Eski arkadaslarimi bulmak istiyorum.Nerelerdesiniz??

sercemiimm benn arada girdiğimde sürekli takip ediyorumm senii haber varmı dieee arkadaşlarada baloyprumm saol teyzesii büyüdükk allahın izniylee büyyoruzzz iştee amiin kuzumm inşallahh sağ sağlimm alırırızz kucamızaa senindee olur inşallahhh hamiş olarakk devam ederizzz rabbim sanada versiinn en kısa zamandaaaaaa inşallahhhb

insallah canim arkadasim insallahhhhhhhhhhhhh

Herkese merhaba.ben Arzu.Eski arkadaslarim hepinizi bekliyoooruuum.Her kes gelib yeni haberlerini yazsin. Ben daha yeni hamileyim hala kalp atislarini duymadik. Insallah onuda duyariz. HEPINIZI BEKLIYORUM
canım benim çok sevindim hamileliğine çok sevindim Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin bitanem bizlerede dua et
YÜSRA EREN sercem.. amayaa haber verdim kızlara
inşallah yarın görüşürüz mesai saati giriyor yazamayacam kendinize iyi bakın öptüm
geldim canım benim senin hamilelik nasıl sağ salim sende al kucağına
bende geldim
simdi anlatin bakalim ne yaptiz hamile kaldiz belirtiler nelerdi:108: arzum buket cevaplandirmasaz kuserim haaa:84:
kuzum ne güzel kızlar hamile kalmışlar darısı bizim başımıza bizimkilerinde vakti vardır elbet.
codulu beninci sizde iyimisiniz sağlık bebeklerinizi kucağınıza alın inşallah

Arzucummm mrb canim beni hatirlamiyo olabilirsin ben seni hatirliyorummm ))) hamileymissin rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsin ins.... Nasil hamile kaldin ilac kullandin mi

Arzucummm mrb canim beni hatirlamiyo olabilirsin ben seni hatirliyorummm ))) hamileymissin rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsin ins.... Nasil hamile kaldin ilac kullandin mi
Merhaba canim hos geldin.hatirliyorum hatirlamaz olurmuyum hic. yalnis hatirlamiyorsam sende kist problemi vardi diilmi? ama yanilada bilirim canim. ben bos verdim kafaya hic bir seyi takmadim. bende kist vardi 2 ay onu dogum kontrol hapi ile tedavi olunub eritdim 3. ay hamile kaldim. sende ne haber var?

canlar geldim .. devlet kurumunda çalışınca mesai saatlerinde giremiyorum..
sercemim canım ne yaptım..
aslında kaldığım ay herşeyi denedim nerde ne okuduysam...
yumurtlama testi kullandım bire bir takip ettim .. sonra ilişki günü kesinlikle sıcak tuttum kendimi yatağa gitmeden bez ütüledim koydum.. (burda okumuştum onuda)
bir hafta öncesinde maydanoz kaynatıp buharına oturmuştum.. eşime bol bol keçi boynuzu yedirdim..
ama aslında en etkilisi neydi biliyormusun.. çok dua ettim.. çok.. ağlaya ağlaya dua ettiğimi hatırlarım...
saffat suresi 100. ayet..
RABBİ HEBLİ MİNESSALİHİN..
hz İbrahimin duası... RABBİM salihlerden bir evlat ver bana diyor..
101 . ayette bizde ona yumuşak huylu bir oğul verdik diyordu..
inanarak dilimden düşürmedim bu ayeti..
ve arzunun dediği çok doğru o ay adetime iki gün var ve hiç umudum yok .. işten geliyorum arabada bi bulantı kusacam midem ağzımda eve geldim kardeşimle tartıştık ama öncesinde hamilesin sen dedi..
eve geldim sakince testi alıp tuvalete girdim ve silik bir çift çizgi.. aradım kardeşimi ne var diye açtı yeniden teyze oluyorsun dedim nasıl ağlıyoruz ikimizde..
sonra eşim dediki biz dua etmeyi bilmiyormuşuz meğer isteyince rabbim veriyormuş..

sercemimmm cnm hb nasilsin
selam birdenem benmi iyiyim desem yalan olur karisik gibiyim
canim ilacin adi JANIN idi. 21 gun kullandim kistim7cm dan 2cm dusdu.2. ayda tam eridi bitdi.
bende bu ay 21 gunluk ona benzer bir ilac icdim bakalim hayirlisi
evet canim Rabbim buyukdur cok sevindim sizlerin adina insallah bizlerede nasib olur Allah kimseyi evlatsiz koymasin
ama bu duanida okuyucam insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…