• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski aşklar unutulmamış olabilir mi

Arkadaşlar herkese iyi geceler, eşimle buraya da konu açtığım zamandan beri tam anlamıyla eskisi gibi olamadık bu gece bu konuyu açmamın nedeni de eşimle ilgili iki gün önce bir rüya gördüm güya biriyle wptan görüşüyormuş falan burdaki konulardan çok etkilendim heralde diye düşündüm ama rüya anında o kadar gerçekçiydi ki.. sabah uyanınca Allahım dedim bu nasıl bir rüyaydı.. herneyse geliyorum bu konumun sebebine dün saçma bi konudan kavga ettik ama bana yine senden aile mi olur falan dedi halbuki hatalı da olsam bunu söyleyeceği bir olay yaşanmamıştı bugün de aramız limoniydi akşama doğru çıktı gitti arkadaşlarıyla bahçe var burda oraya oturmaya corona nedeniyle hiç bir şey konuşasım olmamasına rağmen aradım maske takmış mıydın falan diye takmış öyle biraz konuştuk kapattık 1.5 saat önce eve geldi zil zurna sarhoş derler ya o hesap ve açıp açıp böyle unutulmayan eski sevgiliye ithaf edilecek şarkılar dinledi hiç oturmadı o şarkılarda adeta kendini kaybedercesine eşlik etti şimdi de gitti yattı bu bana acaip dokundu arkadaşlar bu ne iş böyle unutamadığı biri mi var şimdi bunun diye düşünmekten kafayı yiycem evet tartıştığımız konuda hata bendeydi ama öyle şeyler söyledi ki sinirlenip konuşmadım bu ne iş şimdi yarın neydi bu yaptığın diye sorcam bu sefer bana alkollü adama ne yaptığını soruyorsun vs diyebilir bilmiyorum anlamadım ama aklımda binbir kuşku... evleneli iki yıl oldu hala ne olduğumuz ne olacağımız belli değil çoluk çocuk sahibi olan arkadaşlarımı gördükçe üzülüyorum sürekli dua ediyorum Allah’ım neyse hakkımda hayırlısı onu yaşayayım emeğimin sevgimin karşılığını alacağım bir hayatım olsun huzurum olsun diye... kendimi mutsuz hissediyorum..
Biraz açar mısınız? Size senden aile mi olur dedi? Ayrıca çocuk yapmayin daha evlilik oturmamış

Var zaten onu kabul etmıs.
Işte oturup konuşmak gerek açık açık. Ben hayatta kuruntu yapan insana tahammül edemiyorum. Sürekli teori üreten, ufak olaylardan değişik senaryo çizen vs. Herşeyi açık açık konuşmaktan yanayım. Sanirim burada iletişim sorunu burdan kaynaklanıyor. Hanımefendi kurmayı seviyor, eşi de son derece kaba ve iletişim becelerileri zayıf. O yüzden iş sarpa sarmış

Ya bu adam bi üç dört aydır anlayamadığım hallerde.. evlendiğine mi pişman anlamadım. Haklısın saygısız ama yüzleştirdiğimde bu ne demek sen buu söylerken me demek istedin amacın ne bitirmekse tamam ben varım falan diye sakince konuya daldığımda hep ama hepp yan çiziyor sanki ben onu sevmiyormuşum onu gözden çıkarıyormuşun gibi bi hallere bürünüyor. Hayırdır ne iş dediğim de çok oldu bu sefer bana benim yaptıklarımdan örnek verip susturuyor ne yapacağımı bilemez haldeyim😖
Kendi düşüncesini senin üzerine yıkmaya çalışıyor olabilir mi?

Sadece bir olaydan yola çıkarak eş hakkında yorum yapmak zor. Sevgili olsa nişanlı olsa yine bi nebze olumsuzda olsa rahat konuşulur ama şimdi bi yuva var ortada. Bende bazen yaşamımla içinde bulunduğum durumla hiç alakası olmayan şarkılar türküler dinliyorum. Bence dinlenen müzik türüne bu kadar anlam yüklememek gerek. Bi gün sevgilimden dün ayrılmış gibi bi gün yıllardır unutamadığım biri varmış gibi bi gün affetmem affetmem şarkıları 😂 Takılmayın bence çok. Genel olarak çok ciddi sorunlarınız yoksa. İçinde bulunduğumuz durumlar ülkece hepimizin psikolojisini yıprattı. Biraz ona verin bu durumu

Bence hepimizin unutamadığı birileri elbet olacak.. :KK51:

Bu kadar kafaniza takipta kuruntu yapmayin kendinize insanlar bazen gün icerisinde gördüklerini rüyalarina da giriyor aynisi cünkü bende de oluyor esinize sorsanizda ha evet o niyetle dinledimde demez zaten emin olun sabredin dua edin sizin icin diyebilecegim tek sey bu zamana birakin bazen cocuk olmamasi belki hayirlisi znani vardie
Teşekkür ederim evet her şerde bir hayır vardır gerçekten de

Eşim erkekler kulübünde bi aldatma olayı okuyup aynı gece rüyasında benim onu aldattığımı görse, üstüne ama çok gerçekçiydi diye bana eften püften sebepten kavga çıkarsa, şarkı söyledim diye eski sevgilisini kesin düşünüyor dese herhalde bende senden aile olmaz derdim. Hatta belki demekle kalmaz aile birliğini bozardım. Bence kendi kuruntularınızdan kurtulun. Düşünceleriniz bana çok tuhaf geldi. Ben olsam bende bunalır ve soğurdum
Yani bu açıdan bakınca bana da saçma geldi ama bilmiyorum hiç sorun yokken eften püften bi şeyden bana sarması falan hiç de normal gelmiyor

Sadece bir olaydan yola çıkarak eş hakkında yorum yapmak zor. Sevgili olsa nişanlı olsa yine bi nebze olumsuzda olsa rahat konuşulur ama şimdi bi yuva var ortada. Bende bazen yaşamımla içinde bulunduğum durumla hiç alakası olmayan şarkılar türküler dinliyorum. Bence dinlenen müzik türüne bu kadar anlam yüklememek gerek. Bi gün sevgilimden dün ayrılmış gibi bi gün yıllardır unutamadığım biri varmış gibi bi gün affetmem affetmem şarkıları 😂 Takılmayın bence çok. Genel olarak çok ciddi sorunlarınız yoksa. İçinde bulunduğumuz durumlar ülkece hepimizin psikolojisini yıprattı. Biraz ona verin bu durumu
Genele bakarsak büyük bir sorunumuz yok ama benim anlayamadığım bir şey var son bir kaç aydın aramızda herhangi bi tartışma geçse ya da ben bir hata yapsam doğrudan bana kişiliğime saldırgan eleştriler yapıyor sanki hazırda bekliyor bunlar ağzında tartışmadan bi on dakika önce bana sevgi sözcükleri söyleyen adam gidiyor senden aile olmaz vs diyen adam geliyor

Biraz açar mısınız? Size senden aile mi olur dedi? Ayrıca çocuk yapmayin daha evlilik oturmamış
Evet aynen böyle söyledi herhangi bir tartışmada doğrudan bana kişiliğime karşı saldırgan şeyler söylüyor anlamıyorum tartışmadan beş dakika önce canım cicim yapan adam gidiyor tartıştıktan sonra da konuyu uzattıkça uzatan soğuk yapan iletişime kapalı olan kendisi oluyor ben de ilk zamanlar şok oluyordum bu nedir böyle çözelim sorun neyse diyorum iletişime geçen oturup konuşalım diyen hep ben oluyordum artık mecalim kalmadı gerçekten ne olacaksa olsun da hayatıma devam edeyim böyle sürüncemede kalmış bir evliliği hak etmiyorum diyorum😕

Kendi düşüncesini senin üzerine yıkmaya çalışıyor olabilir mi?
Olabilir her şey olabilir ama bunu sorsan saçmalama işte sen böyle art niyetlisin falan der sormuşluğum var çünkü aldığım cevaplar bunlar

Teşekkür ederim dün tartıştık diye evde durmak istemedi onu anlıyorum ben şuraya gidiyorum dedi bende gitme demedim gitti. Kafama takmamak elde değil bu evlilik bi yara bandıydı da ben mi göremedim diye düşünüyorum çünkü önceden yaşadığı ilişkiler o kadar dillere destan olmuş ki ben evlendikten sonra bir ikisini kaynana olacak o şahsiyet kendisi anlattı. Hislerim kuvvetlidir rüyasını gördüğüm şeyi yaşamaktan korkuyorum ne yaşan söyleyeyim:KK43:
Daha ortada birsey yokken bu kadar neden kuruntu yapiyorsun? Kendine eziyet ...

Daha ortada birsey yokken bu kadar neden kuruntu yapiyorsun? Kendine eziyet ...
Enn ufak bir tartışmada saçma sapan konuşması beni altında başka bir şey aramaya mi itiyor acaba bilmiyorum. Kuruntu olduğunu da kabul ediyorum 🤦🏻‍♀️

Enn ufak bir tartışmada saçma sapan konuşması beni altında başka bir şey aramaya mi itiyor acaba bilmiyorum. Kuruntu olduğunu da kabul ediyorum 🤦🏻‍♀️
Bu düsünceden kurtul. Sonucta pisman olsa sevmese dört bir yana kapi var ... gider ... tutamazsin bile :) daha güzel seylere odaklan

Canın diğer konuları bilmiyorum ama sadece şu konuyu ddğerlendireceksem alkol almış şarkı dinliyor melenkolik takılmaknisteurblir insan ayrıca geçmiş hep kolay gelir o yüzden eskiye hep Özlem olur ha ayrıca şarkılara takılma bence çünkü bü tür şarkılar hep ayrırık üzerine

Arkadaşlar herkese iyi geceler, eşimle buraya da konu açtığım zamandan beri tam anlamıyla eskisi gibi olamadık bu gece bu konuyu açmamın nedeni de eşimle ilgili iki gün önce bir rüya gördüm güya biriyle wptan görüşüyormuş falan burdaki konulardan çok etkilendim heralde diye düşündüm ama rüya anında o kadar gerçekçiydi ki.. sabah uyanınca Allahım dedim bu nasıl bir rüyaydı.. herneyse geliyorum bu konumun sebebine dün saçma bi konudan kavga ettik ama bana yine senden aile mi olur falan dedi halbuki hatalı da olsam bunu söyleyeceği bir olay yaşanmamıştı bugün de aramız limoniydi akşama doğru çıktı gitti arkadaşlarıyla bahçe var burda oraya oturmaya corona nedeniyle hiç bir şey konuşasım olmamasına rağmen aradım maske takmış mıydın falan diye takmış öyle biraz konuştuk kapattık 1.5 saat önce eve geldi zil zurna sarhoş derler ya o hesap ve açıp açıp böyle unutulmayan eski sevgiliye ithaf edilecek şarkılar dinledi hiç oturmadı o şarkılarda adeta kendini kaybedercesine eşlik etti şimdi de gitti yattı bu bana acaip dokundu arkadaşlar bu ne iş böyle unutamadığı biri mi var şimdi bunun diye düşünmekten kafayı yiycem evet tartıştığımız konuda hata bendeydi ama öyle şeyler söyledi ki sinirlenip konuşmadım bu ne iş şimdi yarın neydi bu yaptığın diye sorcam bu sefer bana alkollü adama ne yaptığını soruyorsun vs diyebilir bilmiyorum anlamadım ama aklımda binbir kuşku... evleneli iki yıl oldu hala ne olduğumuz ne olacağımız belli değil çoluk çocuk sahibi olan arkadaşlarımı gördükçe üzülüyorum sürekli dua ediyorum Allah’ım neyse hakkımda hayırlısı onu yaşayayım emeğimin sevgimin karşılığını alacağım bir hayatım olsun huzurum olsun diye... kendimi mutsuz hissediyorum..
Böyle sarhoş adamı da baba yapmak.... eminim ama çok iyi baba oluuuuurrr diyeceksiniz değil mi? Eminim ayık kalırsa olur

Canın diğer konuları bilmiyorum ama sadece şu konuyu ddğerlendireceksem alkol almış şarkı dinliyor melenkolik takılmaknisteurblir insan ayrıca geçmiş hep kolay gelir o yüzden eskiye hep Özlem olur ha ayrıca şarkılara takılma bence çünkü bü tür şarkılar hep ayrırık üzerine
Biliyorum aslında.. Eve kapanmak iyi gelmedi gerçekten☺️🤦🏻‍♀️

Böyle sarhoş adamı da baba yapmak.... eminim ama çok iyi baba oluuuuurrr diyeceksiniz değil mi? Eminim ayık kalırsa olur
Baba filan değil konusu bile geçmiyor ben orda neden benim evliliğim iyi gitmiyor diye sitem ettim eşim daima sarhoş biri değildir evet alkol alır ama kontrollüdür keyfine muhabbetine takılır.. Bu defa fazla içmişti onu da kavga etmemize bağlıyorum. İşin özüne bakacak olursak sorun sıkıntı var aramızda önümü görememek beni üzüyor

Back
X