Herkese merhaba.ben Arzu.Eski arkadaslarim hepinizi bekliyoooruuum.Her kes gelib yeni haberlerini yazsin. Ben daha yeni hamileyim hala kalp atislarini duymadik. Insallah onuda duyariz. HEPINIZI BEKLIYORUM
dualarimiz seninle bu sefer tutunacak insallah bebegin bu sefer olucak insallahselam kızlarrr.... maşallah diyim hepinize öncelikle... bizim topikten gebe kalamayan azınlıktayım. şimdi de "2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))" topiğinin kurucusuyum.... çok umutsuz olmamakla beraber ciddi sorunlarım var, erken menopoz riskim varmış ve her geçen ay benim alehime işliyor malesef....
sizler adına çok sevindim beni kesinlikle yanlış anlamanızı da istemem, ancak özellikle bu tedavi süresince üzülüp gerilmemem gerekiyor fakat aldığım ilaçlar sayesinde bazen reklamlarda bile ağlayabiliyorumbu kadar hamilelik takviminin olduğu bi topikde ne olurum hiç bilemiyorum ((( o sebeple beni hoş görmenizi istiyorum, bir müddet aranıza katılamıycam.
yüzsüzlüğümüde elden bırakmayarak, bana bol bol dua etmenizi istiycem. ilk denemem de negatif aldım, bir tane dondurulmuş emriyom vadı ama oda çözülmedi malesef ve böylece ikinci tüp bebek denememe de hemen ardından başlamış oldum. hepinizden tek tek özür diliyorum ve beni anlayacağınızı umuyorum
Sercem canim ne olduadet oldunmu?ilacin ne zamandi bitdi?
adet olmadim canim kahve lekelerim var acaba ilacmi yapti ilacim 3-4 gun bundan once bitmisdi adetimde dun du ama karnim cok sisdiSercem canim ne oldu adet oldunmu?ilacin ne zamandi bitdi?
selam kızlarrr.... maşallah diyim hepinize öncelikle... bizim topikten gebe kalamayan azınlıktayım. şimdi de "2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))" topiğinin kurucusuyum.... çok umutsuz olmamakla beraber ciddi sorunlarım var, erken menopoz riskim varmış ve her geçen ay benim alehime işliyor malesef....
sizler adına çok sevindim beni kesinlikle yanlış anlamanızı da istemem, ancak özellikle bu tedavi süresince üzülüp gerilmemem gerekiyor fakat aldığım ilaçlar sayesinde bazen reklamlarda bile ağlayabiliyorumbu kadar hamilelik takviminin olduğu bi topikde ne olurum hiç bilemiyorum ((( o sebeple beni hoş görmenizi istiyorum, bir müddet aranıza katılamıycam.
yüzsüzlüğümüde elden bırakmayarak, bana bol bol dua etmenizi istiycem. ilk denemem de negatif aldım, bir tane dondurulmuş emriyom vadı ama oda çözülmedi malesef ve böylece ikinci tüp bebek denememe de hemen ardından başlamış oldum. hepinizden tek tek özür diliyorum ve beni anlayacağınızı umuyorum
ALLAH komeyin olsun canim. dualarimiz seninleselam kızlarrr.... maşallah diyim hepinize öncelikle... bizim topikten gebe kalamayan azınlıktayım. şimdi de "2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))" topiğinin kurucusuyum.... çok umutsuz olmamakla beraber ciddi sorunlarım var, erken menopoz riskim varmış ve her geçen ay benim alehime işliyor malesef....
cok tesekkur ederim canim Rabbim her kesi sevindirsin AMINmerhaba arzucum gözünaydınçok sevindim...
bitanem ilacin tesirinden ola bilir. bende ilac bitdikden 2 gun sonra adet geliyordu.sen takilma ona bos ver.kizlar ya benim adet gelmiyor lekelerim devam ediyor test yaptim neqatif cok interasan birsey 7 si adet olmam gerekdi
ayyyy caniiiimm ne guzel evet annesine cekmis ola bilirkızlarrr selamm,
Naptınız bakalım bu hafta. Canlar ben ilk kez genital bolgemde kasıntı hissediyoum. Mantar nasıl oluyo. Böyle bişey mi ne yapmam lazım biliyo musunuz.. Birde bebişinizi hissediyo musunuz artık... Benimki annesine cekmiş tez canlı hemen basladı tekmelerine. Eşimde hissediyo artık
hos geldin canim cok tesekkurler canim benim. sikma canin insallah bir gun sende hamileyim deye yazarsin her seyin oz zamani var sabr etmek lazim.sende sorun ne idi canim?Ayyyy ne kadar duygulandim gozlerim dolu dolu olduhepinizi cok seviyorum ve goruyorumki hamilesiniz hamile kalan butun arkadaslarim allahim hepibize kucaginiza almayida nasip etsin saglikli guzel bir hamilelik gecirin insallah gordugunuz uzere ben hala hamile kalamadim
kızlarrr selamm,
Naptınız bakalım bu hafta. Canlar ben ilk kez genital bolgemde kasıntı hissediyoum. Mantar nasıl oluyo. Böyle bişey mi ne yapmam lazım biliyo musunuz.. Birde bebişinizi hissediyo musunuz artık... Benimki annesine cekmiş tez canlı hemen basladı tekmelerine. Eşimde hissediyo artık
hos geldin canim cok tesekkurler canim benim. sikma canin insallah bir gun sende hamileyim deye yazarsin her seyin oz zamani var sabr etmek lazim.sende sorun ne idi canim?
evet canim hatirladim . canim bende de ilk gebelikde 6 haftaliginda kalbi atmamisdi. indi cok korkuyorum 8 haftanin icindeyim senin tahliller temiz ciktiysa kalbi neden durdu? yaza bilirmisin.henuz kalp atislarini duymadik doktorum 3 hafta sonra gel dediCanim unutmussun sen dogal olarak hemen yazayim bir kizim var allaha sukur ikinci gebeligimde malesef 8.haftada bebegimin kalbi durdu ve kurtaj oldum tahlillerimin hepsi temiz cikti simdi tekrar istiyorum bekliyorum rabbim nasip eder insallah.
Canim codulum kizzzz 21.hafta olmusungenital bolgede kasinti evet mantardan oluyor ve sut kesigi gibi beyaz akinti yapiyor geciktirmeden dr a gitmen gerekiyor kasinti icinde evde sirkeli su yap hemen ve onunla sil amma geciktirme lutfen dr git
evet canim hatirladim . canim bende de ilk gebelikde 6 haftaliginda kalbi atmamisdi. indi cok korkuyorum 8 haftanin icindeyim senin tahliller temiz ciktiysa kalbi neden durdu? yaza bilirmisin.henuz kalp atislarini duymadik doktorum 3 hafta sonra gel dedi
ayyy hemn deneyim bu aksam canım yaaa.... Doktorumada randevum teee 6 aralıkda. En iyisi arayıp sorayım... YAda gideyım dedğin gibi. CAnım benim seni gördugume sevindim. Seni takip ediyordum bende ama bişey diyemedim. Üzülme canım nasıl olsa saglıklısın. Sen hazır olunca yıne olurrr...
Canim drumun dedigi bebek saglikli olmayinca vucut onu kabul etmiyormus yani %75 bebek sagliksizdi dedi.korkma canin Allahin izniyle hicbirsey olmayacak insallah kalp atislarinida duyacaksin insallah.
ben ılk gebelıgımde hıc bır belirti yasamiyordum . mide yanmasi falan. bebek saglikli diyilmis o yuzden olurmu canim? bu gebeliginde midem bulaniyor. koku hasassiyeti asiri var
canım benim çok sevindim hamileliğine çok sevindim Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin bitanem bizlerede dua et
geldim canım benim senin hamilelik nasıl sağ salim sende al kucağına
kuzum ne güzel kızlar hamile kalmışlar darısı bizim başımıza bizimkilerinde vakti vardır elbet.
codulu beninci sizde iyimisiniz sağlık bebeklerinizi kucağınıza alın inşallah
Ayyyy ne kadar duygulandim gozlerim dolu dolu olduhepinizi cok seviyorum ve goruyorumki hamilesiniz hamile kalan butun arkadaslarim allahim hepibize kucaginiza almayida nasip etsin saglikli guzel bir hamilelik gecirin insallah gordugunuz uzere ben hala hamile kalamadim
Canim drumun dedigi bebek saglikli olmayinca vucut onu kabul etmiyormus yani %75 bebek sagliksizdi dedi.korkma canin Allahin izniyle hicbirsey olmayacak insallah kalp atislarinida duyacaksin insallah.
Bende seni gordugume cook sevindim tatlim hamile oldugun icin onemli once ara istersen buyuk ihtimalle seni gormek isteyecektir zaten,caniim ben aylardir hazirim gelsin artik minisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?