Eski Bir Telefon Kaydı: ''Ağrıdı mı Bacağın? ''

Mihmandar_34

Rabbime şükür 🤲
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2012
5.761
5.078
198
36
Selam hanımlar.
Geçenlerde telefonum bozuldu, erkek arkadaşım eski telefonunu bana verdi geçici olarak.
Dün gece karıştırırken bir adet ses kaydı buldum.
2011 yılından kalma...
Bir kız '' kim o? '' diyordu.
Erkek arkadaşım da '' ali diye birisi ya boş ver, ağrıdı mı bacağın? '' diye soruyordu....
Biz onunla 2012 tarihinde çıkmaya başladık. Ben olamam, zaten benim sesime de benzemiyor.
Ama eminim o erkek sesi sevgilimin sesi, tonlamaları, ses tonu... İnsan tanıyor.
Ama sorduğumda; '' ben değilim, en son ilişkim bundan 4 yıl önce bitti '' diyor....
Bir erkek niye bir kıza bacağın ağrıdı mı diye sorar ki durup dururken
Sanki biraz da yorgun bir ses hali var....
Sizin bir fikriniz var mı?
Bu arada bu telefonu da ona babası vermiş zamanında, bir de geçen yıl başka bir arkadaşına daha verdi telefonu, hani arkadaşı olabilir diyeceksiniz ama ses erkek arkadaşımın sesi, hem de tarihler tutmuyor zaten
Ben ona güvenmek istiyorum, inanmak istiyorum ama içime çok fena kurt düştü ne olur bana fikir verin...
Çok kötüyüm, yorumlarınızı bekliyorum, teşekkürler...

Son düzenleyen: Moderatör:
neyin şüphesi bu?
Sizden önce olmuş, bitmiş.
Ayrıca bacağın ağrıdı mı derken niye art niyetli düşünüyorsunuz ki?
Bir halt yese malum yerleri sorar

Bacağını çarpmıştır veya başka bir şeydir.
BEnce geçmişi çok karıştırmayın hele de sizden önceyse hiç umursamayın.
Şu anda size nasıl davranıyor, mutlu musunuz önemli olan o.

Şu an ilişkimde çok mutluyum Allah'a şükür, bana önem veren, ağırbaşlı, temiz biridir her zaman.
Benden önce hiç cinsel birliktelik yaşamadığını söylüyor...
Tabiiki benden önce biri girmiş olabilir hayatına ben orada takılı kalmadım, keza ben de öyle hepimiz sevdiğimiz insanlarla karşılaşmadan önce birileriyle tanışıyoruz...
Ama bacak muhabbeti canımı çok sıktı

ali erkek arkadaşına sormuş bacağın ağrıdı mı diye kıza değil.yazdığınızdan bu anlaşılıyor.
evli biri olarak merak edilecek bir durum yok diyorum...
hatta kusurabakma ama konunu okuyunca yüzümde tebessüm oluştu..

bacağın ağrıdı mı sözünden ne anlam çıkardın ki:26:

Yahu senden önce olan birşey için dertlenmişsin bende bunu anlamıyorum eski sevgilisiyse eski birlikte olmuşsa olmuş senden önceymiş rahat batıyor galiba anlamıyorumki napıcaksın o ise ayrılıcakmısın hey Allahım yaa

Anlatmak istediğim tam olarak;
Sevgilim kızla konuşuyor ali ile değil, kız kim o arayan manasında '' kim o '' diyor.
Ardından kızla konuşmaya devam ediyor, '' bacağın ağrıdı mı '' diye.
Muhabbet bundan ibaret, teşekkür ederim yorumunuz için

Sizden öncesi sizi niye ilgilendiriyor ki?

Takılmanız yersiz olmuş..

Sevgilim sonuçta, ilgilendiriyor...
Bilmiyorum belki size yersiz gelmiş olabilir tüm bunlar...
Ama şu ana kadar hiç cinsel birliktelik yaşamadığını söyleyen bir insan var karşımda...
Hepsini geçtim, yalan mı söyledi bana bunca yıl diyorum.
Hatta sorduğumda inkar etti, hala yalan söyleyip, bana dürüst davranmadığını düşünüyorum....

ben kocama,kocam bana..bacağın ağrıyor mu dıye tek bıse ıcın sorarız..

romatizmaaaa

(bence kurcalama,neyse ne..sonuçta sen yokken olmuş..oda olmuşsa!
ılla cınsellık olarak dusunceksek belkı gunu bırlık bırıydı,oyuzden sana söylemeye gerek duymadı,
belkıde konudan gerçekten bı haber,bılemeyız)

Sanki ortada bir cinsel birliktelik varmış gibi
Çok üzgünüm, çok kötüyüm

cinsellikle bacak ağrısını bağdaştıramadım.bacağını çarpmıştır,çok yürümüştür v.s. gibi şeyler aklıma gelir

Canım aradan geçmiş iki sene kaç yaşındaki sevgilin cinsel birliktelik yaşamamış. Yaşasa ne olacak ki olabilir bitmiş gitmiş deşmenin alemi yok sen şimdiye bak seninle ilgileniyormu vakit geçiriyor mu, bu zaman zarfında şüpheleneceğin bir şey oldu mu bunlar önemli gerisini boşver. Erkek arkadaşın sana mecbur değildi ki 4 yıldır sevgilim yoktu demekte 1 sene önce vardı ayrıldım diyebilirdi diyecek olsa saklanacak birşeyi yok ki bunun saklasın. Belki de teli babasından almış 2. eldir telefon öyle kayıtlar olabiliyor telde yani önceden kullanan kişiden kalan.

İnşallah dediğin gibidir canım, gerçekten çok kötüyüm çünkü, onu bu yüzden gereksiz yere kırmaktan korkuyorum.
Sevgilim 23 yaşında, ama erkektir yapar düşüncesi beynimi kemiriyor.
Ha bir de eminim; onun sesi...

[COLOR="#000000"]ya bencede ortada şüpheli bir durum var. yoksa neden bacagın agrıdımı diye sorsun bi kıza. bunlar bi takım mesajlar. zamanında benimde ciddi düşündügüm biri vardı facesinde dolaşırken kendinden yaşça buyuk bir kadından dıyorum ki o daha 20 sıne yeni gircekti ozamn. bi resminin altında konuşmuşlar lar resimde elinde tespih var. kadın ya ben bu tespihi bir yerden tanıyorum demiş oda evet gülüm senin verdiğin tespih diye yazmış. ee tabi ben bunu okuyunca kıyameti kopardım o inkar etti her zamanki gibi... hayır yani kendi yaşıtında normal bi kızla cıkmış olsa sorun yapmam ama kadının facesıne baktım 30 yaşlarında ve face si erkek dolu tekin biri degildi. sonuçta ben hemen ayrıldım... ama seninki cok net degil yani onunla bir ilişki yaşadıgına dair. ses kaydının devamındada herhangi bir konuşma geçse anlardın malesefki şüphe kalcak içinde hep...:44:

cinsellikle bacak ağrısını bağdaştıramadım.bacağını çarpmıştır,çok yürümüştür v.s. gibi şeyler aklıma gelir

kız pasif kalmayıp,oda calısma yaptıysa,üst bacak ağrısı olabılıyor

hamlıktan olan bıse

Onun sesi olduğundan eminim arkadaşım
İnsan tanımaz mı, tonlamaları, konuşması adeta oydu.
Ve bana daha önce hiçbir şekilde cinsellik yaşamadığını söylüyordu.
Bu bana yalan söylediğini göstermez mi, aynı şey bana sorulsa bir erkek tarafından o ne der acaba...
Sanane alemin adamının bacağından diye sormaz mı
Ama onlar yapınca çok güzel inkar ediyorlar.....

ozaman erkek arkadaşını kurtaracak tek sey,gerçekten konunun cınsellık ıcerıklı olmamasıdır..
gerçekten bıyere çarpma veya cok yürüme durumu flndır belkı..
sorarkenkı ses tonu nasıldı dıcem ama belkı ondanda anlaşılmaz..

pekı ozaman bu ses kaydının amacı ne?
acaba konuyu cınsel ıcerıklı bı yere cekıp,o dakkadan ıtıbaren kayda mı alcaktı?
ama sartlar geregı son vermek durumunda mı kaldı kayda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…