp sabah sütün ayrıı olsunn yoğurtdunn arada akşam meyvenii etlii yemeğinii eksik etmee folik asitinide mutlaka düzenli kullann bebişine yarasınn

YÜSRA EREN sercem.. amayaa haber verdim kızlara
inşallah yarın görüşürüz mesai saati giriyor yazamayacam kendinize iyi bakın öptüm

Herkese merhaba.ben Arzu.Eski arkadaslarim hepinizi bekliyoooruuum.Her kes gelib yeni haberlerini yazsin. Ben daha yeni hamileyim hala kalp atislarini duymadik. Insallah onuda duyariz. HEPINIZI BEKLIYORUM
arzum canim hamilemisin ay ne guzel haber ben simdi gordum cok ama cok sevindim cicegim ne guzel sag elin menim basima cooooooooooooooooooooooooook sevindim cok
cane ... burdayız görüp gelir kızlar inşallah..
buketim sendemi hamilesin ay tebrik ederim canim neguzel hepiniz hamilesiniz ya eski arkadaslar boyle suprizlere bayilirim senide tebrik ederim operim
canımm çok sevindimm inşllahh bebişinide görüceksinn bende geldimm :)
canim incim nasilsin masallah bizim yigenimize buyumus annesi sagsalim al kucagina cok sevindim bu topik acilmasina operim gobusden hepinizin

bende geldim
simdi anlatin bakalim ne yaptiz hamile kaldiz belirtiler nelerdi:108: arzum buket cevaplandirmasaz kuserim haaa:84:

bende geldim
simdi anlatin bakalim ne yaptiz hamile kaldiz belirtiler nelerdi:108: arzum buket cevaplandirmasaz kuserim haaa:84:
Hos geldin. ilk once kafaya takmiyacaksin canim. ben her ay merakla bekliyordum bu defa hic beklemedim kocama olmazsa uzulme test yapinca gonulsuz yapiyordum sanki cikmayacak yani beklemiyordum olmazsada olmaz kabullanmisdim. sonra adete 2 gun kala gogusler agrimaya basladi el vurunca dolgun sisdiler.adete yakin karin diblerim agriyodu.kasiklar agriyodu ara ara.adete 3-4 gun kalmis test yapiuorddum bir gun kalinca hafif ikinci cizgi cikiyodu tabi yine inanmiyodum evvelde oyle olurdu..birde adetden 2 gun kecince yapdim silikdi ama baya gorunuyodu. bele basga belirti yasamadim insan bekliyince psixologi olaraq belirtiler yasayir canim

bu ay benimde beklentim yok canim bugun adet gunum hic test filan yapasimda yok cunki hamile digilim bugun de olmasa yarin gelicekdir adetim diye dusunuyorum
seninki guzel supriz olmus cok sevindim bakalim benim supriz bebegim ne zaman gelicekbir daha tebrik ederim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…