- 5 Mart 2017
- 74
- 34
- 3
- 35
- Konu Sahibi aklimkaristi
-
Coook dogrusun.Haklisin bnde kndimden utanc duyuyorumErgenlikte boyle duygular normal. Evlenmek için yeterince olgunlasmamissin.
Çok midemi bulandırdı yaşadıkların. Gerçekten sevilseydin kocanın koynuna girmeden seni çeker alırdı. Asla bir başka erkeğin sana dokunmasına izin vermezdi.
Erkekler egolarıyla yasar. Sizin bu haliniz onu oldukça mutlu ediyor çünkü tatmin oluyor.
Ayrıca gerçekten adamsa eski flörtunuz , kocasını aldatmış bir kadınla bir hayat kurmamalı.
Kocasına ihanet eden , kendini boyle davranarak değersizlestiren ve bu ihanete rağmen eşinin yüzüne rahatca bakabilen bir kadınsın.
Neyse ben hakaret etmiyorum yaptıklarını yüzünüze söylüyorum
Asla ayrılmak gibi hata yapma tertemiz evliliğini bitirip bir ateşin içine atında kendinide onuda herkesi de yakma seni çok seviyordu madem zamanında senin kıymetini bilecekti şimdi değil büyük bir hata olur bence bulusmanizda hata hatayı doğurur ve sonuçu da pişmanlık olur !Merhaba bir yillik evliyim.Ondan once 6 yillik bi flörtüm oldu liseden basladi ilk askimdi.Olmadi ayrildik.Ondan sonra cok kidiyle denedim yapamadim sonra esim cikti karsima iyi bi insandi isindimda aklima mantigima uyunca evlendim.Oara aklimda yoktu eski askim unutmus gibiydimm.Esimi seviyrm ama es gibi seviyorum onun gibi asik degilim.Esim cok iyi bi insan yanimda anlayisli vs...Neyse bi ara facedeykn ona rastladim bana yazdi unutamadim seni olmuyo diye bn nisanlanmadan once konusmustuk nisanlaniyorum dedim yolun acik olsun dedi yapma demedi.Demek o ara belki baskasi vardi bilmiyorum bnde evlndim.Neyse facede unutamadigini halen beni cok sevdigini söyledi eski fotolardan atti hediyelerimi saklamis halen falan ikimizde ayni memleketlitiz o ara ben memleketw gelmistim bi kez görmek istedigini söyledi o ana kadar cok aklimda degildi ama görüstük ve ben kötü oldum duygularim depresti eski askim...Esime karsi hic oyle yogun duygum olmadi iyi anlasiriz iyi esiz ama o kadar...neyse sonra bi iki kez konustuk yine sosyal medyadan yapamiyorum bi sansimiz yokmu dedi sende beni unutamadin ikimizde mutsusuz ben herseye varım dedi yani ayril demeye getirdi...Benim oyle bi niyetim yoktu tamam esime asik deikim ama sevgim var iyi bi evliligim var ama o gunden sonra aklimdan cikmiyo hep aklimda ayrilmayi bile düşündüm ask mi sevgimi iyilik mi diye soruyrm kndime esime bunu yaparsam vicdanim bni birakmax ama ya onu unutamzsam aklimda olursa ben ask insaniyim napmaliyim bilmiyrm bi akil verin bana
Çok doğruAçıkça yazıcam. Sonuçta evlisin kocanla ilişkiye girmişsin. Yani eskisi de bakıyo duruma kız evli ama benle konuşuyo diyo. Ordan cesaretle ben herşeye varım diyo. Kendini bir dahaki buluşmada yatakta bulabilirsin. Kadınlar böyle böyle kocalarını aldatıyo işte.
Ergenlikte boyle duygular normal. Evlenmek için yeterince olgunlasmamissin.
Çok midemi bulandırdı yaşadıkların. Gerçekten sevilseydin kocanın koynuna girmeden seni çeker alırdı. Asla bir başka erkeğin sana dokunmasına izin vermezdi.
Erkekler egolarıyla yasar. Sizin bu haliniz onu oldukça mutlu ediyor çünkü tatmin oluyor.
Ayrıca gerçekten adamsa eski flörtunuz , kocasını aldatmış bir kadınla bir hayat kurmamalı.
Kocasına ihanet eden , kendini boyle davranarak değersizlestiren ve bu ihanete rağmen eşinin yüzüne rahatca bakabilen bir kadınsın.
Neyse ben hakaret etmiyorum yaptıklarını yüzünüze söylüyorum
Eskı konularına baktım esın ve aılesıyle aran pekte ıyı degılmıs yalnız evlılıge alısamamıs olmandan kaynaklı evının temızlıgı ,duzenı bınları oturtamamıssın aslında basıt seylerden sorun yasamıssın işten geldıgınde yarım saatını versen evını toplarsın ,yemeklerını hafta sonu yapıp buzluga atabılırsın çalişiyorum yoruldum dıyorsun insaat işi yapanlar ne yapsın toparlaman lazım kendını .Pardon konu sahıbınden alıntı yapacaktım !!Çok doğru
Olsun :) hepimize geçerlidir yazdığınEskı konularına baktım esın ve aılesıyle aran pekte ıyı degılmıs yalnız evlılıge alısamamıs olmandan kaynaklı evının temızlıgı ,duzenı bınları oturtamamıssın aslında basıt seylerden sorun yasamıssın işten geldıgınde yarım saatını versen evını toplarsın ,yemeklerını hafta sonu yapıp buzluga atabılırsın çalişiyorum yoruldum dıyorsun insaat işi yapanlar ne yapsın toparlaman lazım kendını .Pardon konu sahıbınden alıntı yapacaktım !!
Yazık nefsanî bir duyguyu aşk zannediyor hâlbuki bi bilse nefsanî aşkına kavuşur kavuşmaz eski eşini mumla arayacaktır buna adım gibi eminimGünümüzde adamlar(insan) azaldıkça adam gibi evliliklerde azaldı. Sen zaten eşini şu anda zihnen aldatıyorsun evliliğiniz kağıt üstünde aynı evi paylaşan toplum baskısıyla bir araya gelmiş insanlarsınız.Şu andaki evliliğiniz samimi değilmiş demek ki...
Zaten bi kez gorstum simdi hesabida kapattim aklim karisti dite girsmuyrmAsla ayrılmak gibi hata yapma tertemiz evliliğini bitirip bir ateşin içine atında kendinide onuda herkesi de yakma seni çok seviyordu madem zamanında senin kıymetini bilecekti şimdi değil büyük bir hata olur bence bulusmanizda hata hatayı doğurur ve sonuçu da pişmanlık olur !
Çok iyi yapmışsın dürüst erkek olsa senden yuvanı yikmani beklemez kendini başka şeylerle meşguliyet et Allah utandıracak hiçbir şey yaptirmasin hepimizede aminZaten bi kez gorstum simdi hesabida kapattim aklim karisti dite girsmuyrm
yaşlı insanlar böyle değildi der her daim ve kıstas olarak da yeni gençliği gösterirler. sizin konunuzu görünce direkt olarak benim de aklıma eski zamanlar geldi... ve evet evlilikler şahaneydi, komşuluk da güzeldi... çocuklar sokaklarda akşama kadar oyun oynar akşam yemeğinden sonra yorgunluktan uyurlardı. şimdi zaman değişti artık, ne çocukları erken saatte uyutabiliyor ebeveynler ne de komşuluk güzel ve en önemli kıstas da evliliklerin cılkı çıktı... insanlar, ben aşk insanıyım diyerekten aldatmaya ve arsızlığa kılıf uyduruyor oldu....
bu konunuzdan sonra eski zamanlara neden daha güzeldi diye sorguladım kendimce ve çıkarım olarak da ilkin sosyal medya geldi aklıma; evet eskiden sosyal medya yoktu... bir zamanlar kalp yaranızı görebileceğimiz bir mecra mekan da yoktu, evlenince uzak diyarlara gidenler, aile olanlar mutlu mesut yaşayıp ölüyorlardı; ilk başlarda yarım da olsa birbirlerine olan aşkları zamanla alışılıyordu ve aşk olmasa da sevgi oluyordu ve sevginin getirdiği güven de aşılanıyordu ilmik ilmik.. şu an ise kıytırık lise sıralarında içinizi depreştiren, midenizde kelebekler uçuşturan kıytırık bir insana size kendini adayan insanla kıyaslıyorsunuz...
şunu unutmayın, hayat; sosyal medyadaki alengirli fotoğraflardan ibaret değil, makyaj dökülmeye görsün bütün çirkinliklerle baş başa kalırsınız...
koynuna girdiğiniz adama acıdım... kötü de olsa acıdım zira siz şu an bir bataklıksınız; bataklık aşağıda siz bataklıktan da aşağıdasınız....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?