valla benimde belirti olarak çcok bişeyim yoktu ama çok kanama yaşadım ya .. ikizmiş meğer biri düştü.. şükür şimdi devam ediyoruz bakalım.. ama şu aralar yavaş yavaş bulantılarım var.. çok bişeyde yiyemiyorum
aynen arzuyu merak ediyordum bende nezamandır sonra mesaj attım ordan buraya işte.. maşallah kızına biz daha tam öğrenemedik pazartesi gitcem inşallah bakalım ne diyecek..
isim duşündünmü
amiinnn canımmm en başlarıı güzeş güzel hatırlıcaksın bile bu günlerii
bide söliyim sanaa ben pek iyi hatırlamıyorummm ilk günlerimii gittiğimde kalp atışınıı duyamıştıı doktorrr boş gebelik olabilirr bidaha ki kontrole aç karınla gel gene duyamasam kürtaj yapçamm demişti bide demeye kalmadıı o anda bebişimmin kalp atışlarınıını duyduk kendisini göremedikk tabi ama kalp atışıını duymakl yetmiştii başımdan böle bişey geçmiştiii sakınn içinii ferah tuttt allahın ziniylee hiç bişi olmaz kalp atışınıı duyarsın
kzı bende 3 kez gittim kalp atısı iiçin. Önce kucuk dedi. Sonra gec dollenme dedi. En sonda atıyo goruyoum ama gazdan duyamıyoum dedi. Benim cok sıkıntım oluyo yaa
evet canim benede doktorum iyi beslen dedi yoksa depolamadan alacakmis dedi oda nasil bilmiyorum ki pek kilolu diyilim 55 kiloyum.indi elimden geldiyi kadar meyva. meyka sireleri yesiliklerle besleniyorum.insallah organlarida saglikli olur sikintidan kurtulursun canimarzumunnnnn ahhh sormaa ben ne çekktimm nee çektimm ilk 3 ayy kusmaktann mide yanmamdann hiç bişey iyemedimm yedim çıkardım yedim çıkardımm allahtan tedavi sürecinde iyi beslendikte doktor ablamızz senin depolama iyiymiş dedii bebiş gayett iyii beslendii73 kiloyla hamiş kaldımm 1 kilo verdimm şimdii gene 73 üm düşün yanii 5 buçuk aylığımm
göbiş desen yokkk görenler inanmıyoo 5buçuk aylık olduğumaadoktorr sen daha ne istiyosun dedii ne güzel kilolar bebeğe dedii ama ben lorltum bebişim beslemedi diee yanii şükürr hüç bii problemizi yokk şu ayrıntılıı organ taramasınıda atlatırsakkk sıkıntıı kalmıcak inşallahhhhh darsııı senin başınaaaaa
valla benimde belirti olarak çcok bişeyim yoktu ama çok kanama yaşadım ya .. ikizmiş meğer biri düştü.. şükür şimdi devam ediyoruz bakalım.. ama şu aralar yavaş yavaş bulantılarım var.. çok bişeyde yiyemiyorum
aynen arzuyu merak ediyordum bende nezamandır sonra mesaj attım ordan buraya işte.. maşallah kızına biz daha tam öğrenemedik pazartesi gitcem inşallah bakalım ne diyecek..
isim duşündünmü
evet canim benede doktorum iyi beslen dedi yoksa depolamadan alacakmis dedi oda nasil bilmiyorum ki pek kilolu diyilim 55 kiloyum.indi elimden geldiyi kadar meyva. meyka sireleri yesiliklerle besleniyorum.insallah organlarida saglikli olur sikintidan kurtulursun canim
bende sizleri merak ediyordum ne yaksi bana ozelden yazdin boylece kavusduk canim.
hos geldin canim evet yine ayni arkadaslar. sizi yeniden buldugum icin mutluyumaneee napıyonuz kız burda ne guzel olmus burda yine birlikte devam ederiz. Arzucum cok mutlu oldum seninn adına. Merakda ediyodum dogrusu. Buket-asude ile konusmustuk zatende.. Hadi bakalım yıne birlikteyiz. Dİger kızlar naptı acaba amayaa tup bebek deniyo onu biliyorum sadece..
evet bende oyle duydum muzu cok yiyiyorum basga ne besler bildiyin varsa yazarsin olurmu canimcanım benim.. bende çok sevindiml..
muz bebeği çok besler haberin olsun..
evet bende oyle duydum muzu cok yiyiyorum basga ne besler bildiyin varsa yazarsin olurmu canim
evet canim benede doktorum iyi beslen dedi yoksa depolamadan alacakmis dedi oda nasil bilmiyorum ki pek kilolu diyilim 55 kiloyum.indi elimden geldiyi kadar meyva. meyka sireleri yesiliklerle besleniyorum.insallah organlarida saglikli olur sikintidan kurtulursun canim
bende sizleri merak ediyordum ne yaksi bana ozelden yazdin boylece kavusduk canim.
arzum canim hamilemisin ay ne guzel haber ben simdi gordum cok ama cok sevindim cicegim ne guzel sag elin menim basima cooooooooooooooooooooooooook sevindim cokHerkese merhaba.ben Arzu.Eski arkadaslarim hepinizi bekliyoooruuum.Her kes gelib yeni haberlerini yazsin. Ben daha yeni hamileyim hala kalp atislarini duymadik. Insallah onuda duyariz. HEPINIZI BEKLIYORUM
buketim sendemi hamilesin ay tebrik ederim canimcane ... burdayız görüp gelir kızlar inşallah..
canim incim nasilsincanımm çok sevindimm inşllahh bebişinide görüceksinn bende geldimm :)
arzum canim hamilemisin ay ne guzel haber ben simdi gordum cok ama cok sevindim cicegim ne guzel sag elin menim basima cooooooooooooooooooooooooook sevindim cok
cooooooookk sagol bitanem aaaaaaaaaamiiiiiiiiiiiiinn sag elim senin basina. insallah sende tezlikle bebis haberini verirsin canim. sende durumlar nasil doktora gitdinmi tedavi olunursanmi doktorlar ne diyorlar? bende kista varmis o yuzden olmuyormus 2 aya kistim eriyince sonraki ayda hamile qaldim. darisi senin basina caaaniiiimmm
amin canim ay duygulandimarzum canim hamilemisin ay ne guzel haber ben simdi gordum cok ama cok sevindim cicegim ne guzel sag elin menim basima cooooooooooooooooooooooooook sevindim cok
cooooooookk sagol bitanem aaaaaaaaaamiiiiiiiiiiiiinn sag elim senin basina. insallah sende tezlikle bebis haberini verirsin canim. sende durumlar nasil doktora gitdinmi tedavi olunursanmi doktorlar ne diyorlar? bende kista varmis o yuzden olmuyormus 2 aya kistim eriyince sonraki ayda hamile qaldim. darisi senin basina caaaniiiimmmkeske bende hamile hamile katilsaydim araniza ne guzel olurdu
evet gitdim iranda birsuru ilac yazdilar benim sol tup (durbalix)kapali cikti sag acik birde az yumurtam oluyormus 1 ay olunca 2 ay olmuyor simdi esimde bende ilaclar iciyoruz bugun adet gunum yarinda ola bilir bu ay bosa gitdi zaten dogru duzgun iliskimiz olmadi men azerbaycandaydim esim burda iste boyle yine zor gunlerdeyim
senin buketin hamile olmaginiz beni cok sevindirdi cok sukur Allaha
Hos geldin. ilk once kafaya takmiyacaksin canim. ben her ay merakla bekliyordum bu defa hic beklemedim kocama olmazsa uzulme test yapinca gonulsuz yapiyordum sanki cikmayacak yani beklemiyordum olmazsada olmaz kabullanmisdim. sonra adete 2 gun kala gogusler agrimaya basladi el vurunca dolgun sisdiler.adete yakin karin diblerim agriyodu.kasiklar agriyodu ara ara.adete 3-4 gun kalmis test yapiuorddum bir gun kalinca hafif ikinci cizgi cikiyodu tabi yine inanmiyodum evvelde oyle olurdu..birde adetden 2 gun kecince yapdim silikdi ama baya gorunuyodu. bele basga belirti yasamadim insan bekliyince psixologi olaraq belirtiler yasayir canimbende geldim
simdi anlatin bakalim ne yaptiz hamile kaldiz belirtiler nelerdi:108: arzum buket cevaplandirmasaz kuserim haaa:84:
bu ay benimde beklentim yok canim bugun adet gunum hic test filan yapasimda yok cunki hamile digilim bugun de olmasa yarin gelicekdir adetim diye dusunuyorumHos geldin. ilk once kafaya takmiyacaksin canim. ben her ay merakla bekliyordum bu defa hic beklemedim kocama olmazsa uzulme test yapinca gonulsuz yapiyordum sanki cikmayacak yani beklemiyordum olmazsada olmaz kabullanmisdim. sonra adete 2 gun kala gogusler agrimaya basladi el vurunca dolgun sisdiler.adete yakin karin diblerim agriyodu.kasiklar agriyodu ara ara.adete 3-4 gun kalmis test yapiuorddum bir gun kalinca hafif ikinci cizgi cikiyodu tabi yine inanmiyodum evvelde oyle olurdu..birde adetden 2 gun kecince yapdim silikdi ama baya gorunuyodu. bele basga belirti yasamadim insan bekliyince psixologi olaraq belirtiler yasayir canim
aaaaa esasda canim turbalikdi onu acdikdan sonra o yumurta ilaclada tedavi olunacak seydi sen canini sikma. indiye kadar doktorlar niye gormeyiblermis bu doktorlarida ben anlamiyorum bazilarini tabiki.neise bos ver qismet deyilmis. otur dur xeyirlisi nedise onu ver deye Rabbime dua et.aksamlari isinizi gorun sabahlarida dua et stres yapma olmaz birden falan filan panik yapma tam sabirli ol sen ancak duani et onda rahatlayacaqsan.gelen ay duzenli olun ama kafayada takma. belirtilerede fikir verme zaten her ay o belirtileri yasiyordun ne olduki oyle dusun bos ver.amin canim ay duygulandimkeske bende hamile hamile katilsaydim araniza ne guzel olurdu
evet gitdim iranda birsuru ilac yazdilar benim sol tup (durbalix)kapali cikti sag acik birde az yumurtam oluyormus 1 ay olunca 2 ay olmuyor simdi esimde bende ilaclar iciyoruz bugun adet gunum yarinda ola bilir bu ay bosa gitdi zaten dogru duzgun iliskimiz olmadi men azerbaycandaydim esim burda iste boyle yine zor gunlerdeyim
senin buketin hamile olmaginiz beni cok sevindirdi cok sukur Allaha
canim turbaligi yoxlatmaq asan deyil biraz cetiindir deyene bu sefer qerar verdim yoxlatmaga nebilim kismet Allahtan zaten oncelerdeki gibi hevesli digilim llah goruyor nekadar aci cekiyorum ama cok zaman harcamiyorum dusunmuyorumda kismet artik diyorumaaaaa esasda canim turbalikdi onu acdikdan sonra o yumurta ilaclada tedavi olunacak seydi sen canini sikma. indiye kadar doktorlar niye gormeyiblermis bu doktorlarida ben anlamiyorum bazilarini tabiki.neise bos ver qismet deyilmis. otur dur xeyirlisi nedise onu ver deye Rabbime dua et.aksamlari isinizi gorun sabahlarida dua et stres yapma olmaz birden falan filan panik yapma tam sabirli ol sen ancak duani et onda rahatlayacaqsan.gelen ay duzenli olun ama kafayada takma. belirtilerede fikir verme zaten her ay o belirtileri yasiyordun ne olduki oyle dusun bos ver.
insallah en kisa surede bende hamile kalirim
canim turbaligi yoxlatmaq asan deyil biraz cetiindir deyene bu sefer qerar verdim yoxlatmaga nebilim kismet Allahtan zaten oncelerdeki gibi hevesli digilim llah goruyor nekadar aci cekiyorum ama cok zaman harcamiyorum dusunmuyorumda kismet artik diyorum
insallah en kisa surede bende hamile kalirim
İnsallah canim insallah olucak oda olucak tezlikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?