Eski aşkım çıka geldi!!!

Görüşür neden görüşmesin ki nasıl olsa evlenmiş bir bayan değerlendirmek varken. Bunlar görüşür bir gün adam alacağını alır bundan ikiside rahatlar ben kocaya üzülüyorum.

Bak benım eltım de ask dıye kaçtı ... :) dava açtılar boşandı cocuk bır ay sonra bunu gönderdı o Sımdı ağlıyor barışalım dıye ama herkes ona ask kadını gözüyle degılde f .. Gözüyle bakıyor ıgrenc bı durum

boşan zaten kocanı kurtar.

...Sevmiyordum bla..bla... kafanızda attığınız adımı haklı çıkarmaya dönük bir kılıf arayışına girmişsiniz. 'İd' altbenliği baskın bir güdünüz var, aksi olsa hadi güle güle dediğiniz ex kişisini evliyken etik olmayacak biçimde tekrar görüşmeye almaz, gönderdiği fotoğraflara aldatan gözlerle bakmazdınız !
Baştan ex kişisiyle irtibat kurmanızın yanlış olduğunun farkında bile değilsiniz, durumunuza "aşık değilim" gibi kılıf aramaları bırakında evliyken bilinçaltınızda aldatmaya meyletme düşüncesini acil olarak törpüleyin. Ayrıca aldatan insan hikayelerinin tipik örneklerinim böyle başladığını o törlülediğiniz yere kazıyın... Umarım ne serden vazgeçerim ne yardan diyen kişilerden olmazsınız. Kimse aldatılmayı haketmediği gibi zamanının değersiz bir evlilik için çalınmasını da haketmez hanımefendi!

Bu şekilde aklı başka birine kayan kadınların eşleri genelde iyi eş,iyi adam oluyor.İnsanlara rahat batıyo ne diyeyim,evliliğiniz kocanız gayet iyi olmasaydı muhtemelen kocanıza sıkı sıkı tutunurdunuz,çünkü arıza olmak,hayırsız olmak daha çekici,hep bi macera bi atraksiyon merakı!

Sakin seytana uyup;Esin'i aldatma.iyi biri olsa,başta kıymetini bilir,o seninle evli olurdu.tahminim simdi evlisin ;senden faydalanma peşinde.su an konuşman;buluşman bile bir tur aldatmadır.yanlisindan don.eminim kocan bunu haketmiyor;kocan eski askıyla yazışsa:buluşsa ne düşünürdün.yanlisina devam edersen;mutlaka ortaya çıkar:ömrün boyunca Esin'i aldatmış kadın damgası yersin.

Esinden ayrilmaya niyetin yok aldatmaya niyetin var gibi. Muhatap dahi olmayacaktin. reddettiginizde hirs yapip konusmalarinizi esinize gosterebilir . Engelle ve hayatina bak

Kocanın ahını alıp mutlu olacağını sanıyorsan yanılıyorsun.. Hayır sen niye nişanlıyken görüşürsün ki anlamam ne cesaret yahu.. Vallahi evlenmek zorlaşmalı ya.. İnsanların hayatını böyle saçmasapan şeylerle yıkmasın kimse.. Evlenmeseydin niye evlendin?

Görüşekk ama boşanma. Ya bu eskiler hep döner ama kalıcı değillerdir. O yüzden o duygularına sahip çık. Anlıyorum eğer insan kötü bir ayrılık yaşamışsa onu telafi etmek istiyor ama hiç öyle sandığın gibi olmaz emin ol. Şu an boşan o adam kaçmak için yer arar bunu bil. Rahat tabi kız başkasında arada gönül eğlencesi olur mantığında.

Eşine yazık boşan adam kurtulsun ihaneti erkek yapsa topa tutarsınız ama kendiniz yapınca marifet madem aşk bu kadar önemliydi niye aşık olmadan evlendin?

Bu yaptıklarınız bir nevi ihanettir. Onu cinsellik olarak aldatmasanızda kalben ve ruhen aldatıyorsunuz. Aklınızda, o eski sevgilim diye nitelendirdiğiniz dengesiz bir adam var karşınızda.
Sonuç olarak eşinize acıdım.

Evlendikten sonra adamla konuşarak eşini aldatmış oluyorsun eşinden ayrılıp ona gitsen de kesinlikle mutlu olmayacaksın , seni o kadar seven biri ben nişanlanıyorum dediğinde hayırlı olsun mu derdi sence?

Bir kere de olsa görüşerek çok büyük hata yapmışsın. Şimdi ömür boyu ya aklında kalıp mutsuz olacaksın yada ona kaçıp gem mutsuz olup hem de eşini de perişan edeceksin.

Evli iken kaçma bari git güzelce boşan da sonra ne yapıyorsan yap. Ama bundan sonra her seçenek sana mutsuzluk getirecek

Böyle iyi erkekleri hak etmeyen insanlar onlarla evleniyor ve insani evlilikten sevgiden soğutuyorlar. Madem ask peşindesin aşık olmadıgin adamla ne diye evlenip onu mutsuz ediyorsun. Belki sen kocana aşık değilsin ama ya o sana aşıksa? Eşine gerçekten çok üzüldüm bu yaptığıni ihanet etmeyen seven hiçbir erkek hak etmez. Ne diyeyim ki pes artık

yetişkin bir kadınsın. Yetişkinlik yaptığın şeylerin sonuçlarına katlanmak demektir. İçinden geldiği gibi davran, bugün bastırdığın her duygu yarın sana bir saplantı bir arıza vb şeylerle geri dönecek. Yap içinden ne geliyorsa ama sonuçlarına da ağlama.

Eskiden artist denilen sözde sanatçıların 1 aylık ayakkabı değiştirir gibi sevgili değiştirmesine şahit olurduk ama şimdiki bayan erkekler Instagram facebook takipçi şu bu kim sadık eşine kim değil belli değil kimin kimi takip edip buluşup tanıştığı da belli değil herşey pek normallesti bozuldu çoğu insanlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…