eski aşkını unutamayan oldumu

evet ne olursa olsun unutulmuyor.... bende evliyim severek evlendim ama ilk aşkın tadı başka oluyor ve yaşanmamışlıklar olunca insnaın aklı kalıyor.. malesef ama iyiki eşimi buldum diyorum

ne kdar zaman geçerse geçsinn unutamıorum unutamıcamda sanırım =(
çok çabaladımm elimden gelenin fazlasını yaptım ama unutamadım bazen düşündüğümde belkide gerçekten unutmak istememiş olabilceğimde takılıo kafama ama yinede geçmişte kaldı...
naparsam yapaym döndüremiceğim için hayatıma onsuz dewm etmk zorunda oldğmun bilinciyle kabulleniorum...

ben varım benn..bi seneden fazla oldu hiç konuşmadım ama çok özledimm..sevmiyorum artık bi aşk yok içimde ama ozamnlar çok güzeldi herşeye daha saf bakıyomuşuz şimdi yaşında verdigi sorumluluk var sanırm ondan çok özledim onu o zamanları off ya offf bk yine kötü oldummsenağlama

unutamayanlara..

her akşam hasretınle dagılıyorum
kendı kendımı yar paralıyorum
sankı sen varmışsın gıbı yanımda
yastıga yorgana sarılıyorum ....

sankı sen varmışsın gıbı koynmda yastıga yorgana sarılıyorum..

Bence eski sevgili değil,çekilen acılar unutulmuyor,özleniyor kimbilir belkide acılara aşığız.
Acı çekmeyi seviyoruz.
Her acı ayrılıkta,bir direniş olduğu için tatlı geliyor.

Böylesini Allah kimseye yaşatmasın.

unutlmuo..unutmak istesende unutamıosun...
ama yaran hafiflio hiçbişey eskisi gibiolmuo..
özlenio ama yaptıklarını düşündükçe iyikide bitmiş diosun..
ozamanda hiçbişey kalmıo içinde....
hayatında devam ediosun....yeni umutlara bakıosun..

unutamadım 2 sene oldu içim bazen cız ediyo burnumun direği sızlıyo ,bazen tebessüm oluyor dudaklarım da , bazen gözlerimde yaş , ama yok ellerim boş ne zaman hayatıma biri girmeye kalksa aklıma o geliyo diğerleriylede olmuyo ondan sonra tek bir kişiyle denedim olmadı onu üzdüm kendim üzüldüm, ailesi üzüldü aldım karşıma olmuyo dedim ne sen üzül nede ben anlayışla karşıladı o anda bile aklımdaydı tek bir kötü söz söyleyemiyorum içimden gelmiyor ama allah büyük oda mutlu olmaz ben böyle oldukça bende mutlu olmam ondan sonrakini üzdüğüm için ama hep dürüst davrandım bunu inkar edemez ama işte çok ağır geldi bana taşıyamıyorum artık aşkmış sevdaymış sevgiymiş yok artık evlenmicem diyorum kızıyolar ama sevemiyorum ki kimseyi buda herkesin üzülmesine neden oluyo mafoldumben

canım sana akıl vermek gibi algılama ama bence sakın o düğün günü seni ortada bırakıp gitti şimdi gelmiş şirinlik yapıyosa kendi vicdanını rahatlatmak içindir diyorum ben boşver huylu huyundan geçmezmiş sadece içini rahatlatıp yine çeker gider belki, yanlışmı bilmiyorum ama yinede bence böyle

evet o unutamayanlardan biri de benim tatlım... 6 sene oldu,ilk gençlik aşkımdı. beni aldatmıştı ve o yüzden bitmişti. ve benden sağlam bi osmanlı tokadı ile :) herhalde o tokadı hiç unutmaz,dolayısıyla beni de unutmaz :) apartmanımın camlarını indirmişti bana kızıp,elinde de bir yara izi var benden hatıra. yıllar sonra aynı işyerinde karşılaştık.ben işten ayrıldım,daha sonra da hiç görüşmedik... uzunca bir süre haber alamadım,en sonunda uzak bir ortak arkadaşımız vasıtasıyla evlendiğini öğrendim. kimler geldi geçti hayatımdan,deli gibi sevdiklerim,aşık olduklarım oldu ama onu hiç unutmadım. hep andım. ve ne olursa olsun unutmicam... adı kalbimdeki en büyük ağaca kazılı

Bizler böyleyiz ya peki erkeler de böylemidir acaba kızlar.Bir fikriniz var mı?

Vallahi erkekler oyle kolay unutuyorlar ki neredeyse ertesi gun antenleri acip kendilerini ortaya atiyorlar..alsanaalsanasmiletecrubeyle sabittir yani!! Bizlerse uzuldugumuzle kaliyoruz ne yazik ki...sempatiksalakcinni

unutamadigim kimse olmadi cunku kimse unutulmayacak kadar mukemmel, e$siz degil...herkes unutluyor...insan annesini babasini kaybediyor o acilara alisiyor da bir erkek mi unutulmicak...peeeehhhh gamyoncuiremsu
simdi de evliyim, Allah esimi unutmayi nasip etmesin insallah. herkes unutuluyor kizlar erkekleri bu kadar ciddiye almayin benden tavsiye sizlere

unutmadım,kolay kolay da unutucağımı sanmıyorum...
4 senemi verdim kimse onun gibi olmayacak biliyorum..
bir umut bekliyorum...........

Unutmaya mecbursan unutursun.
Bir gün ufacık bir şey olur aklına gelir vs. ama eskisi kadar acıtmaz, acıtamaz canını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…