eski aşkını unutamayan oldumu

farkındaysanız bizi bırakanları unutamayız biz bıraktıysak unuturuz
bişi ne kadar ulaşılmaz ise o derece caziptir çünkü
ve aslında hepimiz de bencilizdir

maalesef çoğumuzun içinde vardır böyle duygular.. ulaşamadığımız için daha çekici geliyor belki de.. aslında bizi bırakıp gideni sevmiyoruz bence.. bizi üzen birini neden sevelim değil mi? (kendimi avutma taktiğim :2: ) eğer bizim kıymetimizi bilmeyip gidiyorlarsa kendileri bilir.. herkes layık olduğunu bulur diye düşünüyorum Allah büyük herkesin içindekini O biliyor.. bizi bırakıp gittiği için inada bindiriyoruz duygularımızı belki de.. illa ki olacak diyoruz en ağır melankolik duygularle kendimizi harab ediyoruz.. ama onlar ne yapıyor? bırakıp gittim üzdüm beni seveni diye düşünüyor mu ? asla.... o yüzden biraz da boşvermeliyiz bence yoksa hayat eskiyi düşünerek geçmez.. o yüzden kendinizi sevin.. sizi üzenleri Allah a havale edin..

o kadar çok sevmişsin.. onu unutmıyorsun ve özlemiş gibisin.. bence ona bir şans daha ver eğer gerçekten pişmansa ve hatasının farkındaysa bunu tekrarlamayacaktır.. belki de herşeye yeniden başlarsınız? ne dersin?

karar senin tabi ki etkilemek istemem.. kalbinin sesini dinle içinden geleni yap.. ama hala onu seviyorsun.. tam olarak yaptığından pişman mı? belki hatasını gerçekten anlamıştır.. herşeye yeniden başlarsınız belki.. ama kötü olan ikinci ihtimal de var ya tekrar yaparsa? alslında ona bağlı herşey.. seni aldattığı halde ona kızamıyorsun.. onu gerçekten seviyorsun bence.. vazgecmek kolay değil bak aradan ne kadar zaman gecmiş.. bence gidersen onunla görüşmeye.. ve bir şans daha verecek olursan ona.. en ufak bi hareketi bile olmamalı ihanet adına.. hatta eskisinden daha cok güven vermeli sana.. çünkü pişman olmuş yaşamış,, o zaman ham mış,, şimdi acısını anlayınca olgulaşmış hatasını anlamış olabilir.. yada senin ona taviz verdiğini görünce ona kızamadığının farkına varınca ' nasıl olsa beni reddetmez' diye de düşünmüş olabilir mi acaba? valla ben de takıldım burda.. canım şimdi önemli olan onun pişmanlık derecesi eğer tekrar sana güven verebilecekse.. ona bir şans daha ver.. onu seviyorsun.. ama her an yine bana ihanet edecek diye yaşamak da kötü.. onunla konuş açık açık gerekirse.. hayırlısı olsun.. üzme kendini..

7 yıl geçti üstünden. Tekrar çıkardım karşıma onu kendi ellerimle soktum hayatıma.. O da yine hayatımı darmaduman edip gitti. Hem de içimde büyük umutlar bırakarak gitti.. Ben anladım ki o yokken de kimseyi sevememişim, ondan sonra da sevemeyeceğim.. Hep bekleyeceğim sanırım.. Aşk ne büyük bi aptallık..

7 yıl sonra mı?
Ayyy ne fena.
Biraraya gelinmiyorsa, bir problem çıkıyorsa, yani olmuyorsa zorlamayacaksın demek ki.
Bizim çabamızla olacak iş değil. Adam istese bir yolunu bulup gelir zaten.

7 yıl sonra vay be ..
O kadar zaman içinde onu tutabilmişsin..
Belki güzel bir şey ..
Ama ben biten bir ilişkinin başlaması taraftarı değilim.
Başlasa da aldatma olmasa bile bitmesinin nedeni güvenilmez diye düşünüyorum.

8 sene geçti aradan hala onu unutamadım... lise aşkımdı çookk sevmiştik çookk aşıktık biz izmire taşındık yine devam etti ama yürümedi ikimizde çocuktuk, imkanlar sınırlıydı o gelemezdi ben gidemezdim... bi süre sonra koptuk, acısını hala unutmam...ayrıldıktan sonra ara sıra görüştük sonra tamamen kaybettik birbirimizi ondan ayrıldıktan sonra 5 sene kimseyle çıkamadım kimseyi onun yerine koyamadım...5 sene sonra biriyle beraber oldum ama yine onu unutmadım beraber olduğum kişiyide sevdim ama hiç onun gibi olmadı onu unutmak için yine sevgilerim oldu ama cık hiç kimse o değil... gerçek aşkı tattığım için çok mutluyum ve gerçek aşkı onunla tattığım için...ama bigün onu tamamen kaybedersem diye düşününce çok üzülüyorum...ne yapacağımı bilmiyorum...onu tekrar kazanmak istiyorum biliyorum oda beni unutmadı...iki hafta önce yolda yürürken ofiste otururken onun kokusu geldi burnuma(hala unutmadım 8 sene önceki kokuyu...) allah allah dedim bu koku ne alaka yine aklıma düştü(zaten hiç çıkmamıştıki) bir hafta öncede kendi kendime düşünürken bulsam onu söylesem onu hiç unutmadığmı belki herşey farklı olur belki rüyam gerçek olur diye düşünüyordum ertesi gün msn yi açtım baktım beni eklemiş gözlerime inanamadım...konuştuk geçmişten, bugünden, neler yaptığımızdan...ama diyemedim bir gün önce düşündüklerimi...ne yapabilirim bilmiyorum o ne düşünüyo bilmiyorum tekrar beraber olmak ve hem bu dünyada hem öbür dünyada eşim o olsun istiyorum...bu bir tesadüf olamaz oda bilinçli ekledi beni ama şimdi ne yapmam gerekiyor bilmiyorum BANA YARDIM EDİN LÜTFEN...bikaç arkadaşıma anlattım anlamadı bile beni yazık gerçek aşkı tatmadan ölecekler...

Olmuyorsa Zorlamayacaksın
Olsun istersin…
Hatta olsun diye yapılması gerekenden daha da fazla üstelersin.
Aş...ktır ; değer verirsin, ödün verirsin, sevgiden de öte saygı gösterirsin, olmayacak kaç şey varsa bir araya bile getirirsin…
Bakarsın, ne anlattığını anlayabilmiş (?) ne de çözüm için bi’şeyler yapma gayretinde.
İştir; sabahlarsın, “olsun” diye ailenden çaldığın zamanı oraya verirsin…
Dosttur; hayatta kimseyi dinlemediğin kadar dinler, kendine ayırmadığın onca şeyi “O’na” ayırmaya çalışırsın…
Sonra olayın içinden kendini çıkartır şöyle karşıdan yaptıklarına bir bakarsın… Bakarsın ki her şey başladığın gibi!
Olmuyorsa, olmuyordur!

Gönlün rahat mı?
Elinden geleni yaptın mı?
Cidden olmuyorsa zorlamayacaksın…

CAN YÜCEL

Gönlün rahat mı?
Elinden geleni yaptın mı?
Cidden olmuyorsa zorlamayacaksın…

Ben bir ilişkide bitirmeye karar verene kadar elimden geleni yaparım, her yolu denerim gönlümün ve vicdanımın daha sonrasında rahat olması adına. Ama ağzımdan "Bitti." kelimesi çıktığı anda da gönlümdeki her şey de o kişinin kalbimdeki yeri de biter ve bir daha da dönmem, dönemem, çünkü içimdeki hiçbir şey eskisi gibi olmaz bir daha. O yüzden hiç böyle unutamama sorunu yaşamadım çok şükür, hee unutulamama sorunu oldu o ayrı mesele.

o kadar kesın konusma. bitti diyerek bitiremezsın ıcındekileri. .geri döndügnde hersey aynı olmaz dönmezsınızde ama kalbindekı yeride bitti diyince bitmez işte :)

o kadar kesın konusma. bitti diyerek bitiremezsın ıcındekileri. .geri döndügnde hersey aynı olmaz dönmezsınızde ama kalbindekı yeride bitti diyince bitmez işte :)

Büyük konuşmayayım zaten. Ama şuana kadar hep öyle oldu, ben içimdekiler bitsin diye uğraşıyorum belki de bitti diyene kadar, bitince o yüzden içimde kalmıyor bir şey.

Ben de unutamadım..

Aradan 10 yıl geçti,üniversiteyi kazandım,başka ilişkilerim oldu,eşimle tanıştım,evlendim..

Eşimi çok severek evlendim.Onu çok seviyorum.

Ama..

Daha dün gece rüyamdaydı eski sevgilim,ne o evlenmiş ne ben..

Herşey eski günlerdeki gibi,nasıl hasret giderdim..Uyandığımda darmadağındım..Ağladım..

Allah'ım onu çıkarma karşıma...

Unutamıyorum..

unutamadım diyemem çünkü şimdiki sözlümü çok seviyorum ama sadece şunu söyleyebilirim çok farklıydı her zamanda oyle kalacak. çok nadir görürüm ama her gördüğümdede sızlar kalbim...ah ah kıymetimi bilemedi

Ooofff bu çok fenaymış. :26::26:

unutmasamda onsuzluga alistim yinede tek dilegimdir sende bir defada olsa uzaktanda olsa onu görmek yaptigi ve cektirdigi tüm herseye ragmen onu görme istedegi asla yok olmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…