Eski aşk yeniden küllerinden dogarmi

realistvesur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2024
12
9
1
37
Yıllar sonra tesadüfen karşılaştık iş toplantısında. Kendisi evlenmiş boşanmış ben bekarım biz ayrılalı 10 yıl olmuş. Birseyi bahane edip ariyor mesaj atıyor. Telefonu açınca şaşkın gibi kelime kuramıyor. Bugünde aradı açmadım, mesaj attı görmezden geldim .Onu bilmem ama ben eskisi gibi çok heyecanlandım. Evet hoşlanıyorum belkide seviyorum ama bunu kendi içimde yaşıyorum. Çünkü mantığım hayır diyor. Bu yüzde kalbimi sessize alıp kendimce takılıyorum kendimle. Beni görmek konuşmak istiyor fakat ben ona dahada bağlanırım diye olumsuz yanıt verdim. Ama inanın bende bilmiyorum doğrumu yapıyorum yanlışmı. Hem aramasını bekliyorum hem cesaret edemiyorum.

Niye ayrılmıştınız ve çoluğu çocuğu var mı?

Adamın çocuğu var mı ? Yeni birini tanımaya uğraşmak yerine, eskiden tanıdığı biri olduğunuz için size yaklaşmaya çalışıyor olabilir mi? Siz 36 yaşındaymışsınız ; adam kaç yaşında ?

Bence yaş önemli . Ayrıca ne kadarlık birliktelik yaşandı ? Nasıl bitti ? Mesela unide bir aylık takılma ise 10 yıl sonra neden denenmesin ? Ama 30 lu yaşlarda bir şeyler yasandiysa ve olmadıysa bence olmaz .

10 yıl önceki kendim gelse benden başka biri gelir insan değişiyor bambaşka birine dönüşüyor. Değişmese sorun zaten.
Konuşmadan, tanışmadan kimse bilemez ne olacağını yüksek ihtimalle bu ne be böyle dersin. Çay may için tanışın bi.
Çocuğu var mı, önceki eşle neden ne zaman ayrılmış onlar önemli

Doğmaz bence. Denenmişi denememek lazım.

Bence yaş önemli . Ayrıca ne kadarlık birliktelik yaşandı ? Nasıl bitti ? Mesela unide bir aylık takılma ise 10 yıl sonra neden denenmesin ? Ama 30 lu yaşlarda bir şeyler yasandiysa ve olmadıysa bence olmaz .

Kendisi 37 yaşında üniversite aşkıydı. Neden ayrıldık derseniz. Çocukluğumdan gençlik ego gurur ikimiz inat ettik . Üniversite bitince o annesinin akrabasi ile evlendi 2 çocuğu olmuş. Onu gördüğümde belki saçma ana kalbim duracak sandım. Onunda rengi attı böyle toplanti odadan çıktı . O evlenip boşandığı için hersey flu geliyor. Ama cesaretim yok nedense sonuçta ailesi ile görüşmek zorunda boşanmış olsana. Ayrıca biz bir daha görüşmedik ayrıldıktan sonra .

İkimizde bekarsınız ve beli bir yaşın üzerindesiniz, adama karşı hislerini de var, ne diye duygularınızı bastırıyorsunuz? Ortada aşılamayacak bir sorun yoksa tekrar denemenizde bir sorun yok.

Aşkı maşkı boşver arkana bakmadan kaç.

İkimizde bekarsınız ve beli bir yaşın üzerindesiniz, adama karşı hislerini de var, ne diye duygularınızı bastırıyorsunuz? Ortada aşılamayacak bir sorun yoksa tekrar denemenizde bir sorun yok.
2 çocuğu varmış. Ne huzur bulabilir ne bir şey.

Çocukluk, gençlik, ego, gurur veya inattan bitmemiş ilişkiniz. Adamın ve ailesinin gelecek planı belliymiş. Adam akraba evliliği yapmayı tercih etmiş.

Önünüze bakın; bu adamla aklınızı hiç bulandırmayın.

Sen bilirsin şu durumda. Adam inat minat ego kendi hayatını mahvetmiş, şimdi de 2 çocuğu var bu adamın hatalarının ceremesini çekmek istiyor musun razı mısın otur düşün . Yok seviyorum kısmet şimdiyeymiş dersen de görüş iyice bak .

Konu sahibi, 10 sene içersinde adam evlenip, 2 çocuk sahibi olup, boşanmış. 2 tane çocuktan büyük olan maximum 7-8 yaşındadır. Ne ara çocuk yapıp boşanacak hale gelmiş, bence büyük soru işareti.

Belki senin gözünde hala 26-27 yaşındaki o gençtir, ama o değil artık. Yerinde olsam duygusal bir görüşme yapmazdım.

Bence bir şans verilebilir, üniversite yıllarıymış daha çocukça bir şey yaşanmış. Şu an ikiniz de farklı insanlarsınız. Birkaç kere görüşüp oluyor mu bir bakabilirsiniz. Siz de 36 yaşındaymışsınız, bu saatten sonra karşınıza çıkacak insanların da büyük ihtimalle çoluğu çocuğu ailesi olucaktır.

Bu yorum çok mantıklı geldi şu an, köyden helal süt emmiş kız almak istemiş resmen. Tam tersi düşünüyordum bakış açımı değiştirdiniz
Şimdi de o evlilik yürümeyince zamanında harcadığı insana geri dönmek istiyor.

Ben de aynısını düşündüm, muhtemelen ailesi adamı evlendirmek istiyordu adam da bir şeyler bahane edinip çıktı gitti ailesinin istediği kızla evlendi. O evlilik tutmayınca şimdi de konu sahibesine geri gelmiş. Ne diyeyim, adam gezerek birden fazla kadının hayatını mahvediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…