hamileyim
hamileyim kizlar canlarim eski dostlarim
cok mutluyum gitmediyim topik kapisi yok bu haberi vermek icin
Rabbime sukurler olsun
yarin kan vericem
bana dua edin
aminnnnnnnnnnnnnnnnnCok sukur canım benim nasıl mutlu oldum anlatamam. Allah bebeğine kavusturdu seni. Darısı diğer kızlara bu ekipten hamile kalmayan olmayacak iyişallah.
hamileyim
Rabbime sukurler olsun
yarin kan vericem
bana dua edin
hamileyim
Rabbime sukurler olsun
yarin kan vericem
bana dua edin
aminnnnnnnnnnnnnnnnn
ay canimsin ya birtanem gitdim kan verdim yarin saet 5 de vericekler cevaplari cok heyacanliyim inan titriyorum nasil gecicek bu gun
ay canimsin buketim ya bu gun kan verdim asil yarin sevinicem insallah kan sonucum iyi cikar cok heyacanliyim Allah yaratdigi tum evlatlari korusun icindede bizimkilercanımmmmmmmmmmmm ağlıyorum varya şuan.. gözlerimin yaşını tutamadım... isminin altında hamilelik takvimi gördüm ya .. dayanamadım..
şükürler olsun yaradana şükürler olsun,,, ya MÜBDİ oku bol bol... rabbim ne diyim ki hayırlar varsin.. kucağınada alırsın inşallah
canim bende ne kadar sevindim gorsen beni aglardin inansercemimmmmm çok sevindimmm canımmmm naaptın ne ettinn beklettmeden yazzzz bekliyorummmm canımmmmm çok şükürr hamiş kalmayan kalmıcakkk
ay canimsin buketim ya bu gun kan verdim asil yarin sevinicem insallah kan sonucum iyi cikar cok heyacanliyim Allah yaratdigi tum evlatlari korusun icindede bizimkiler
canim bende ne kadar sevindim gorsen beni aglardin inan
bugun kan verdim sonuc yarin cikicak
nolur bana dua et iyi ciksin
insallah canim benimiyi cıkacak canım benim hiç merak etme. Agla oyna.. Sevin sonuna kadar eşine soyledin mi kızzz.. Allahhh dugun var bu kasam sizin evde desene... Cok mutlu ol hep boyleeeeeeeeeeee.
hamileyim
Rabbime sukurler olsun
yarin kan vericem
bana dua edin
ay ne guzel yazmissin canim ya
canım hadi gözün aydın allah sağlıklı haberlerini getirmeyi nasip etsin. Sevincin heyecanın hiç tükenmesin çok mutlu oldum beklemek insanın canını çok sıkıyor ama sonrada bak böyle güzel haberlerle geliniyor. Maşallah sana ve sen gibi hamiş olan tüm anneciklere allah sizi kazadan beladan tüm kötülüklerden korusun ve darısı bana ve ben gibi olan herkese diyorumbu arada bende dün hastalandım
ay ne guzel yazmissin canim ya
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
insallah en kisa surede darisi basiniza
verdimmmmmmmmmmmmmsercemimm nasıll naaptın aldın mı kan sonuçlarını değerlerin nasılll
hamileyim
Rabbime sukurler olsun
yarin kan vericem
bana dua edin
Sercem canimmmm TEBRIKLEEEERRRRhamileyim
Rabbime sukurler olsun
yarin kan vericem
bana dua edin
Amin canim Aminnnn
canım hadi gözün aydın allah sağlıklı haberlerini getirmeyi nasip etsin. Sevincin heyecanın hiç tükenmesin çok mutlu oldum beklemek insanın canını çok sıkıyor ama sonrada bak böyle güzel haberlerle geliniyor. Maşallah sana ve sen gibi hamiş olan tüm anneciklere allah sizi kazadan beladan tüm kötülüklerden korusun ve darısı bana ve ben gibi olan herkese diyorumbu arada bende dün hastalandım
Güzel haberler verdiren rabbime şükürler olsun binlerce kez..
inşallah bekleyen herkesten güzel haberler alacağız
sukurler olsun kizlar cok mutluyum bugun kesemi gordum daha cok yeni dediler 2 hafta dinlen kalkma dedilerSercem canimmmm TEBRIKLEEEERRRR. mesajini ilk oxudugum an nece sevindim bir bilsen Allah axiracan versin kucagina almani nasib etsin Amin INSALLAH.
sagol canimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmGozlerime inanamiyoruuummmmmm tebrik ediyorum arkadasimrabbim kucagina almayida nasip etsin insallah dr gidince falan gelismeleri yaz tatlim :122::119::119::124::124::124::118::118::118:
sukurler olsun kizlar cok mutluyum bugun kesemi gordum daha cok yeni dediler 2 hafta dinlen kalkma dediler
2 haftadan sonra bebegimi gorucem insallah
arzum cok sagol bitanem amin hamimiza insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
yok kuzu caalismiyorum evdeyim folik asit gunde bir tane iciyorumBol bol dinlen canım calısıyo musun bilmiyoprum ama gerekirse rapor al. Yat hareket etme. Tutsun hele bi sonra devam edersin. Folik asit ihmal etme sakın. Bol bol meyve yee. Guzel dusun guzel olsunnnn.... EEee yokmu baska arttıran. Hadi bakalım darısı herkesin diğer kızların basına..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?