- 18 Mart 2024
- 185
- 272
- 18
- Konu Sahibi realistvesur
-
Bence çok düşünmeye gerek yok görüşün gitsin ama dikkatli olun ayrılmamız gerektiğinde de güle güle diyebilmeniz lazım...onu düşün bunu düşün derken insanın kafası allak bullak oluyorYıllar sonra tesadüfen karşılaştık iş toplantısında. Kendisi evlenmiş boşanmış ben bekarım biz ayrılalı 10 yıl olmuş. Birseyi bahane edip ariyor mesaj atıyor. Telefonu açınca şaşkın gibi kelime kuramıyor. Bugünde aradı açmadım, mesaj attı görmezden geldim .Onu bilmem ama ben eskisi gibi çok heyecanlandım. Evet hoşlanıyorum belkide seviyorum ama bunu kendi içimde yaşıyorum. Çünkü mantığım hayır diyor. Bu yüzde kalbimi sessize alıp kendimce takılıyorum kendimle. Beni görmek konuşmak istiyor fakat ben ona dahada bağlanırım diye olumsuz yanıt verdim. Ama inanın bende bilmiyorum doğrumu yapıyorum yanlışmı. Hem aramasını bekliyorum hem cesaret edemiyorum.
Bu yorum çok mantıklı geldi şu an, köyden helal süt emmiş kız almak istemiş resmen. Tam tersi düşünüyordum bakış açımı değiştirdiniz
Şimdi de o evlilik yürümeyince zamanında harcadığı insana geri dönmek istiyor.
Genelleme yaparak kimseyi kırmak istemem. Benim rastladığım örneklerde: Ailede akraba evliliği yapma geleneği varsa ve devam ediyorsa; bazı ailelerde çocuklar daha üniversite için evden ayrılmadan önce ilişkinin adı da bir şekilde konmuş oluyor. Bu tipteki adamlara rastlayan kadınlar, adamın zaten geride bir bekleyeni olduğunu bilmiyorlar. Bu tip adamlar okul biter bitmez veya üniversitedeki ilişki ciddiye binmeden de bağlarını koparmayı tercih ediyorlar genelde.Ben de aynısını düşündüm, muhtemelen ailesi adamı evlendirmek istiyordu adam da bir şeyler bahane edinip çıktı gitti ailesinin istediği kızla evlendi. O evlilik tutmayınca şimdi de konu sahibesine geri gelmiş. Ne diyeyim, adam gezerek birden fazla kadının hayatını mahvediyor.
Çocukluk, gençlik, ego, gurur veya inattan bitmemiş ilişkiniz. Adamın ve ailesinin gelecek planı belliymiş. Adam akraba evliliği yapmayı tercih etmiş.
Önünüze bakın; bu adamla aklınızı hiç bulandırmayın.
Kesinlikle kaçtım ben ne kadarda duygusal biri olsamda mantığım gep önde gelir teşekkür ediyorumAşkı maşkı boşver arkana bakmadan kaç.
Haklısınız bu sebeple ona karşı hislerim olmasına rağmen hayır dedim kalbim seviyor evet hemde çok seviyor ama mantığım asla diyor. Bu yüzden sevgimi gömerim elbet geçer önüme bakmak zorundayım. Nazik mesajınız için teşekkür ediyorumCocuklu bireyler sizi uzer ailesi daha baskin gelebilir bulusmalarda hastalik mezuniyet etkinlik vs cikar sizin planlar suya düşer alma verme dengesi cok onemli cocuklu bireylerde
Bir yemek yemekten zarar gelmez eski arkadaşsınız sonuçta. Hem belki kafanda yarattığın o eski adamı bulamayacaksın o görüşmede. Görüşmezsen hep acaba olarak kalacak içinde. Yok et o acabaları yada hiç riske atma sen bilirsin. Çocukları olmasa dene derdim sana ama çocuklu bir adamla hayal ettiğin bir ilişki yaşaman imkansıza yakın.
Çocuksuz olsaydı bende deneyin derdim ama 2 çocuk var ve çocukların sizi, sizin çocukları kabullenmeniz falan zor yollar bu yollar.Kendisi 37 yaşında üniversite aşkıydı. Neden ayrıldık derseniz. Çocukluğumdan gençlik ego gurur ikimiz inat ettik . Üniversite bitince o annesinin akrabasi ile evlendi 2 çocuğu olmuş. Onu gördüğümde belki saçma ana kalbim duracak sandım. Onunda rengi attı böyle toplanti odadan çıktı . O evlenip boşandığı için hersey flu geliyor. Ama cesaretim yok nedense sonuçta ailesi ile görüşmek zorunda boşanmış olsana. Ayrıca biz bir daha görüşmedik ayrıldıktan sonra .
Bekarsınız iki cocuklu adamla yapamazsinizKendisi 37 yaşında üniversite aşkıydı. Neden ayrıldık derseniz. Çocukluğumdan gençlik ego gurur ikimiz inat ettik . Üniversite bitince o annesinin akrabasi ile evlendi 2 çocuğu olmuş. Onu gördüğümde belki saçma ana kalbim duracak sandım. Onunda rengi attı böyle toplanti odadan çıktı . O evlenip boşandığı için hersey flu geliyor. Ama cesaretim yok nedense sonuçta ailesi ile görüşmek zorunda boşanmış olsana. Ayrıca biz bir daha görüşmedik ayrıldıktan sonra .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?