Eski arkadaslarimi bulmak istiyorum.Nerelerdesiniz??

selam kızlarrr.... maşallah diyim hepinize öncelikle... bizim topikten gebe kalamayan azınlıktayım. şimdi de "2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))" topiğinin kurucusuyum.... çok umutsuz olmamakla beraber ciddi sorunlarım var, erken menopoz riskim varmış ve her geçen ay benim alehime işliyor malesef....

sizler adına çok sevindim beni kesinlikle yanlış anlamanızı da istemem, ancak özellikle bu tedavi süresince üzülüp gerilmemem gerekiyor fakat aldığım ilaçlar sayesinde bazen reklamlarda bile ağlayabiliyorum bu kadar hamilelik takviminin olduğu bi topikde ne olurum hiç bilemiyorum ((( o sebeple beni hoş görmenizi istiyorum, bir müddet aranıza katılamıycam.

yüzsüzlüğümüde elden bırakmayarak, bana bol bol dua etmenizi istiycem. ilk denemem de negatif aldım, bir tane dondurulmuş emriyom vadı ama oda çözülmedi malesef ve böylece ikinci tüp bebek denememe de hemen ardından başlamış oldum. hepinizden tek tek özür diliyorum ve beni anlayacağınızı umuyorum

Son düzenleme:
Herkese merhaba.ben Arzu.Eski arkadaslarim hepinizi bekliyoooruuum.Her kes gelib yeni haberlerini yazsin. Ben daha yeni hamileyim hala kalp atislarini duymadik. Insallah onuda duyariz. HEPINIZI BEKLIYORUM

merhaba arzucum gözünaydın çok sevindim...

dualarimiz seninle bu sefer tutunacak insallah bebegin bu sefer olucak insallah

kizlar ya benim adet gelmiyor lekelerim devam ediyor test yaptim neqatif cok interasan birsey 7 si adet olmam gerekdi

kızlarrr selamm,

Naptınız bakalım bu hafta. Canlar ben ilk kez genital bolgemde kasıntı hissediyoum. Mantar nasıl oluyo. Böyle bişey mi ne yapmam lazım biliyo musunuz.. Birde bebişinizi hissediyo musunuz artık... Benimki annesine cekmiş tez canlı hemen basladı tekmelerine. Eşimde hissediyo artık

Canım benim bol bol dua etcem ki daha oncedende ediyordum da... Eminim gunun birinde gelecek bebeğin. Lütfen erken menopoz olayına cok takılma.. Bu şekilde dusunme yaniii... Belki daha 1 kac yılın vardır. Stres yapmaa.sakınnn. Hayırlı haberlleri vereceğin gunu bekliyorum canımmm.. Öpüldün cokca..

Sercemcimm bi kan tahlili yaptırsana. Eger yoksa vakit kaybetmeden gıt doktora. Gece acillerde bile apılıyo bu test.. Bekleme bence... Benincimm nerdes,in seeennnnnnn...

ALLAH komeyin olsun canim. dualarimiz seninle

merhaba arzucum gözünaydın çok sevindim...
cok tesekkur ederim canim Rabbim her kesi sevindirsin AMIN

kizlar ya benim adet gelmiyor lekelerim devam ediyor test yaptim neqatif cok interasan birsey 7 si adet olmam gerekdi
bitanem ilacin tesirinden ola bilir. bende ilac bitdikden 2 gun sonra adet geliyordu.sen takilma ona bos ver.

ayyyy caniiiimm ne guzel evet annesine cekmis ola bilir masallahkasintinida doktoruna sor boyle birakma

Ayyyy ne kadar duygulandim gozlerim dolu dolu olduhepinizi cok seviyorum ve goruyorumki hamilesiniz hamile kalan butun arkadaslarim allahim hepibize kucaginiza almayida nasip etsin saglikli guzel bir hamilelik gecirin insallahgordugunuz uzere ben hala hamile kalamadim

hos geldin canim cok tesekkurler canim benim. sikma canin insallah bir gun sende hamileyim deye yazarsin her seyin oz zamani var sabr etmek lazim.sende sorun ne idi canim?

Canim codulum kizzzz 21.hafta olmusungenital bolgede kasinti evet mantardan oluyor ve sut kesigi gibi beyaz akinti yapiyor geciktirmeden dr a gitmen gerekiyor kasinti icinde evde sirkeli su yap hemen ve onunla sil amma geciktirme lutfen dr git

hos geldin canim cok tesekkurler canim benim. sikma canin insallah bir gun sende hamileyim deye yazarsin her seyin oz zamani var sabr etmek lazim.sende sorun ne idi canim?

Canim unutmussun sen dogal olarak hemen yazayim bir kizim var allaha sukur ikinci gebeligimde malesef 8.haftada bebegimin kalbi durdu ve kurtaj oldum tahlillerimin hepsi temiz cikti simdi tekrar istiyorum bekliyorum rabbim nasip eder insallah.

Canim unutmussun sen dogal olarak hemen yazayim bir kizim var allaha sukur ikinci gebeligimde malesef 8.haftada bebegimin kalbi durdu ve kurtaj oldum tahlillerimin hepsi temiz cikti simdi tekrar istiyorum bekliyorum rabbim nasip eder insallah.
evet canim hatirladim . canim bende de ilk gebelikde 6 haftaliginda kalbi atmamisdi. indi cok korkuyorum 8 haftanin icindeyim senin tahliller temiz ciktiysa kalbi neden durdu? yaza bilirmisin.henuz kalp atislarini duymadik doktorum 3 hafta sonra gel dedi

Canim codulum kizzzz 21.hafta olmusungenital bolgede kasinti evet mantardan oluyor ve sut kesigi gibi beyaz akinti yapiyor geciktirmeden dr a gitmen gerekiyor kasinti icinde evde sirkeli su yap hemen ve onunla sil amma geciktirme lutfen dr git

ayyy hemn deneyim bu aksam canım yaaa.... Doktorumada randevum teee 6 aralıkda. En iyisi arayıp sorayım... YAda gideyım dedğin gibi. CAnım benim seni gördugume sevindim. Seni takip ediyordum bende ama bişey diyemedim. Üzülme canım nasıl olsa saglıklısın. Sen hazır olunca yıne olurrr...

Canim drumun dedigi bebek saglikli olmayinca vucut onu kabul etmiyormus yani %75 bebek sagliksizdi dedi.korkma canin Allahin izniyle hicbirsey olmayacak insallah kalp atislarinida duyacaksin insallah.

Bende seni gordugume cook sevindim tatlim hamile oldugun icin onemli once ara istersen buyuk ihtimalle seni gormek isteyecektir zaten,caniim ben aylardir hazirim gelsin artik minisim

Son düzenleme:
hepinize çok teşekkür ederim kızlar... bende sizler için dua ediyorum, sağlıkla kucağınıza alın inşallah...

saolll canımm iyiyizz allaha şükürr sizlere duacıyızz rabbimm en kısa zamandaa sizleredee evlatlarınıızı göndersin

amayaa canımmm allahımmm yardım etsinn hiç umudunu kaybetmee anlıyorum anlamzıyım ben senii kendini nerde nasıl iyi hissediyosan oralara gitt bu senin için daha iyiii kafan rahatt moralin düzgün olsun yeterr canımm

kızlarr hepinizii öpüyorumm her zman sizlere dua ediyoruz kızımlaa rabbim herkesleree evlat versin kimsenin kucaklarını boş bırakmasınn bol bol dua edin bende çok dua etim çok yalvardım ağladım rabbime kalmışş o hayırlı zmanıı bilir ve gönderir hiçç sters yokk hicranımm elde değil amaa en azından mutlu oll sizlerii seviyoruzzz teyzelerrr

canım benimde bi kızım var.. neredeyse 2 yıl uğraştım şükürle olsun kaldım hamile .. oğlum geliyor şükürler olsun.. dua et. bazen ikinci bebekler çok daha zor geliyor beklememek gerekiyor galiba.. kızın kaç yaşında ..
benim iltihap sorunum vardı. feci şekilde.. ne çektim ALLAH BİLİYOR..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…