- Konu Sahibi blackgirl3434_34
-
3 hafta once seneler sonra bır alısverıs merkezınde ılk askıma rastladım..
18 yasındayken (suan 26yasındayız) 1.5 senelık beraberlıkle beraber gecırdıgımız gunler hep aklımda..
ılk aşkım.. nothıng else mattersla buyudugumuz, sahıllerde pınekledgımız, bana yaptıgın suprızler, ve en onemlısı bana verdıgın yegane yüzük...
dahala ozel bı kutuda takılmayı beklıyor.. benım yaptgım fedakarlıkları soleyecek kadar acık sozlu ve okadar aptalsınkı benım gbı senı seven bırısını bulamayacagını cok ıyı bılıorsun.
eger gelırsen sana herzaman yuregım acık. bu anda bana gelirsen, dakikaların saat olur, saatlerin gün ve günlerin bir ömür olur. yüzüne baktığımda bulduğum huzuru özlüyorum.
eğer şimdi yüzün bana dönerse, kaybolduğunu sandığım yüzü tekrar bulmam belki daha kolay olur.
sana rastlamak guzeldı seneler sonra.. serendipity dıye fılm vardı bılırmsın bak seneler sonra asıklar bırıbırını buluyordu kaderlerınde vardı ve sonunda evlenıorlardı.. umarım bızım kaderımızde mutlu sonla bıter tabı eger sen bukadar ınatcı olmasaydın ve benı arasan artık dıyorum :)
Kendimi buldum bu yazıda bende 17 yaşımda görüştüğüm eski erkek arkadaşımın beni aramasını bekliyorum bu arada ben 27 yaşındayım ve tam bugün 10yıl oldu görüşmeyeli 4 ay önce face.den msj attı konuşmalarımızda biraz kırgınlıklar oldu 2 aydır konuşmuyoruz ama msj atsın diye dört gözle bekliyorum ama çıt yok
((( off offff..nedır bu cektıgımızzz yaaaa okyanus85 ((((((((((((((((((((((((((
benımle alısverıs merkezınde karsılastıktan sonra sınemaya gelmıstı benle ve cok guzel tesaduftu demıstı.. ustelık en uzun ılıskısı benmısım.. bana ıyı dayanmıssın dedıgımde sen bana ıyı dayanmıssın dıdı.. ıns sonumuzz mutlu olurrrr.. allaahım ınssssssss...
bende mesaj atmayı bıraktım 2 gun once ona cunku ben ona yenıden bırlesme sınyalı verdım o ıse yanasmadı.. uzun bı sure sevgılı ıstemıorum dıdı .. cunku azcık capkın beyfendı sorumluluk ve baglanma seyını ustlenemezzzz gıcık((
eger kaderde varsa tekrardan bırlesırız.. herzaman kadere cok ama cok ınanıyorum ve allaha guvenıorum.. seneler sonra karsıma cıkardı elbet vardır bundada bi hayır...
Ah cnm ya seni öyle iyi anlıyorum ki. Biz ayrılmasaydık bu gün tam 10.yılımız olacaktı bugun msj atar diye bekledim ama çıt yok hatta geçen hafta bişeyi bahane edip ben face.den msj attım nasılsın dedim ama sadece sordugum seye cevap vermis nasil oldugunu yazmamis cok soguk bi cevapti bende rahatsiz ettim kusura bakam dedim o da estagfurullah iyi aksamlar yazmis tabi o benim nasilsinima cvp yazmayinca bende iyi aksamlar demedim ondan sonra hicbirsey yazmadi bu gun bi umut vardi icimde ama msj atmadi galiba bundan sonrada aramiycak(((
Seninde dedigin gibi tamamen kader ama insan icten ice istiyor arasin diye bekliyor. Onunla konusmaya cok ihtiyacim var((
Sende biraz bekle baklim seninle karsilasmak guzel dedigine gore bi seyler olabilir belki ama capkinligi kafama takildi benim seni uzmesin bu durum. Senin icin hayirli olacaksa olur inş. Ben kendime hep boyel dua ediyorum hayirlisiysa olsun diye.
Tabi bi mesajjj at yaa.... diyede icten ice harkiyorum(
aynı yaa aynıı... benımkısı benı gordugune sevınmıstı ustelık sınemaya geldı benle .. usteeeelıkkkkkkk evıme kadar arabasıyla bıraktı.
ama sevgılı olma fıkrıne soguk bakıor.. benle o ayrı dusunuoruz..( ben buna sevdgın varmı dıye sormustum smsle.. o da uzun zamandır ıstemıorum sevgılı dıye mesaj atmıstı bana. benım onun ıcın yaptıgım fedakarlıkları asla unutmam asla dıor. bana smsle yazmıstı.. neyse dıdım sonra belkı bıgun kader deılde bız ıstedıgımız ıcın sohbet ederız dıye dusunmustum dedım o da arkadasca olucaksa olabılır dedı ama ben arkadasscaaaaaaaaaaaa yapamammmmmmm 1.5 senemı vermıstım 18yasındayken..
onunla asla arkadas fılan olamam yanıı.. ondan 2 gundur mesaj fılan atmıyorum ıyıde yapıyorum ben arkadas fılan olamam .. zamanında elını tuttugun her sırrını paylastıgın onun ıcın fedakarlıklar yaptıgın bırıyle aslaaaa arkadas olamam ustelık hala ıcımde bişiler varken.. verdıgı yuzuk bıle 8 senedır duruor((((((( bende iletişimi kestım uzulmemek ıcın 2gun fılan olmustur konusmayalı..
Benim olayin tersi olmus bizde ben arkadas olalim demistim ama ona guvenmeye ihtiyacim vardi kendisi eskiden icki iciyordu birazda serseriydi o yuzden birakmistim onu ama beni cok seviyoru hicte rahatsiz etmedi simdiye kadar ama ben korktum yasantisindan dolayi guvenemedim. Gorustugumuz zaman bir gun bana kardesimin okulinda kavga cikti camları kırdım dedi. 2ay önce konustugumuzda da 1 yil once 8 kisiden dayak yedim demez mi şimdi ben buna nasil guveniyim. İyi bi insan buna eminim beni bir zamanlar cok seviyordu şimdi ne durumda bimiyorum tabi hiç msj atmadigina gore seviyomu sevmiyormu bimiyorum. Aslinda onunla gorusmeyi cok istiyorum ama yasam tarzida beni korkutuyor ne yapsam bilemiyorum(
pofff benımkısıde capkındıı..((( sımdıde öleye benzıor akıllanmamıss yıllarrdır.. (((
bakalım hayırlısı olsun ozaman ınss guzel seyler bızı beklıyordur ...
bende birini cok sevdim uc yil oldu ayrillali ama unutmak diye bir telafuz tanimiyorum yuregimde.cok guzel gunlerimiz oldu.su an arkadasca gorusuyoruz bazen severken ikimizde ayrildik sudan sebeblerden .ama insan seviyorsa sevgisi icin mucadelesini vermelidir belki ben bunu cok az yaptim.her zaman onunlaykende biliyordum degerini ama sonucta bitti simdi ise baska bir hayatim var evliyimesim cok iyi bir insan ama ona sevgimi veremiyorum cunku sevdigin baskasi olunca.sadece vicdaninla kaliyorsun ben vicdanimla simdiki esimi seviyorum kalbim paylastiklarim unutamadigim o sahsi yasiyor gormesemde unutmayi cok istiyorum ruhumun tamir olmasini istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?