• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski aşklar unutulmamış olabilir mi

Asıl senden aile olmaz, daha sıkıntını bile düzgün konuşamıyorsun, dürüstçe karşılıklı oturalım konuşalım, bana eziyet bu şekilde konuşman, ikimiz de yetişkiniz ve seni evliliğe zorlamadım demeniz lazım. Oturun, duygu sömürüsü yapmadan, minnet etmeden, ciddi bir şekilde konuşun. Korkmayın. Ne olabilir? En kötü ayrılırsınız, kavga etmeden , eziyete dönüşmeden ayrılın istemiyorsa. Ayrılmayacaksa da düzgün davransın. Çift terapisi biraz paklar aslında. Pasif agresif davranmasına gerek yok. Açık açık söylersiniz. 30 yaşındayım ve seninle aile kurmak için severek evlendim ama bunu anlamıyorum. Zorlamayalım, adam akıllı sakince konuşalım demek zor olmamalı. Annesini babasını vs boş verin.
Önceki tartışmamızdan beri ben bunu çok denedim ama hiç sonuç alamadım beni suçlamaktan öteye gitmiyor söylediği hiçbir şey ayrılma kararını bile benim üzerime yıkıyor yada şöyle diyeyim yıkmaya yer arıyor. Gerçekten ayrılmaya niyeti varsa bile şartların onun için iyi olmasını mi bekliyor bilmiyorum anlamıyorum huzur bozan agresif davranışlarını asla açıklayamıyorum 😕

Maske takıp gitmiş
Zil zurna sarhoş geldi
E içkiyi nasıl içti?
Maskeden delik delip pipetle mi?
Buraya takıldım ben
Peçeli kişiler gibi, ya alttan ya üstten ama eldivenle ! Belki kolonyalı mendil de sürmüştür.🤣 Belki de maskeyi böyle anlamıştır.
1586727920783.webp

Baskasına asik oldum diyecek kadar durust adama saygı duyarım
İşte bana dese ki olmuyor Belkıs ben yapamıyorum kör aşık dahi olsam döner hayatıma bakarım ama yok saçma sapan arada bir senden aile olmaz diyen genelde deyanımdan ayrılmayan uyurken bile sarmaşık gibi sarılan bi tip anlamadım ya anlamıyorum erkeklerle çok geçmişim yok gerçekten keşke diyorum 3-5 sevgili eskitmesen evlenmeseymişim

İşte bana dese ki olmuyor Belkıs ben yapamıyorum kör aşık dahi olsam döner hayatıma bakarım ama yok saçma sapan arada bir senden aile olmaz diyen genelde deyanımdan ayrılmayan uyurken bile sarmaşık gibi sarılan bi tip anlamadım ya anlamıyorum erkeklerle çok geçmişim yok gerçekten keşke diyorum 3-5 sevgili eskitmesen evlenmeseymişim
Belkıs cıgım adam sana senden aıle olmaz demis YİNE.. Baska zamanda demıs belli ki sımdı de demis..
Ne dedin sana bunu dedıgınde hıcbısey sanırım.
Kı devam etmıs.
Yani illa baskasına asıgım gıbı bir atak bekleme bu saygısız dan.
Sana bu tarz hakaret ettıgın de onu pısman et mesela
Ask acili sarkılar dinlerken "acaba eski sevgilisini mı unutamadı" demek yerine HAYIRDIR NE IS diye sor.
Bılemedım.

Maske takıp gitmiş
Zil zurna sarhoş geldi
E içkiyi nasıl içti?
Maskeden delik delip pipetle mi?
Buraya takıldım ben
Valla en son aklıma gelen şey bile bu olmazdı ama açıklayayım bunlar kesinlikle birbirine temas etmeden oturup muhabbet eden üç kişilik, bağ evinin bahçesini düşünün arazi bildiğin kocaman bostanlık falan var ve bunlar aralarında en az iki kol boyu bırakarak sandalyede oturup rakısını içen tipler hatta benimki çıkmadan rakıyı da bardağı da evden götürdü 🤦🏻‍♀️ Yine diyorum bence kesinlikle yanlış ama çekti gitti mankafa

Belkıs cıgım adam sana senden aıle olmaz demis YİNE.. Baska zamanda demıs belli ki sımdı de demis..
Ne dedin sana bunu dedıgınde hıcbısey sanırım.
Kı devam etmıs.
Yani illa baskasına asıgım gıbı bir atak bekleme bu saygısız dan.
Sana bu tarz hakaret ettıgın de onu pısman et mesela
Ask acili sarkılar dinlerken "acaba eski sevgilisini mı unutamadı" demek yerine HAYIRDIR NE IS diye sor.
Bılemedım.
Ya bu adam bi üç dört aydır anlayamadığım hallerde.. evlendiğine mi pişman anlamadım. Haklısın saygısız ama yüzleştirdiğimde bu ne demek sen buu söylerken me demek istedin amacın ne bitirmekse tamam ben varım falan diye sakince konuya daldığımda hep ama hepp yan çiziyor sanki ben onu sevmiyormuşum onu gözden çıkarıyormuşun gibi bi hallere bürünüyor. Hayırdır ne iş dediğim de çok oldu bu sefer bana benim yaptıklarımdan örnek verip susturuyor ne yapacağımı bilemez haldeyim😖

Ya bu adam bi üç dört aydır anlayamadığım hallerde.. evlendiğine mi pişman anlamadım. Haklısın saygısız ama yüzleştirdiğimde bu ne demek sen buu söylerken me demek istedin amacın ne bitirmekse tamam ben varım falan diye sakince konuya daldığımda hep ama hepp yan çiziyor sanki ben onu sevmiyormuşum onu gözden çıkarıyormuşun gibi bi hallere bürünüyor. Hayırdır ne iş dediğim de çok oldu bu sefer bana benim yaptıklarımdan örnek verip susturuyor ne yapacağımı bilemez haldeyim😖
Adamın yan cızmesı neden umrunda zaten yan cızıyor dıyosun farkındasın herseyın. E saygısız da sana Evlılıgıne.
Neden sonucu o belirliyor
Neden o yan cızınce tmm diyorsun.
Hayat senın sen bilirsin dogrusunu ama, en cok kendını sev sana tavsiyem.

Valla en son aklıma gelen şey bile bu olmazdı ama açıklayayım bunlar kesinlikle birbirine temas etmeden oturup muhabbet eden üç kişilik, bağ evinin bahçesini düşünün arazi bildiğin kocaman bostanlık falan var ve bunlar aralarında en az iki kol boyu bırakarak sandalyede oturup rakısını içen tipler hatta benimki çıkmadan rakıyı da bardağı da evden götürdü 🤦🏻‍♀️ Yine diyorum bence kesinlikle yanlış ama çekti gitti mankafa
Adam sana ağır konuşmuş senden aile olmaz diye ama madem o arabesk açıp efkarlanınca sende mezdeke aç eline de bi bez al kapı baca sil oynayarak
Öyle bi ovala ki kapıyı hani sanki onu çitiliyormuşsun gibi hırsla yap aklıma baska bisey gelmedi
Ya da sende içiyosan o içmeye gittiğinde sende kendine sofra kur iç
O geldiğinde de ooo bro hosgeldin yaa gel gel buyur masama de kafa bul yani onla 🥴

Adamın yan cızmesı neden umrunda zaten yan cızıyor dıyosun farkındasın herseyın. E saygısız da sana Evlılıgıne.
Neden sonucu o belirliyor
Neden o yan cızınce tmm diyorsun.
Hayat senın sen bilirsin dogrusunu ama, en cok kendını sev sana tavsiyem.
Yan çizip sanki beni yanlış anlayan yorumlayan bitirmeye çalışan benmişim gibi hissettirince bi acaip durumun içine düşüyorum tabi..
Teşekkür ederim kendimi seviyorum daha da çok sevicem😊☺️😘

Adam sana ağır konuşmuş senden aile olmaz diye ama madem o arabesk açıp efkarlanınca sende mezdeke aç eline de bi bez al kapı baca sil oynayarak
Öyle bi ovala ki kapıyı hani sanki onu çitiliyormuşsun gibi hırsla yap aklıma baska bisey gelmedi
Ya da sende içiyosan o içmeye gittiğinde sende kendine sofra kur iç
O geldiğinde de ooo bro hosgeldin yaa gel gel buyur masama de kafa bul yani onla 🥴
Ya ben de onun gibi sıyıracam o kesin de bunu ilk öngören siz oldunuz 😊bu gidişle sonum çakısı elinde sevdası yüreğinde kurtlar vadisi tiplemesi 🙄🙄🙄

Bu kadar kafaniza takipta kuruntu yapmayin kendinize insanlar bazen gün icerisinde gördüklerini rüyalarina da giriyor aynisi cünkü bende de oluyor esinize sorsanizda ha evet o niyetle dinledimde demez zaten emin olun sabredin dua edin sizin icin diyebilecegim tek sey bu zamana birakin bazen cocuk olmamasi belki hayirlisi znani vardie

Eşim erkekler kulübünde bi aldatma olayı okuyup aynı gece rüyasında benim onu aldattığımı görse, üstüne ama çok gerçekçiydi diye bana eften püften sebepten kavga çıkarsa, şarkı söyledim diye eski sevgilisini kesin düşünüyor dese herhalde bende senden aile olmaz derdim. Hatta belki demekle kalmaz aile birliğini bozardım. Bence kendi kuruntularınızdan kurtulun. Düşünceleriniz bana çok tuhaf geldi. Ben olsam bende bunalır ve soğurdum

Eşim erkekler kulübünde bi aldatma olayı okuyup aynı gece rüyasında benim onu aldattığımı görse, üstüne ama çok gerçekçiydi diye bana eften püften sebepten kavga çıkarsa, şarkı söyledim diye eski sevgilisini kesin düşünüyor dese herhalde bende senden aile olmaz derdim. Hatta belki demekle kalmaz aile birliğini bozardım. Bence kendi kuruntularınızdan kurtulun. Düşünceleriniz bana çok tuhaf geldi. Ben olsam bende bunalır ve soğurdum
Son bir kac aydır garip davranışları varmıs ve kadına sureklı senden aıle olmaz diyormus.
Yorumlarda oyle yazdı konu sahıbı

Aaa onu okumadım ben
♥️

Back
X