- Konu Sahibi blackgirl3434_34
-
Ben mesela unutamadım hala, 1 sene 19 gün oldu ayrılalı. :26: Az bir zaman geçmedi ayrılığın üzerinden üstelik aldatmayla gelen bir ayrılıktı ama hala onu kötülemeyi beceremiyorum. Hep yaptığı şirinlikler, olumlu düşünceler geliyor aklıma. Onu kötülemeye unutmaya çalışırken onun yüzünden ağlarken buluyorum kendimi.Ve ben O'nunla açmıştım gözümü yaşadığım eski ilişkilerin! boş olduğunu aşkın nasıl yaşanacağını, neler paylaşılabileceğini, ne fedakarlıklar yapılabileceğini O öğretmişti bana... Ama aldatarak bitirdi herşeyi. Canım çok yandı ama bir yanımda kızamıyor O'na nedense... Lafın kısası unutamıyorummm Üstelik bu gece kendini hatırlattı bana ben unutamamışken hayatıma dahil olmak istedi tekrar ama güvenemem bu sefer...
Çok özledim aslında özellikle sesini duyunca, eski günlerden bahsedince ve hatırlamadığım ince ayrıntıları bana hatırlatınca daha iyi anladım ne kadar özlediğimi... Seviyorum evet ama güven yok akşam ısrarla sordum aldatma konusunu "yok öyle birşey" dedi yalan söyleyeceğini sanmıyorum. Ama içimden bir ses "güvenme zor da olsa bastırdın duygularını aynı hatayı yapma diyor." Haftasonu için görüşmek istedi gidersem kötü olurum ama gitmezsem de "benden kaçıyor demek ki hala birşeyler var" diye düşünebilir diyorum çok kararsızım. Heyecanlıyım 1 seneden sonra O'nu görmek kalpten götürür beniNe yapmalıyım bilmiyorum.
7 yıl geçti üstünden. Tekrar çıkardım karşıma onu kendi ellerimle soktum hayatıma.. O da yine hayatımı darmaduman edip gitti. Hem de içimde büyük umutlar bırakarak gitti.. Ben anladım ki o yokken de kimseyi sevememişim, ondan sonra da sevemeyeceğim.. Hep bekleyeceğim sanırım.. Aşk ne büyük bi aptallık..
7 yıl geçti üstünden. Tekrar çıkardım karşıma onu kendi ellerimle soktum hayatıma.. O da yine hayatımı darmaduman edip gitti. Hem de içimde büyük umutlar bırakarak gitti.. Ben anladım ki o yokken de kimseyi sevememişim, ondan sonra da sevemeyeceğim.. Hep bekleyeceğim sanırım.. Aşk ne büyük bi aptallık..
Olmuyorsa Zorlamayacaksın
Olsun istersin…
Hatta olsun diye yapılması gerekenden daha da fazla üstelersin.
Aş...ktır ; değer verirsin, ödün verirsin, sevgiden de öte saygı gösterirsin, olmayacak kaç şey varsa bir araya bile getirirsin…
Bakarsın, ne anlattığını anlayabilmiş (?) ne de çözüm için bi’şeyler yapma gayretinde.
İştir; sabahlarsın, “olsun” diye ailenden çaldığın zamanı oraya verirsin…
Dosttur; hayatta kimseyi dinlemediğin kadar dinler, kendine ayırmadığın onca şeyi “O’na” ayırmaya çalışırsın…
Sonra olayın içinden kendini çıkartır şöyle karşıdan yaptıklarına bir bakarsın… Bakarsın ki her şey başladığın gibi!
Olmuyorsa, olmuyordur!
Gönlün rahat mı?
Elinden geleni yaptın mı?
Cidden olmuyorsa zorlamayacaksın…
CAN YÜCEL
Ben bir ilişkide bitirmeye karar verene kadar elimden geleni yaparım, her yolu denerim gönlümün ve vicdanımın daha sonrasında rahat olması adına. Ama ağzımdan "Bitti." kelimesi çıktığı anda da gönlümdeki her şey de o kişinin kalbimdeki yeri de biter ve bir daha da dönmem, dönemem, çünkü içimdeki hiçbir şey eskisi gibi olmaz bir daha. O yüzden hiç böyle unutamama sorunu yaşamadım çok şükür, hee unutulamama sorunu oldu o ayrı mesele.
o kadar kesın konusma. bitti diyerek bitiremezsın ıcındekileri. .geri döndügnde hersey aynı olmaz dönmezsınızde ama kalbindekı yeride bitti diyince bitmez işte :)
Ben de unutamadım..
Aradan 10 yıl geçti,üniversiteyi kazandım,başka ilişkilerim oldu,eşimle tanıştım,evlendim..
Eşimi çok severek evlendim.Onu çok seviyorum.
Ama..
Daha dün gece rüyamdaydı eski sevgilim,ne o evlenmiş ne ben..
Herşey eski günlerdeki gibi,nasıl hasret giderdim..Uyandığımda darmadağındım..Ağladım..
Allah'ım onu çıkarma karşıma...
Unutamıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?