Eski arkadaslarimi bulmak istiyorum.Nerelerdesiniz??

hamileyim
hamileyim kizlar canlarim eski dostlarim
cok mutluyum gitmediyim topik kapisi yok bu haberi vermek icin
Rabbime sukurler olsun
yarin kan vericem
bana dua edin

Cok sukur canım benim nasıl mutlu oldum anlatamam. Allah bebeğine kavusturdu seni. Darısı diğer kızlara bu ekipten hamile kalmayan olmayacak iyişallah.

Cok sukur canım benim nasıl mutlu oldum anlatamam. Allah bebeğine kavusturdu seni. Darısı diğer kızlara bu ekipten hamile kalmayan olmayacak iyişallah.
aminnnnnnnnnnnnnnnnn
ay canimsin ya birtanem gitdim kan verdim yarin saet 5 de vericekler cevaplari cok heyacanliyim inan titriyorum nasil gecicek bu gun

hamileyim
Rabbime sukurler olsun
yarin kan vericem
bana dua edin

sercemimmmmm çok sevindimmm canımmmm naaptın ne ettinn beklettmeden yazzzz bekliyorummmm canımmmmm çok şükürr hamiş kalmayan kalmıcakkk

hamileyim
Rabbime sukurler olsun
yarin kan vericem
bana dua edin

aminnnnnnnnnnnnnnnnn
ay canimsin ya birtanem gitdim kan verdim yarin saet 5 de vericekler cevaplari cok heyacanliyim inan titriyorum nasil gecicek bu gun

canımmmmmmmmmmmm ağlıyorum varya şuan.. gözlerimin yaşını tutamadım... isminin altında hamilelik takvimi gördüm ya .. dayanamadım..
şükürler olsun yaradana şükürler olsun,,, ya MÜBDİ oku bol bol... rabbim ne diyim ki hayırlar varsin.. kucağınada alırsın inşallah

ay canimsin buketim ya bu gun kan verdim asil yarin sevinicem insallah kan sonucum iyi cikar cok heyacanliyim Allah yaratdigi tum evlatlari korusun icindede bizimkiler
sercemimmmmm çok sevindimmm canımmmm naaptın ne ettinn beklettmeden yazzzz bekliyorummmm canımmmmm çok şükürr hamiş kalmayan kalmıcakkk
canim bende ne kadar sevindim gorsen beni aglardin inan
bugun kan verdim sonuc yarin cikicak
nolur bana dua et iyi ciksin

iyi cıkacak canım benim hiç merak etme. Agla oyna.. Sevin sonuna kadar eşine soyledin mi kızzz.. Allahhh dugun var bu kasam sizin evde desene... Cok mutlu ol hep boyleeeeeeeeeeee.

iyi cıkacak canım benim hiç merak etme. Agla oyna.. Sevin sonuna kadar eşine soyledin mi kızzz.. Allahhh dugun var bu kasam sizin evde desene... Cok mutlu ol hep boyleeeeeeeeeeee.
insallah canim benim
esim zaten ben cift cizgiyi gordugumde cildirmis gibi sevindim agladim oynadim
oda agladi dun
yarin kanin cevabini iyi alayim bak gor teyzesi annesi nasil oynuyucak insallah amin

hamileyim
Rabbime sukurler olsun
yarin kan vericem
bana dua edin

canım hadi gözün aydın allah sağlıklı haberlerini getirmeyi nasip etsin. Sevincin heyecanın hiç tükenmesin çok mutlu oldum beklemek insanın canını çok sıkıyor ama sonrada bak böyle güzel haberlerle geliniyor. Maşallah sana ve sen gibi hamiş olan tüm anneciklere allah sizi kazadan beladan tüm kötülüklerden korusun ve darısı bana ve ben gibi olan herkese diyorum bu arada bende dün hastalandım

ay ne guzel yazmissin canim ya
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
insallah en kisa surede darisi basiniza

hamileyim
Rabbime sukurler olsun
yarin kan vericem
bana dua edin

Gozlerime inanamiyoruuummmmmm tebrik ediyorum arkadasimrabbim kucagina almayida nasip etsin insallahdr gidince falan gelismeleri yaz tatlim:122::119::119::124::124::124::118::118::118:

hamileyim
Rabbime sukurler olsun
yarin kan vericem
bana dua edin
Sercem canimmmm TEBRIKLEEEERRRR. mesajini ilk oxudugum an nece sevindim bir bilsen Allah axiracan versin kucagina almani nasib etsin Amin INSALLAH.

Amin canim Aminnnn

Güzel haberler verdiren rabbime şükürler olsun binlerce kez..
inşallah bekleyen herkesten güzel haberler alacağız

Güzel haberler verdiren rabbime şükürler olsun binlerce kez..
inşallah bekleyen herkesten güzel haberler alacağız

Sercem canimmmm TEBRIKLEEEERRRR. mesajini ilk oxudugum an nece sevindim bir bilsen Allah axiracan versin kucagina almani nasib etsin Amin INSALLAH.
sukurler olsun kizlar cok mutluyum bugun kesemi gordum daha cok yeni dediler 2 hafta dinlen kalkma dediler
2 haftadan sonra bebegimi gorucem insallah
arzum cok sagol bitanem amin hamimiza insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Gozlerime inanamiyoruuummmmmm tebrik ediyorum arkadasimrabbim kucagina almayida nasip etsin insallahdr gidince falan gelismeleri yaz tatlim:122::119::119::124::124::124::118::118::118:
sagol canimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bugun gitdim keseni gordum hennuz cok yeni henuz tam yerlesmemis bile cok yeni
2 hafta dinlen kalkma dediler
mutlaka kendini koru dediler
simdi dinleniyorum
darisi sizlerin basina
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

sukurler olsun kizlar cok mutluyum bugun kesemi gordum daha cok yeni dediler 2 hafta dinlen kalkma dediler
2 haftadan sonra bebegimi gorucem insallah
arzum cok sagol bitanem amin hamimiza insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Bol bol dinlen canım calısıyo musun bilmiyoprum ama gerekirse rapor al. Yat hareket etme. Tutsun hele bi sonra devam edersin. Folik asit ihmal etme sakın. Bol bol meyve yee. Guzel dusun guzel olsunnnn.... EEee yokmu baska arttıran. Hadi bakalım darısı herkesin diğer kızların basına..

Canlarim benim, hepinizi cok seviyorumsercem dikkat et kendine bol bol dinlen hicbirsey bebeginden daha onemli degil
Codullu gordugum kadariyla bebisinle sen iyisiniz hep iyi olun insallah
Buketasudem psikolojin daha iyi sanirim 3 gunluk yalan dunya hicbirseyi takma kafana tatlim
Beninciyle minnakida iyi ohhh ohh herkesler iyi olunca daha mutluyum
Arzum sende kendine ve bebisine iyi bak canim ara ara kayboluyorsun hamileligine veriyorumseni opuyorum coookk
Ferdammmm kiizzz senle ben sanirim ayni ay hamile kalicazvoltraann
Herkese dileyen herkese versin rabbim insallahh yeryuzundeki butun hamileleri rabbim korusun amin.
Amayaada gozukmuyor hic:26:

yok kuzu caalismiyorum evdeyim folik asit gunde bir tane iciyorum
meyvemi eksik etmiyorum bakalim 2 haftaya tam tutunucak benim minik insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…