- Konu Sahibi aklimkaristi
-
Görüşür neden görüşmesin ki nasıl olsa evlenmiş bir bayan değerlendirmek varken. Bunlar görüşür bir gün adam alacağını alır bundan ikiside rahatlar ben kocaya üzülüyorum.daha duygusal olgunluğa erişemeden koştur koştur evlenmişsin..
cidden 19 yaşındamısın 6 senelik eski sevgili arada denenler falan sonra evlilik..
eski sevgilin adam olsa evli, başkasıyla sevişen, başkasının yatağından çıkıp gelen biriyle görüşmez bile.. ama sen daha çocuk olduğun için beni unutamamış olarak değerlendiriyorsun bunu...
boşan zaten kocanı kurtar.Sakın ayrılma.bu dengesiz adam seni kaybettiği için seni geri istiyor.kazandığı an tekrar gider.eşinden de olursun.aşk önemli ama evlilik mantıkla yürür.seni gerçekten seven adam eşin .
Bu adam seni sevse gider mi ?yapma canım ya çok pişman olursun..
Eskiden artist denilen sözde sanatçıların 1 aylık ayakkabı değiştirir gibi sevgili değiştirmesine şahit olurduk ama şimdiki bayan erkekler Instagram facebook takipçi şu bu kim sadık eşine kim değil belli değil kimin kimi takip edip buluşup tanıştığı da belli değil herşey pek normallesti bozuldu çoğu insanlar.her kelimesine katılıyorum. sosyal medya ilişkileri mahvetti.
facebook, whatsapp, instagram artık herkes herkese çok kolay ulaşabiliyor, gerçek duyguların hiçbir anlamı kalmadı.
yapacak olan yine yapardı ama artık işini daha da kolaylaştırdı insanların sıkıntı burda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?