- Konu Sahibi blackgirl3434_34
-
Aradan en az yedi yıl geçti evlendim ama ara ara onu rüyamda görüyorum ve kendimi çok suçlu hissediyorum
kabardinka85 inşallah doğru düzgün hayırlı bir insan karşına çıkar da yeniden sevebilirsin, sevebiliriz...Bu adamdan ne köy olur ne kasaba kendini ne sanmışsa artık...
Neden suçlu hissediyorsunuz?
ayrılalı tam 1 yıl oldu...sevgim kalmadı diyebilirim, ama bazen güzel günleri düşününce içimde bir şeyler acıyo, aniden tokat yemiş gibi kendime geliyorum bana yaşattığı acılar aklıma gelince.
ihanetler, yalanlar, hakaretler...
- defalarca aldattı, hep ayrılmak istedim yalvarirdı ayrılamazdım.
- defalarca yalanlarını yakaladım, yine aynı keza.
- kulağımdan gitmeyen sözleri var, bunlar da nefret etmek için yetiyo...
1.ben zengin birinin kızıyla evlenmek istiyorum
2.seni istemiyoruz diyoruz hala neyin mücadelesini veriyosun (babası benle evlenmesini istememişti, yanına yakısmıyomusum oglunun süslü bir gelin istiyomus)
3.arama lan bir daha beni (1 kere arasam içime batmaz), senin gibi birini insan yerine koyup muhattap oluyorum, mümkünse görüşmeyelim kardeşim
4.en son kendine birini bulmuştu o kız için bana hakaret etti.neden mi? çünkü o zaman benimle de görüşüyodu pastanede gördüm onları diye yediremedi.yırtıyo kendini arama lan beni diye.ama inanın ben bunları unutmuyorum bu sözler hiç gitmiyo kulagımdan.
5. ve sagda solda bir kaç kıza benim basit biri oldugumu söylemiş, önemsiz biri gereksiz biri demiş, ver deyince verir o öyle bir kız demiş, iğrenç bir fiziği vardı, lafını bile etmeye değmez falan filan...
6. erkek kardeşinin bana tlf açıp sen kimsin ki biz seni ailemize sokacagız anasını bacısını... dediği de cabası.
özür dilerim arkadaslar biraz uzun yazdım ama hiç biriniz bu duruma düşmezsiniz inşallah, ben bana bu kadar şey yapan adama 2 yılımı verdim.maddi manevi yanında oldum.yaptıklarımı söylemek için değil yanlıs anlamayın, ama en çok zoruma giden laf ver deyince veren basit biri demesi oldu.bu namustur herseyden önce, beni çok iyi tanıdıgı halde sırf kendini üstün göstermek için arkamdan söylediği bu sözler sırtımda bıçak ve bunlarla yaşamayı öğrendim.sevgim de bitmek üzere.
elerimle askere gönderdim bu herifi ben, her kötü zamanında yanında oldum.hiç bir zaman sırtımı dönmedim ona.ve sonunda tekmeyi yiyen de ben oldum. haaaa unutmadan söyliyim oğluyla ayrıldım diye babası tşk etti bana ,oğlu için ne yaptıysam haberi varmıs, fatura kesip göndermemi istedi.işte benim o kocaman sevgim bu kadar aşağılık adamlara pas pas oldu...BU SAATTEN SONRA HALA AŞK OLSA NE YAZAR, DÖNÜŞÜ OMAYAN YOLLARA GİRDİK...GURUR VE ONUR HER GÜN KAVGA EDİYOR BENİMLE...PARÇALANMIŞ BİR KALPLE YENİLEMEYE ÇALIŞIYORUM KENDİMİ. VE İNANIYORUM KÜLLERİMDEN YENİDEN DOĞARAK ALLAH'IMIN İZNİYLE YENİDEN SEVECEĞİM.VE SEVECEĞİM ADAMDAN BEBEKLERİM OLACAK BELKİ DE.HEPİNİZ ALLAH'A EMANET OLUN...(((((((((((((((
kabardinka mazini biliyordum daha önceden konuşmuştuk. burda okuyunca yine yüreğim dağlandı. Allah sorsun hepsine, onlar bizim canımızı yaktı, günahlarımıza girdi, Rabbimde onların canını yaksın...
buzdankraliçe tşk ederim canım temennilerin için.inşallah öyle olur, vallahi çok yordular beni. inşallah hepimizin sancısı diner de yeniden sevebiliriz.bizi üzenler de artık Allah'ın adaletine kalmış.
o adam o sozleri soylediyse omur boyu iki yakasi bir araya gelmez... yakinda helallesmeye gelir.. peh.............Alma mazlumun ahini cikar aheste aheste....rabbim seni korumus kabardinka o adamin adini bile anma bence.. sevgili kulmussun.. karsina insafli merhametli tertemiz birni cikarsin insallah ta cok mutlu ol...
Ben de unutamadım..
Aradan 10 yıl geçti,üniversiteyi kazandım,başka ilişkilerim oldu,eşimle tanıştım,evlendim..
Eşimi çok severek evlendim.Onu çok seviyorum.
Ama..
Daha dün gece rüyamdaydı eski sevgilim,ne o evlenmiş ne ben..
Herşey eski günlerdeki gibi,nasıl hasret giderdim..Uyandığımda darmadağındım..Ağladım..
Allah'ım onu çıkarma karşıma...
Unutamıyorum..
4 sene içinde söz ve nişana doğru giden bi ilişki. ilk sevgili ilk aşk ilk öpüşler herşeyin boşa gitmesi..
ağlama nöbetleri, krizler, uyandığında ilk onun akla gelmesi..
yediğin lokmanın boğazında kalması yutkunamamak suskunluklara ram olmak..
güzel anılarınızın olduğu yerlerden geçerken gözyaşlarını tutarak yürümeye çalışmak..
onu başka kızla gördüğünde canından can gitmesi
sanki onla doğmuş gibi kim ne derse desin içinden atamama..
onun arkadaşlarıyla karşılaştığında adını ağzına almamaya yemin etmiş gibi susmak..
tek bir mesaj atması o kişiye dönmen aldatılman
bunun sonucunda astım oranı %70ken %96 ya çkıp ölümcül yola girmek..
üstünden 1 sene sonra birine güvenmeye çalışmak aşk olmasada sevmek güvenmek yatağa yattığında
ellerini başının arkasına aldığında mutlu olsanda ağlamaya başlamak sana değer vermediğini öğrendikçe
biraz daha eriyip gtmek..
diğerine alıştığında eskisinin her gece içip ağladığını öğrenmek.. tepkisiz kalmak..
O kadar acıları atlattıktan sonra dizlerini bükmediğinin farkına vardığın an birden gelen evlenme teklifi..
çok sevdiğini yeni anlaması.. o kadar şeyden sonra sessizliğinde kaybolmak.. uğruna en güzel yıllarını mahvettiğin çocuğa yabancı gibi bakmak..[/QUO
canım kendimi okudum yazdıklarında yeni birini sevmeye çalışmak her yeni kişide onu aramak onun kokusunu onun sözlerini ellerini saçlarının arasında gezinen ben 1 sene oldu unutamadım eski nişanlımı hayatımada kimse girmedi giremedi zorladımkendimi ama olmuyo hayat işte deniyor bizleri aklıma geldikçe içim yanıyo bazen saatlerce düşünüyorum şöyleydi böyleydi diye yada şimdi şunu yapıcam bu şekilde karşısına çıkacağım bu saatten sonra ben onun karşısına çıksam ne olur o benim karşıma çıkıp ayaklarıma kapanıp yalvarsa ne olur en güzel günleri zehir edip giderken düşünseydi unutmadım evet bir tarafım kırgın ve nefret ederken bir tarafım bir okadar da seviyo işte çelişkiler içinde kaybooluyorum her gece dua ediyorum tam olarak ayaklarım üzerinde durup kendime güvendiğim anda Allahım onu karşıma çıkar diye :26::26::26:
evett canım kesinlikle hep yarım kalıyosun araya girenler bile sadece sana gideceğin yolda eşlik ediyo taaa ki o karşına çıkana kadar..4 sene içinde söz ve nişana doğru giden bi ilişki. ilk sevgili ilk aşk ilk öpüşler herşeyin boşa gitmesi..
ağlama nöbetleri, krizler, uyandığında ilk onun akla gelmesi..
yediğin lokmanın boğazında kalması yutkunamamak suskunluklara ram olmak..
güzel anılarınızın olduğu yerlerden geçerken gözyaşlarını tutarak yürümeye çalışmak..
onu başka kızla gördüğünde canından can gitmesi
sanki onla doğmuş gibi kim ne derse desin içinden atamama..
onun arkadaşlarıyla karşılaştığında adını ağzına almamaya yemin etmiş gibi susmak..
tek bir mesaj atması o kişiye dönmen aldatılman
bunun sonucunda astım oranı %70ken %96 ya çkıp ölümcül yola girmek..
üstünden 1 sene sonra birine güvenmeye çalışmak aşk olmasada sevmek güvenmek yatağa yattığında
ellerini başının arkasına aldığında mutlu olsanda ağlamaya başlamak sana değer vermediğini öğrendikçe
biraz daha eriyip gtmek..
diğerine alıştığında eskisinin her gece içip ağladığını öğrenmek.. tepkisiz kalmak..
O kadar acıları atlattıktan sonra dizlerini bükmediğinin farkına vardığın an birden gelen evlenme teklifi..
çok sevdiğini yeni anlaması.. o kadar şeyden sonra sessizliğinde kaybolmak.. uğruna en güzel yıllarını mahvettiğin çocuğa yabancı gibi bakmak..[/QUO
canım kendimi okudum yazdıklarında yeni birini sevmeye çalışmak her yeni kişide onu aramak onun kokusunu onun sözlerini ellerini saçlarının arasında gezinen ben 1 sene oldu unutamadım eski nişanlımı hayatımada kimse girmedi giremedi zorladımkendimi ama olmuyo hayat işte deniyor bizleri aklıma geldikçe içim yanıyo bazen saatlerce düşünüyorum şöyleydi böyleydi diye yada şimdi şunu yapıcam bu şekilde karşısına çıkacağım bu saatten sonra ben onun karşısına çıksam ne olur o benim karşıma çıkıp ayaklarıma kapanıp yalvarsa ne olur en güzel günleri zehir edip giderken düşünseydi unutmadım evet bir tarafım kırgın ve nefret ederken bir tarafım bir okadar da seviyo işte çelişkiler içinde kaybooluyorum her gece dua ediyorum tam olarak ayaklarım üzerinde durup kendime güvendiğim anda Allahım onu karşıma çıkar diye :26::26::26:
sonra tkrar bir yol ayrımı..
bana yalvar dersen onuda yaparım diyo ama benim ağlaması bile dokunmuyo hep derdim tek isteğim,
ayaklarıma kapanmasıydı onu bile yapsa hiç bişi hissedemiyorum
tekrar şans versem biliyorumki kendini bana adar.. ama bişi ifade etmiyo çok yıprandım giden günlerimin hesabını kim sorucak
unutturamaz ki sayesinde en ufak streste astım krizim yükseliyo 3 defa komaya girdim hep yanımda başkaları vardı o değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?