- 30 Ocak 2009
- 1.221
- 574
- 323
- 41
Canim hamile kalayim baska birsey istemiyorum diyordun ve hamilesin sen cocugun esin ve gobusundeki onemli olsun senin icin etrafindaki kimseye aldirma canini sikan her neyse onemseme onceliklerin belli canim rabbime sukret bol bol sukret ve dua canim benim hamile oldugun icinde daha vok herseyden etkilenirsin hergece yatmadan nazar dusi okuyup elini karninda gezdirmeyi unutma coduluuu kiz sende bak hamislerimizin hepsi bunu mutlaka yapinhepinizi cook seviyorum iyi bakin kendinize
Bak ben bu ay yumurtlayamadim depresyondayim resmen depresyondayim cok mutsuzum cookkk
Kizlar selamlarrbuket asude,codulu,beninci,ferdakazak,amayaa,arzum nerelerdesiniz cok yogundum bugun biraz rahatlayinca geldim topic bos gunlerdir yazan bile olmamis hamile olunca boyle oluyor sanirim uyuyorsunuz
Kizlar selamlarrbuket asude,codulu,beninci,ferdakazak,amayaa,arzum nerelerdesiniz cok yogundum bugun biraz rahatlayinca geldim topic bos gunlerdir yazan bile olmamis hamile olunca boyle oluyor sanirim uyuyorsunuz
canlar hamilelik iş yoğunluk...ağrım sızım çok ... düşük esnasındaki zorlamadan fıtık oluşmuş kasığmda bide şişim çok canlar ya .. çok şükür çoğu gitti azı kaldı.. şükür... bakalım RABBİM HAYIRLHISINI VERSİNDE
canim benim insallah en kisa surede iylesirsin kendine iyi bakcanlar hamilelik iş yoğunluk...ağrım sızım çok ... düşük esnasındaki zorlamadan fıtık oluşmuş kasığmda bide şişim çok canlar ya .. çok şükür çoğu gitti azı kaldı.. şükür... bakalım RABBİM HAYIRLHISINI VERSİNDE
dua etmem mi hic canim.. Ins kosa kosa gelirsin pesimden
bi olıyım bak acayip uyuycammmm :))))) ameliyat oldum ya kuzum, çok oturmuyorum. bide tüp bebk topiğindeyim :) siz neler yapıyosunuzzzzz
ben depresyondayım glaiba yaa. Canım hiçbişey yapmak istemiyorr. Ck sıkılıyorum bennn... Netede iş yerimde mobing uyguladıkları için bana fazla giremiyorum. Yuklemedikleri ş kalmadı bana. Haftada 2 gun mesai yapıyorum işim 10 da bitiyo cumartesi tam gun calısıyoprum. Hem fiziken hemde bedenen yoruluyorum. İstemedikleri rapor kalmadı benden. Malişyet hesaplamak muhasebenin işidir o bişle bende ne yazıkki.
canlar hamilelik iş yoğunluk...ağrım sızım çok ... düşük esnasındaki zorlamadan fıtık oluşmuş kasığmda bide şişim çok canlar ya .. çok şükür çoğu gitti azı kaldı.. şükür... bakalım RABBİM HAYIRLHISINI VERSİNDE
icranım naptın gittinmi doktora tanıştın mı meleğinlee nasıll iyimi bebeğinn ?
Bende cok yogunum ev is kurs ucgeninde stresliyim bu aralar,cok gecmis olsun canim ne ameliyati oldun sen:26:bende olayim bende acayip uyuycam insallah rabbim hepimize nasip etsin
O da neymis kizzz depresyonu salla gitsin sen bebis var bebis gobusunde o patronunda gelirsem kulaklarini cekerimutanmiyormu gebe kadinin sirtina is yuklemeye kiyamam canim yorma cok kendini
Cook gecmis olsun canim dikkat edin kendinize hamissiniz bol bol dinlenin
Kizzzzzz sen napiyosun gobusunde bebisi olan annecik
Ferdada yok hic gozukmuyor:26:
Sercem89 kiizzz sen napiyosun senide hic goremez oldum ates topiginede gelmiyosun sanirim ateside olcmuyosun
bi olıyım bak acayip uyuycammmm :))))) ameliyat oldum ya kuzum, çok oturmuyorum. bide tüp bebk topiğindeyim :) siz neler yapıyosunuzzzzz
ben depresyondayım glaiba yaa. Canım hiçbişey yapmak istemiyorr. Ck sıkılıyorum bennn... Netede iş yerimde mobing uyguladıkları için bana fazla giremiyorum. Yuklemedikleri ş kalmadı bana. Haftada 2 gun mesai yapıyorum işim 10 da bitiyo cumartesi tam gun calısıyoprum. Hem fiziken hemde bedenen yoruluyorum. İstemedikleri rapor kalmadı benden. Malişyet hesaplamak muhasebenin işidir o bişle bende ne yazıkki.
kızlar yazamıyorumn bende.. bu aralar nefes alamıyorum..
enfeksiyon ve mantar benide mahvetti .. codulu canım benim sirke kullan yıkanırken.. bana ilaç bile fayda etmedi..
işin kötüsü hem hamilelik hem bu eşimle tüm ilişkimizi mahvetmek üzere.. moralim çok bozuluyor..
ama şükür oğluşum iyi
aramızda hamile varmış çok sevindim.. RABBİM HAYIRLISIYLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN..
Darısı sercem, ferda amaya kardeşlerimizin başırna inşallah..
dualarınıza benide katın .. busemk öptüm seni canım..
Bende cok yogunum ev is kurs ucgeninde stresliyim bu aralar,cok gecmis olsun canim ne ameliyati oldun sen:26:bende olayim bende acayip uyuycam insallah rabbim hepimize nasip etsin
O da neymis kizzz depresyonu salla gitsin sen bebis var bebis gobusunde o patronunda gelirsem kulaklarini cekerimutanmiyormu gebe kadinin sirtina is yuklemeye kiyamam canim yorma cok kendini
Sercem89 kiizzz sen napiyosun senide hic goremez oldum ates topiginede gelmiyosun sanirim ateside olcmuyosun
canim belki yerlesme kanamasidir bir test yapsan?geldim canım burdayım işlerden fırsat bulursam giriyorum yoğunuz bu aralar. ya bende 3 gündür bi karında hareketlenmeler var sanki içimde orkestra var yaniguruldanma bi başladı 3 gündür 2 dk da bi 3 dkda bi karnımın içinde guruldanmalar oluyor çok rahatsız ediyor bu beni ya tam işteyim yanımda birileri var sessiz bi ortam karnımdan gurtttttttt diye ses ahanda diyorum hemen içimden rezil oluyorum ya 3 gündür ha bu arada bişi daha soracağım benim bugün yarın adet olma günüm hatta dün gece adet oldum sandım lavabodayken kahve rengi bi akıntı geldi hemen pet koydum sonra sabah bi baktım hiç bii yok ne pette nede sölemesi ayıp tuvaletimi yaparken. bekliycem bakalım 2 gün içinde adet olmam lazım kesin günü çünkü.aslında olmayayım diye dua ediyorum içimden
CANEMMM Çok saol en kısa zamanda hayırlı haberlerini bekliyoruz..canim benim insallah en kisa surede iylesirsin kendine iyi bak
geldim canım burdayım işlerden fırsat bulursam giriyorum yoğunuz bu aralar. ya bende 3 gündür bi karında hareketlenmeler var sanki içimde orkestra var yaniguruldanma bi başladı 3 gündür 2 dk da bi 3 dkda bi karnımın içinde guruldanmalar oluyor çok rahatsız ediyor bu beni ya tam işteyim yanımda birileri var sessiz bi ortam karnımdan gurtttttttt diye ses ahanda diyorum hemen içimden rezil oluyorum ya 3 gündür ha bu arada bişi daha soracağım benim bugün yarın adet olma günüm hatta dün gece adet oldum sandım lavabodayken kahve rengi bi akıntı geldi hemen pet koydum sonra sabah bi baktım hiç bii yok ne pette nede sölemesi ayıp tuvaletimi yaparken. bekliycem bakalım 2 gün içinde adet olmam lazım kesin günü çünkü.aslında olmayayım diye dua ediyorum içimden
ferdam canım benim hadi inşallah inşallah hayırlı hamerlerini bekliyoruz..canım benim kıyamam ben sana ben geldim artık çok ihmal ettim hepinizi ama napim işte iş güç..Geçmiş yazılarınızı okuyayım bakayım bi dedim neler göreyim busemm yokluğumda unutmamışsın beni :)
Tatlımmmm çoookkk geçmişş olsun. dikket et kendine
bunalımdayım deme sakın ne bunalımıymış pozitif düşünüyoruz. uzun zamandır girmeyince neler olmuş böle size yaa.Bazen oluyor böle hisler geçenlerde benimde oluyor gibi oldu hemen toparladım kendimi herşey gözümde batıyor kim ne dese patlıycak bomba gibiydim. kendimi yanlız hissediyordum off neler neler sonra kendime 1 gün ayırdım o gün evde hiç bişi yapmadım pazar günü yani ben ne temizlik ne başka bişi geçtim koltuğa uzattım ayaklarımı kafamı dinledim sakinleştim. sende kendine 1 gün ayır canım biraz kafanı boşaltmaya çalış olurmu..gez dolaş alışveriş yapp
bitanem çok geçmiş olsun. Üzme kendini geçer buda. hem ne kadar dikkat etsek okadar çok çabuk rahatsızlanıyoruz ben ilk evlendiğim zaman çok çektim acillik olmuştum bikeresinde enfeksiyon kanama yapmıştı yoğun bi şekilde vücudumu mahvetmişti. ben hemen ilşkiden sonra anında yıkanıp iyce sabunlardım oda orada yaşaması gereken bazı mikroplarıda yok etmiş bu nedenle vüdüt daha çabuk kapıyormuş. bol bol suu iç tafsiyem vuduttaki bütün mikropları temizleyen sudur bu aralar günde en az 2.2,5 litre su içmeye çalış farkedeceksin bakta gör. hem eşine gelince anlayış göstermesi lazım sen kafana takma.. Bu bi süreç herşey zamanla yoluna girecek inşallah.
canim belki yerlesme kanamasidir bir test yapsan?
busemk
canim benim ates olcenim kirildi esimde almadi henuz 2-3 gune adet oliursam aldiricam
ben dua topiklerindeyim
kismet
insallah hersey guzel olur
inciiiim nasilsin bitanem masallah haftalar ne cabuk gecmis minigin buyumus masallah
arzum nerelerdesin kuzum bir geldin bir kayb oldun senin minigin nasil?
diger kizlar sizleride opuyorum
CANEMMM Çok saol en kısa zamanda hayırlı haberlerini bekliyoruz..
ferdam canım benim hadi inşallah inşallah hayırlı hamerlerini bekliyoruz..
banada doktorum banyo tuvalet değil ne ovuyorsun orayı.. saf su yeterli.. sürekli yıkanmaz o bölge... enfeksiyon içinse sirkeli su kesinlikle.. işte bakalım daha iyiyim.. sende dikkat et.. eşimde çok anlayışlı şükürler olsun..
inşallah canımmmm bende hayırlı haberleri vermeyi çok isterimmm
canim belki yerlesme kanamasidir bir test yapsan?
busemk
canim benim ates olcenim kirildi esimde almadi henuz 2-3 gune adet oliursam aldiricam
ben dua topiklerindeyim
kismet
insallah hersey guzel olur
inciiiim nasilsin bitanem masallah haftalar ne cabuk gecmis minigin buyumus masallah
arzum nerelerdesin kuzum bir geldin bir kayb oldun senin minigin nasil?
diger kizlar sizleride opuyorum
Allah razi olsun buketim canim sizlerde benim dualarimdasinizCANEMMM Çok saol en kısa zamanda hayırlı haberlerini bekliyoruz..
ferdam canım benim hadi inşallah inşallah hayırlı hamerlerini bekliyoruz..
banada doktorum banyo tuvalet değil ne ovuyorsun orayı.. saf su yeterli.. sürekli yıkanmaz o bölge... enfeksiyon içinse sirkeli su kesinlikle.. işte bakalım daha iyiyim.. sende dikkat et.. eşimde çok anlayışlı şükürler olsun..
sercem duamdasın canım hep aklımdasın.. RABBİM hayırlı sağlıklı bir evlat nasip edecek sana inşallah
prensesimizi dort gozle bekliyoruz kolay dogumlar nasib etsin Rabbim insallah saglikli sekilde insallahiiimm bitanemm şükür sizi takip ediyoz kızımla her gün haber varmı die bakıyorum yazamasamda çabuk geçiyo valla allahın izniyle günlerimizi geçirmeye çalışyoz sen nasılsınn iyimisiinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?