- 26 Nisan 2015
- 3.859
- 3.058
- 63
- Konu Sahibi aklimkaristi
-
Yani erkekler bide şöyle de söyler senin içinde varmış ki f.....lik hemen koştun pesimden namuslu olsan cevap bile vermezdinki diye laf carpar suratına..Bak benım eltım de ask dıye kaçtı ... :) dava açtılar boşandı cocuk bır ay sonra bunu gönderdı o Sımdı ağlıyor barışalım dıye ama herkes ona ask kadını gözüyle degılde f .. Gözüyle bakıyor ıgrenc bı durum
Öyle şeytan azapta olsa gerek rahat batmasinin adi buBu şekilde aklı başka birine kayan kadınların eşleri genelde iyi eş,iyi adam oluyor.İnsanlara rahat batıyo ne diyeyim,evliliğiniz kocanız gayet iyi olmasaydı muhtemelen kocanıza sıkı sıkı tutunurdunuz,çünkü arıza olmak,hayırsız olmak daha çekici,hep bi macera bi atraksiyon merakı!
Sadece bu konu için demiyorum,genelde duyduklarım bu şekilde malesef.Macera heyecan istiyo insanlar,huzurlu mutlu yuva rahatsız ediyo...Öyle şeytan azapta olsa gerek rahat batmasinin adi bu
Ondan sonrada yüzüne bile bakmak istemediğin iğrenç adam diyemiycem pisliklerin yani onun bunun elinin kiri oluyor boyle askinin pesinden kosan kadinlarin son hali cunku askida kullanıp atiyor sonunda ....Sadece bu konu için demiyorum,genelde duyduklarım bu şekilde malesef.Macera heyecan istiyo insanlar,huzurlu mutlu yuva rahatsız ediyo...
haklılar ...Yani erkekler bide şöyle de söyler senin içinde varmış ki f.....lik hemen koştun pesimden namuslu olsan cevap bile vermezdinki diye laf carpar suratına..
Yani it itliğini bırakmaz ne kadar iğrenç eskiden sevdiğin sandığın seni piss arzusuna alet etme çabası içinde ve konu sahibide bu tuzağın farkında bile değil aşk zannediyor hâlbuki bu ihtiras gelip geçici...haklılar ...
Işte böyle kocalarda pek bi kıymetini bilir karılarının toz kondurmazlar duysalarda görseler bile ...Böyle şeyleri duyunca aklıma kaynana Semra geliyoraşıkım ramp ramp madem aşk kadınıydın canısı hiç bulaşmasaydın evliliğe. Yeniden aşkı bulmayı bekleseydin. Buldun yağlı kapıyı bastın nikahı hayat sana güzel birde nişanlıyken görüşmüş onay almış. Kendi hayatını zorlaştırıyor ve bundan zevk alıyorsun.
Hayat kendi hayatın kendin şekil ver. Düşün taşın yaşa. Ama sonra mağdur edebiyatı yapma. Bu hikayede tek mağdur kocan.
Size katılıyorumAyrıl demeye getirmemiş kesinlikle, evlenmişsiniz, artık size vermesi gereken bir söz yok, evli olsan da görüşürüm, sıkıntı yok demeye getirmiş. Amacı farklıdır muhtemelen.
Siz de çok büyük bir yanlış yapmışsınız. Hem günahsız bir adamla evlenerek onu sevilmediği bir evliliğe mahkum etmişsiniz hem de basbayağı ihanet etmişsiniz. Üzüldüm eşiniz adına.
Boşanın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?