eski aşkını unutamayan oldumu

ayrılalı tam 1 yıl oldu...sevgim kalmadı diyebilirim, ama bazen güzel günleri düşününce içimde bir şeyler acıyo, aniden tokat yemiş gibi kendime geliyorum bana yaşattığı acılar aklıma gelince.
ihanetler, yalanlar, hakaretler...
- defalarca aldattı, hep ayrılmak istedim yalvarirdı ayrılamazdım.
- defalarca yalanlarını yakaladım, yine aynı keza.
- kulağımdan gitmeyen sözleri var, bunlar da nefret etmek için yetiyo...
1.ben zengin birinin kızıyla evlenmek istiyorum
2.seni istemiyoruz diyoruz hala neyin mücadelesini veriyosun (babası benle evlenmesini istememişti, yanına yakısmıyomusum oglunun süslü bir gelin istiyomus)
3.arama lan bir daha beni (1 kere arasam içime batmaz), senin gibi birini insan yerine koyup muhattap oluyorum, mümkünse görüşmeyelim kardeşim
4.en son kendine birini bulmuştu o kız için bana hakaret etti.neden mi? çünkü o zaman benimle de görüşüyodu pastanede gördüm onları diye yediremedi.yırtıyo kendini arama lan beni diye.ama inanın ben bunları unutmuyorum bu sözler hiç gitmiyo kulagımdan.
5. ve sagda solda bir kaç kıza benim basit biri oldugumu söylemiş, önemsiz biri gereksiz biri demiş, ver deyince verir o öyle bir kız demiş, iğrenç bir fiziği vardı, lafını bile etmeye değmez falan filan...
6. erkek kardeşinin bana tlf açıp sen kimsin ki biz seni ailemize sokacagız anasını bacısını... dediği de cabası.

özür dilerim arkadaslar biraz uzun yazdım ama hiç biriniz bu duruma düşmezsiniz inşallah, ben bana bu kadar şey yapan adama 2 yılımı verdim.maddi manevi yanında oldum.yaptıklarımı söylemek için değil yanlıs anlamayın, ama en çok zoruma giden laf ver deyince veren basit biri demesi oldu.bu namustur herseyden önce, beni çok iyi tanıdıgı halde sırf kendini üstün göstermek için arkamdan söylediği bu sözler sırtımda bıçak ve bunlarla yaşamayı öğrendim.sevgim de bitmek üzere.
elerimle askere gönderdim bu herifi ben, her kötü zamanında yanında oldum.hiç bir zaman sırtımı dönmedim ona.ve sonunda tekmeyi yiyen de ben oldum. haaaa unutmadan söyliyim oğluyla ayrıldım diye babası tşk etti bana ,oğlu için ne yaptıysam haberi varmıs, fatura kesip göndermemi istedi.işte benim o kocaman sevgim bu kadar aşağılık adamlara pas pas oldu...BU SAATTEN SONRA HALA AŞK OLSA NE YAZAR, DÖNÜŞÜ OMAYAN YOLLARA GİRDİK...GURUR VE ONUR HER GÜN KAVGA EDİYOR BENİMLE...PARÇALANMIŞ BİR KALPLE YENİLEMEYE ÇALIŞIYORUM KENDİMİ. VE İNANIYORUM KÜLLERİMDEN YENİDEN DOĞARAK ALLAH'IMIN İZNİYLE YENİDEN SEVECEĞİM.VE SEVECEĞİM ADAMDAN BEBEKLERİM OLACAK BELKİ DE.HEPİNİZ ALLAH'A EMANET OLUN...(((((((((((((((

kabardinka85 inşallah doğru düzgün hayırlı bir insan karşına çıkar da yeniden sevebilirsin, sevebiliriz...Bu adamdan ne köy olur ne kasaba kendini ne sanmışsa artık...

kabardinka85 inşallah doğru düzgün hayırlı bir insan karşına çıkar da yeniden sevebilirsin, sevebiliriz...Bu adamdan ne köy olur ne kasaba kendini ne sanmışsa artık...

buzdankraliçe tşk ederim canım temennilerin için.inşallah öyle olur, vallahi çok yordular beni. inşallah hepimizin sancısı diner de yeniden sevebiliriz.bizi üzenler de artık Allah'ın adaletine kalmış.

kabardinka mazini biliyordum daha önceden konuşmuştuk. burda okuyunca yine yüreğim dağlandı. Allah sorsun hepsine, onlar bizim canımızı yaktı, günahlarımıza girdi, Rabbimde onların canını yaksın...

evet mesra, Rabbim sorsun onlardan...bu mazi ben nereye gidersem benle geliyo işte...atıyorum artık ama yavaş yavaş...acımıyo artık eskisi gibi.çünkü birşeye inandırdım kendimi gerçekten Allah beni çok büyük birşeyden koruyo ama neyden koruyo bilmiyorum.buna inanıyorum.yoksa emeklerimin karşılığını verirdi Rabbim ama anlamayan bir adam değmez deyip çekti aldı beni o bataktan.şükürler olsun diyorum ve artık üzülmek istemiyorum...yeniden seveceğim hak eden birini çok inanıyorum buna, ve benim gibi acı çeken herkesin de böyle olacağına.hiç bir acı boşuna çekilmemiştir.

evet canım. Tek çıkış kapısı var. Oda: Rabbim.. İnşallah bu masum sevgimizin, bizim kıymetimizi bilen hayırlı yazılar yazar alnımıza.. Herşeyde vardır bir hayır..

ben ilk aşkımı unutamamıştım
2 yıl sonra bir gün yolda tesadüfen karşılaştık
gözlerine baktığımda anladım ki o da beni unutamamış
ve kaldığı yerden devam ettik
(o 2 yıl arada da kimseyle çıkmamıştık)

buzdankraliçe tşk ederim canım temennilerin için.inşallah öyle olur, vallahi çok yordular beni. inşallah hepimizin sancısı diner de yeniden sevebiliriz.bizi üzenler de artık Allah'ın adaletine kalmış.

o adam o sozleri soylediyse omur boyu iki yakasi bir araya gelmez... yakinda helallesmeye gelir.. peh.............Alma mazlumun ahini cikar aheste aheste....rabbim seni korumus kabardinka o adamin adini bile anma bence.. sevgili kulmussun.. karsina insafli merhametli tertemiz birni cikarsin insallah ta cok mutlu ol...

Picachu çok tşk ederim canım, inşallah dediğin gibi olur.Çok üzdülere beni, ben onları Allah'a havale ettim. Allah birşeylerden korudu beni ama neyden bilmiyorum, zamanla göreceğiz kardeşim.sağolasın.

kızlar aslında ben ne düşüneceğimi bilemedim, gerçi bana ne ama 4 yıl geçirmişiz birlikte insan merak ediyor, bakalım siz ne düşüneceksiniz;

cuma günü canım sıkıldı, face de kendi adımı arattım çünkü adım çok duyulmuş bir isim değil, bakalım Türkiyede başka varmı diye, varmış tabi onların profillerine bakıyordum, bir tanesinin açık saçık fotoğrafları var, ne olduğu belli yani bide baktım benim 4 sene çıktığım çocukla yakınlarda arkadaş olmuşlar. kızın adının aynı olmasını geç soyadı bile aynı yani adımda öyle kolay bulunan bir ad değil. ben evliyim, heralde beni aratmış onla karşılaşıncada onla arkadaş olmuş

sanırım bi 10 yıl sonra bende bu halde olurum bende çocuk yaşta çok sevdimm 14 yaşımdaydım onunla tanıştıgımda çok kısa sürdü ilişkimiz ama buna ragmen çok sevdim aradan 5 sene geçti hala seviyorum hala unutamadım ara sıra öyle bi geliyo ki aklıma darma dağın oluyorum bazen yolda görüyorum kendimden geçiyorum sokak ortasında ağlamaya başlıyorum elllerim kollarım tutmuyo hatta bir keresinde arkadaşla çarşıya giderken ona benzer birini gördüm o diye az daha bayılıyodum arkadaş şaşırıp kalmıştı böylee sevdim işte bende şuan 4 senelik bi sevgilim var ama o hala aklımda unutamıyorum ALLAH'ıma dua ediyorum hayırlısıyla bizi birleştir değilse kalbimden at bu aşkı diye ama herşey aynıı bi 10 sene sonra bu şekilde olmak hiç istemiyorum

Ben de hiç unutamam sanmıştım. Sanki kimse onun gibi sevmeyecekti beni. Sanki onunla yaşadıklarımı başkasıyla yaşayamayacakmışım gibi gelmişti. Büyük bir çaresizlik, umutsuzluk ve hüzünün ardından biriyle tanıştım. Allahım! o kadar sevdi ki beni. O kadar sevdim ki onu. Diğeri aklıma geldiğinde en ufacık bir duygu bile yok içimde. Ne sevgi ne nefret. Umrumda değil. Öldü deseler kılım kıpırdamaz. Bana değer vermeyen ya da benle olmayan için bu saatten sonra kim olursa olsun bir dakika durup üzülmem.

Erkek kıtlığı yok. Zaten hepsi de birbirinin aynısı. Boy kilo ten farklılığı dışında huyları aynı. Sanki koyun gibi kopyalanmışlar.

4 sene içinde söz ve nişana doğru giden bi ilişki. ilk sevgili ilk aşk ilk öpüşler herşeyin boşa gitmesi..
ağlama nöbetleri, krizler, uyandığında ilk onun akla gelmesi..
yediğin lokmanın boğazında kalması yutkunamamak suskunluklara ram olmak..
güzel anılarınızın olduğu yerlerden geçerken gözyaşlarını tutarak yürümeye çalışmak..
onu başka kızla gördüğünde canından can gitmesi
sanki onla doğmuş gibi kim ne derse desin içinden atamama..
onun arkadaşlarıyla karşılaştığında adını ağzına almamaya yemin etmiş gibi susmak..
tek bir mesaj atması o kişiye dönmen aldatılman
bunun sonucunda astım oranı %70ken %96 ya çkıp ölümcül yola girmek..
üstünden 1 sene sonra birine güvenmeye çalışmak aşk olmasada sevmek güvenmek yatağa yattığında
ellerini başının arkasına aldığında mutlu olsanda ağlamaya başlamak sana değer vermediğini öğrendikçe
biraz daha eriyip gtmek..
diğerine alıştığında eskisinin her gece içip ağladığını öğrenmek.. tepkisiz kalmak..
O kadar acıları atlattıktan sonra dizlerini bükmediğinin farkına vardığın an birden gelen evlenme teklifi..
çok sevdiğini yeni anlaması.. o kadar şeyden sonra sessizliğinde kaybolmak.. uğruna en güzel yıllarını mahvettiğin çocuğa yabancı gibi bakmak..

Leyla ve Mecnun da tam böyle olmamış mıydı?

Eski sevgilisini unutamayanlar bence Mecnun gibi..Mecnun Leyla'sına ne demişti? .... mecnun Leyla'yı tanımaz ve visale gücü olmadığını bildirir, çünkü artık bütün maddi varlıklarla ilgisini kesmiş ve manevi bir aşk ile sarhoş gezer olmuştur.

Mecnunun aşkı Leyla'ya değil ona duyduğu hislere..Sizin özleminiz de gidene değil o günlere ve mutlu anlara.

Tabi yaşadığımdan biliyorum, giden gelse de beş para etmiyor, eskisi gibi olmuyor hiçbir şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…