Eski arkadaşlarımla görüşme

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bebekleri var ev ortamı istiyorlar o yüzden. Kimsenin davet ettiği yok konu dönüyor dolaşıyor benim ev müsait diye bana kalıyor. Vallahi bu ayarlardan bunaldım. Ne yapılır bu durumlarda bilmiyorum.
Canım seni kullanıyorlar bunlar hep sende hep sende olmaz ki insan utanır ya ben olsam kabul etmem bir insana bu kadar yük olunmaz

Direk konuya gireyim.
Eski 6 7 okul arkadaşlarıyız. Hep heryere herzaman birlikte program yaparız ama bu sıkıntılı oluyor bence. Biriyle görüşmek istesek diğerlerine haber verme sorunu beni yordu. Neyse ben bir şekilde 2 kişiyi davet etmiş bulundum. 2 hafta ertelendi falan bu haftaya geldik. bugün de diğerlerinden biri (haber vermediğim) bir çay içtik. Duyar falan ayıp olur diye onada söyledim gel diye. Aman efendim bir bozuldu bir bozuldu. Bunlar baştan konuşulurmuş neden hepimize uyan günü birlikte karar vermemişiz.
Yahu ben mi acayipim artık ayırt edemiyorum. Aşırı hassasım ben bide, ağır geliyor bu ithamlar.
Bide kimse davet etmiyor ben davet ediyorum evime hep ben sorumlu oluyorum. :((
Ne yapmalı şimdi yaw.
Aynısını banada yapıyor arkadaşlarım snei çağırmadık çünkü aniden buluştuk çok üzülüyoeum :( konunun takibindeyim

Direk konuya gireyim.
Eski 6 7 okul arkadaşlarıyız. Hep heryere herzaman birlikte program yaparız ama bu sıkıntılı oluyor bence. Biriyle görüşmek istesek diğerlerine haber verme sorunu beni yordu. Neyse ben bir şekilde 2 kişiyi davet etmiş bulundum. 2 hafta ertelendi falan bu haftaya geldik. bugün de diğerlerinden biri (haber vermediğim) bir çay içtik. Duyar falan ayıp olur diye onada söyledim gel diye. Aman efendim bir bozuldu bir bozuldu. Bunlar baştan konuşulurmuş neden hepimize uyan günü birlikte karar vermemişiz.
Yahu ben mi acayipim artık ayırt edemiyorum. Aşırı hassasım ben bide, ağır geliyor bu ithamlar.
Bide kimse davet etmiyor ben davet ediyorum evime hep ben sorumlu oluyorum. :((
Ne yapmalı şimdi yaw.

Sürekli görüşüyorsanız watsapp grubu kurun oradan haberleşin gelecek olan gelmeyecek olan oradan söylesin.

Hep sana hep sana nedir ya hayır kurumu musun
Bebekleri varmıs konfordan vazgeçemiyorlar e hazırlık yapanda var ne âla
Atıyorum X,Y,Z,Ş sana geliyor hep
Sen Y ye dicen hadi şu günde X e gidelim toplanıp
X e gittiğinizde dicen ki ay çok güzel oldu böyle, artık sırayla her birimizde toplanırız
İnsana bay gelir ne o hep sendeler
Bide çok düşünceli olma yaranamazsın
2si sana gelcekmiş sen ayıp olmasın diye diğerine de haber veriyorsun kırılıyor falan ne uğraşcan sonradan öğrenirse ay ben sende gelcen sandım kızlar haber vermiştir diye düşündüm sonuçta onlar plan yapmış canım benlik birşey yok diyip geçecektin

Hep sana hep sana nedir ya hayır kurumu musun
Bebekleri varmıs konfordan vazgeçemiyorlar e hazırlık yapanda var ne âla
Atıyorum X,Y,Z,Ş sana geliyor hep
Sen Y ye dicen hadi şu günde X e gidelim toplanıp
X e gittiğinizde dicen ki ay çok güzel oldu böyle, artık sırayla her birimizde toplanırız
İnsana bay gelir ne o hep sendeler
Bide çok düşünceli olma yaranamazsın
2si sana gelcekmiş sen ayıp olmasın diye diğerine de haber veriyorsun kırılıyor falan ne uğraşcan sonradan öğrenirse ay ben sende gelcen sandım kızlar haber vermiştir diye düşündüm sonuçta onlar plan yapmış canım benlik birşey yok diyip geçecektin
Evet değilmi sende gelecen sandim haber vermislerdir demeliyim. Ya zaten artık onlara gidelım. Kimse evine sokmuyor. Benim evim hep, yetti yani.

Dışarıda olsa tamam da size geleceklermiş o kadar kalabalıkla neden uğraşıyorsunuz ki çıkın dışarıda yapın kahvaltıyı, bir de hep bana geliyorlar demişsiniz sizi davet etmiyorlar mı?
Bebekler var dışarıda olmuyor o yüzden. Hiç başka evde bulusmiyoruzki. Yarısı bekar zaten evleri yok. En müsait benim evim. Çok da hassasım kimse kırılmasın diye herseyi kabul etmişim yıllardır.

Bebekler var dışarıda olmuyor o yüzden. Hiç başka evde bulusmiyoruzki. Yarısı bekar zaten evleri yok. En müsait benim evim. Çok da hassasım kimse kırılmasın diye herseyi kabul etmişim yıllardır.
Canım hiçbir şey tek taraflı olmaz ayrıca bebekle sana gelebiliyorlarsa kahvaltı mekanına da gelebilirler çocuk bahane benimde bebeğim var eve birileri gelse daha da çok sıkılıyorum değişiklik olmuyor ki ama bi arkadaşı bulayım oh o bize hazırlık yapsın yiyelim içelim evi batıralım olmaz öyle ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X