Eski aşkım çıka geldi!!!

Yani erkekler bide şöyle de söyler senin içinde varmış ki f.....lik hemen koştun pesimden namuslu olsan cevap bile vermezdinki diye laf carpar suratına..

Öyle şeytan azapta olsa gerek rahat batmasinin adi bu

Seviyordu madem nişanlandığı söylediğin zaman aklı nerdeymiş sormadın mı? Duygular kolay kolay bitmeyebilir ama bunu bile bile görüşmemen gerekirdi. Yoksa niye aklın karışacaktı ki? Buna fırsat veren sensin. Eşine çok yoğun duyguların yoksa başkasını severken evlenip çok yazık etmişsin adama. Çok üzücü bir durum. Eşin öğrense halin ne olur hiç düşünmedin mi? O eski sevgiliye fazla yüz verme. Arama sorma kes irtibatını. Aklın varsa böyle yap. Ama yok maceraya atılıcam diyorsan ziyan olursun bu adamın elinde.

Sadece bu konu için demiyorum,genelde duyduklarım bu şekilde malesef.Macera heyecan istiyo insanlar,huzurlu mutlu yuva rahatsız ediyo...
Ondan sonrada yüzüne bile bakmak istemediğin iğrenç adam diyemiycem pisliklerin yani onun bunun elinin kiri oluyor boyle askinin pesinden kosan kadinlarin son hali cunku askida kullanıp atiyor sonunda ....

Böyle şeyleri duyunca aklıma kaynana Semra geliyor aşıkım ramp ramp madem aşk kadınıydın canısı hiç bulaşmasaydın evliliğe. Yeniden aşkı bulmayı bekleseydin. Buldun yağlı kapıyı bastın nikahı hayat sana güzel birde nişanlıyken görüşmüş onay almış. Kendi hayatını zorlaştırıyor ve bundan zevk alıyorsun.

Hayat kendi hayatın kendin şekil ver. Düşün taşın yaşa. Ama sonra mağdur edebiyatı yapma. Bu hikayede tek mağdur kocan.

Işte böyle kocalarda pek bi kıymetini bilir karılarının toz kondurmazlar duysalarda görseler bile ...

eski sevgili evlenmiş eski sevgiliyi istemez yenilerine bakar bakar evlenmiş yoluna devam eder kimi yiyonuz anlamadımki

Aldatma için illa ki fiziksel temasa ihtiyaç yoktur. Siz düpedüz eşinizi aldatmışsınız.
Ayrıca asık değilim ama sevgim var ne demek? Siz seçiminizi evlenerek yapmışsınız. Evlendikten sonra hala aklınız eski aşkınızdaysa madem, niçin şimdiki eşinize bu kötülüğü yaptınız ve neden bile bile o günahın ağırlığı altına atıyorsunuz kendinizi?
Hatayı yüzyüze görüşerek yapmışsınız. ondan da öncesi, evlenerek yapmışsınız.

Ac gozunu lutfen herseye varim dedigi bosan da evlenelim degil bana da ver demek istedi. Kusura bakma agir konustiysam ama evlisin evli kocan senin yaptiklarini yapsa napardin acaba. Bence bosan eski sevgilin senle evlenmicek zaten dost hayati teklif eder kesin kocan da iyi bir kadin bulur insallah cunku boyle giderse tensel aldatma da isin icine girecwk. Anlatabildim mi

Size katılıyorum
Bir insan bir insanı unutamıyorsa başka birinin hayatına girip sevilmediğini bilmeden bi hayat yaşatmaya hakkı yok
Bende sevdim ama unutmadım ve bir başkasınınaı da hayatıma alıp bu vicdansızlığı yapamadım
Çünkü sevilmemek Nasıl bir duygu bilirim

Hataya düşme, yorumları kale al, düşündüğün şey nefsani duygular, hiçbir gercekliği yok.Sonucu rezil bir hayat yaşamak olur.

Bu yaptığın bencillik..
Madem aşkın bu kadar önemliydi niye mantık evliliği yaptın demezler mi..
Eşin senin İçin bunları dese sen ne hissederdin acaba?
Şimdiden aklın kaymış adamı aldatmışsın zaten senin evliliğinden bi halt olmaz bari adamı katil etmeden boşan da kurtulsun senden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…