Eski aşkım çıka geldi!!!

Coook dogrusun.Haklisin bnde kndimden utanc duyuyorum

Asla ayrılmak gibi hata yapma tertemiz evliliğini bitirip bir ateşin içine atında kendinide onuda herkesi de yakma seni çok seviyordu madem zamanında senin kıymetini bilecekti şimdi değil büyük bir hata olur bence bulusmanizda hata hatayı doğurur ve sonuçu da pişmanlık olur !

Çok doğru

Ne kadar güzel anlatmışsınız bu yorum varya bence 1 milyon yoruma bedel tabiki anlayana ellerinize sağlık

Eskı konularına baktım esın ve aılesıyle aran pekte ıyı degılmıs yalnız evlılıge alısamamıs olmandan kaynaklı evının temızlıgı ,duzenı bınları oturtamamıssın aslında basıt seylerden sorun yasamıssın işten geldıgınde yarım saatını versen evını toplarsın ,yemeklerını hafta sonu yapıp buzluga atabılırsın çalişiyorum yoruldum dıyorsun insaat işi yapanlar ne yapsın toparlaman lazım kendını .Pardon konu sahıbınden alıntı yapacaktım !!

Günümüzde adamlar(insan) azaldıkça adam gibi evliliklerde azaldı. Sen zaten eşini şu anda zihnen aldatıyorsun evliliğiniz kağıt üstünde aynı evi paylaşan toplum baskısıyla bir araya gelmiş insanlarsınız.Şu andaki evliliğiniz samimi değilmiş demek ki sınavı geçemedi...
1.rounda nakavt...

Son düzenleme:
Olsun :) hepimize geçerlidir yazdığın

Yazık nefsanî bir duyguyu aşk zannediyor hâlbuki bi bilse nefsanî aşkına kavuşur kavuşmaz eski eşini mumla arayacaktır buna adım gibi eminim

Zaten bi kez gorstum simdi hesabida kapattim aklim karisti dite girsmuyrm

Zaten bi kez gorstum simdi hesabida kapattim aklim karisti dite girsmuyrm
Çok iyi yapmışsın dürüst erkek olsa senden yuvanı yikmani beklemez kendini başka şeylerle meşguliyet et Allah utandıracak hiçbir şey yaptirmasin hepimizede amin

Aşk insanı iseniz iyi bir insan ile evlenmeyip aşık olduğunuzu bekleseydiniz . Hayır herşeyi geçtim siz nişanlanıyorum deyince yolun açık olsun demiş bir adam . Sizi başkasının koynuna rahatça gönderebilmiş adam . Sizce bir erkek birini gerçekten sevince başkasının dokunmasına tahammül edebilir mi ? Sakın eşinizi aldatmayın , boşanın nefsinizi engelleyemiyorsanız .

Erkeklerin derdı emon ol aşk ınsanı olmak de yıl... Hemde bu kadar aradan sonra .. Bak ona sen teklif et bı yerlere gıdelım dıye be diyecek sana zıplayarak gidecek.. Sonrası hevesını alıp Senı aldığı yere bırakacak . Kansız herif canı biseyler cekmıs sanırım!

yaşlı insanlar böyle değildi der her daim ve kıstas olarak da yeni gençliği gösterirler. sizin konunuzu görünce direkt olarak benim de aklıma eski zamanlar geldi... ve evet evlilikler şahaneydi, komşuluk da güzeldi... çocuklar sokaklarda akşama kadar oyun oynar akşam yemeğinden sonra yorgunluktan uyurlardı. şimdi zaman değişti artık, ne çocukları erken saatte uyutabiliyor ebeveynler ne de komşuluk güzel ve en önemli kıstas da evliliklerin cılkı çıktı... insanlar, ben aşk insanıyım diyerekten aldatmaya ve arsızlığa kılıf uyduruyor oldu....

bu konunuzdan sonra eski zamanlara neden daha güzeldi diye sorguladım kendimce ve çıkarım olarak da ilkin sosyal medya geldi aklıma; evet eskiden sosyal medya yoktu... bir zamanlar kalp yaranızı görebileceğimiz bir mecra mekan da yoktu, evlenince uzak diyarlara gidenler, aile olanlar mutlu mesut yaşayıp ölüyorlardı; ilk başlarda yarım da olsa birbirlerine olan aşkları zamanla alışılıyordu ve aşk olmasa da sevgi oluyordu ve sevginin getirdiği güven de aşılanıyordu ilmik ilmik.. şu an ise kıytırık lise sıralarında içinizi depreştiren, midenizde kelebekler uçuşturan kıytırık bir insana size kendini adayan insanla kıyaslıyorsunuz...

şunu unutmayın, hayat; sosyal medyadaki alengirli fotoğraflardan ibaret değil, makyaj dökülmeye görsün bütün çirkinliklerle baş başa kalırsınız...

koynuna girdiğiniz adama acıdım... kötü de olsa acıdım zira siz şu an bir bataklıksınız; bataklık aşağıda siz bataklıktan da aşağıdasınız....

Son düzenleme:
Şu an eşinizi aldattığınızın farkında mısınız??? Yuh ya bu kadar genişlik olmaz ki. Evlilik çocuk oyuncağı mı? Madem eşinizi normal arkadaş gibi sevdiniz evlenmeseydiniz? Kimsenin duygularıyla oynamaya hakkınız yok. Zaten eski sevgiliniz adam olsaydı evli olduğunuzu bile bile yazmazdı. Kapı açık bırakmalar falan. Kaç yaşındasınız ya?

Eminim ki eşinizden ayrıldığınızda ve bu odunla tekrar birlikte olduğunuzda, eşinize yaşattıklarınızı bu heriften göreceksiniz.
Ay nasıl sinirlendim ya

her kelimesine katılıyorum. sosyal medya ilişkileri mahvetti.

facebook, whatsapp, instagram artık herkes herkese çok kolay ulaşabiliyor, gerçek duyguların hiçbir anlamı kalmadı.

yapacak olan yine yapardı ama artık işini daha da kolaylaştırdı insanların sıkıntı burda.

Sen boşanırsin fazla durmazsin da o adam seninle evlenir mi bilmem. Eşine acıdım yazık adama buluşmak nedir. Nasıl cesaret ederler hiç anlamıyorum. Aşık olsanda olmasanda EVLİSİN. Aldatılmak hiç kaldıramayacağım birşey böyle şeyler okudukça sinirlerim tavan yapıyor.

daha duygusal olgunluğa erişemeden koştur koştur evlenmişsin..
cidden 19 yaşındamısın 6 senelik eski sevgili arada denenler falan sonra evlilik..
eski sevgilin adam olsa evli, başkasıyla sevişen, başkasının yatağından çıkıp gelen biriyle görüşmez bile.. ama sen daha çocuk olduğun için beni unutamamış olarak değerlendiriyorsun bunu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…