Eski arkadaslarimi bulmak istiyorum.Nerelerdesiniz??

Codulu mantar icin dr a gittinmi seni merak edip sordum amma cvp yazmamissin gormedin sanirim iyisiniz insallah minnakinla sen
Arzum sende dikkat et tatlim kendine yorma sakin
Sercem olacak canim elbet birgun senin minnosda gelecek sen hic dr a gittinmi kuzum?
Beninci elifnazinla iyisiniz insallah
Buket asudem sana ve minnakinada

selam kızlar nasılsınız bakalım. hamiş varmış sanırım hadi gözümüz aydın darısı isteyen herkese inşallah

Canım benim bu aralar oyle yogunumki nete cok gıremıyorum. Tetanoz aşısı için gittiğimde sağlık opcagında bi ilaç yazdırdım. 1 hafta kullandım. Gunde 2 kere en az iç çamaşırımı değiştirdim. Her seferinde ütüleyip giydim derken geçti gibi şimdilik. Ama yine cıkabileceğini dusunerek ittiyatlı davranıyorum. bebişimde cok iyi. Sağlam dayak yıyorum hergun hiç durmuyo bu aralar maasallahBu aralar fena halde bel ağrısı cekiyorum. Onuda bi atlatsam bişeyim kalmayacak ama. 2 gundur raporluydum dinleneyim dedim. Dnlenemedim maalesef..

kızlar yazamıyorumn bende.. bu aralar nefes alamıyorum..
enfeksiyon ve mantar benide mahvetti .. codulu canım benim sirke kullan yıkanırken.. bana ilaç bile fayda etmedi..
işin kötüsü hem hamilelik hem bu eşimle tüm ilişkimizi mahvetmek üzere.. moralim çok bozuluyor..
ama şükür oğluşum iyi
aramızda hamile varmış çok sevindim.. RABBİM HAYIRLISIYLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN..
Darısı sercem, ferda amaya kardeşlerimizin başırna inşallah..
dualarınıza benide katın .. busemk öptüm seni canım..

sagolun kizlar insallah bende ve tum isteyen arkadaslarim anne oluruz hayirli zamanda insallah

CAnım senin tavsiyene uydum zaten. Sİrkeyi pamuga doktum acaip yaktı tabi ama 2 gun cok rahat ettim sonrada kreme basladım. Olmazsa dustada kullanayım biraz. Ama bu kez sulandırıp kullasnayım bari

Bol dayak yemeler canim doguncada sen isirirsin bol bol totosunuiyi oldugunuza sevindim yormayin kendinizi

Gecmis olsun tatlim moralinide hiic bozma gobusundekini dusun mutlu ol

CAnım senin tavsiyene uydum zaten. Sİrkeyi pamuga doktum acaip yaktı tabi ama 2 gun cok rahat ettim sonrada kreme basladım. Olmazsa dustada kullanayım biraz. Ama bu kez sulandırıp kullasnayım bari

Kiz allah iyiligini versin emi sirkeyi ben soyledim canim mikrobunu kiriyor sirke sirkeyi birakma sakin

Butun hamileler bol bol dinlenin canlarim

Benim gibi bekleyenlerede bol yumyum tez yanindanda bebisler insallahhferdamada

sirkeyi bende sürekli kullanıyorumn o rahatlatıyor zaten..bitek..
ama sulandırıyorum ..
nee bileyim busemk canım ya hayatımda şuaralar bişeyler yolunda gitmiyor sanki ..

slm kızlar aynı dertten bende çekiyorum doktor fitil vermişti ama kullanmak istemedim sirkeyi duşta nasıl kullanıyorsunuz?

slm kızlar aynı dertten bende çekiyorum doktor fitil vermişti ama kullanmak istemedim sirkeyi duşta nasıl kullanıyorsunuz?

canım dus aldığın suya kat bir miktar onunla sadece o bölegeyi temizle. Ama ben direk pamuga dokup uyguladım. Cok yandı yaaa. Ama 2 gun boyunca hıc sıkayetım olmadı. ;Diğer gunlerde de yapsam gececeltı eminimDenemelisin bence sende..

saol canım denicem mutlaka...akıntım da çok fazla oluyo benim ya senin nasıl? bu ara bide grip oldum öksürürken idrar kaçıyo bazen çok sinir oluyorum bu duruma meleğim için katlanıyorum artık

saol canım denicem mutlaka...akıntım da çok fazla oluyo benim ya senin nasıl? bu ara bide grip oldum öksürürken idrar kaçıyo bazen çok sinir oluyorum bu duruma meleğim için katlanıyorum artık

yok canım bende akıntı olmuyo ama idrar kacırma durumu var bendede. Dalgaya vurdum artık guluyorum kendşme. Napıyım

sirkeyi bende sürekli kullanıyorumn o rahatlatıyor zaten..bitek..
ama sulandırıyorum ..
nee bileyim busemk canım ya hayatımda şuaralar bişeyler yolunda gitmiyor sanki ..

Canim hamile kalayim baska birsey istemiyorum diyordun ve hamilesin sen cocugun esin ve gobusundeki onemli olsun senin icin etrafindaki kimseye aldirma canini sikan her neyse onemseme onceliklerin belli canim rabbime sukret bol bol sukret ve dua canim benim hamile oldugun icinde daha vok herseyden etkilenirsin hergece yatmadan nazar dusi okuyup elini karninda gezdirmeyi unutma coduluuu kiz sende bak hamislerimizin hepsi bunu mutlaka yapinhepinizi cook seviyorum iyi bakin kendinize
Bak ben bu ay yumurtlayamadim depresyondayim resmen depresyondayim cok mutsuzum cookkk

Canim benin dua ediyoum sanada ediyoun amayaa ferdayada ua ediYoum sende boyle dusunme stresde etkiler yumurtlamani istersen bi doktorla gorus hayati toz pembe gostermesede seni rahatlatacak bi ilac al istersen. dualarim seninle

Canim benin dua ediyoum sanada ediyoun amayaa ferdayada ua ediYoum sende boyle dusunme stresde etkiler yumurtlamani istersen bi doktorla gorus hayati toz pembe gostermesede seni rahatlatacak bi ilac al istersen. dualarim seninle
canımsınnn....

bende iyiki bakmıycam demiştim dimi? her yazılanı okuyorum ki ben.... şimdide miyomumu aldırdım tüp bebek tedavisi kesildi yarıda. yarın kontrolüm var. bakalım bu defa nolcak... bende senin gibi dalgaya vurmaya başladım artık. çizildim yaaaa.....

canım benim en guzeli. Kademe kademe yeneceksin merak etme sende.. Sonunda kavusacaksın. Ama bebeişinde bilecerk ne kadar savascı bi annesi oldugunu. Bazen hazır tepsilerde sunulmuyo isteklerimiz. Benimde evlenmem cok buyuk sorun olmustu Herkese herseye inat yasadım bişeyleri bebeğimede önce kimse sevinmedi. ;Ama o inadına benimleydi. Sende bu inadınla yeneceksin canım benim. Hiç merka etme guclu bi kadınsın sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…