• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski Bir Telefon Kaydı: ''Ağrıdı mı Bacağın? ''

Arkadaşlar sevgilimin yanından geliyorum, durumu çok net bir şekilde konuştuk.
Ses kaydını ona dinletmeden önce hep inkar etti ama kayıtta kendi sesini duyunca inandı tabiii..
Önce hatırlayamadı, evet bu benim sesim ama yanımdakini hatırlayamadım, benim o tarihlerde bir sevgilim yoktu dedi.
Bacak muhabbetinden sonra aklına birtakım şeyler geldi ama emin olamıyorum dedi.
Bu ses kaydını yaptığım zamanı hatırlamıyorum, o zamanlar tek görüştüğüm insan (bayan x)di o da zaten üst kat komşumuz dedi.
Kendisiyle bir kez tanışma imkanı buldum, aile dostları..
Anneleri ve babaları da çok iyi görüşüyorlar, bir onunla olabilir bu konuşma kaydı dedi.
Zaten o kızın da bacağında bir iltihap çıkmış zamanında, ara ara çıban gibi patlıyormuş.
Ama o benim kardeşim dedi.
Yanımda aramasını istedim, kız açtı durumu anlattı..
Benim bacağım da çıkmış bir iltihaptan dolayı sormuşsundur gününü ben de hatırlayamadım dedi. Ama sen benim abim gibisin dedi.
Ayriyeten kız da nişanlı şu an.
Ama resmini göndereyim bakın dedi, hakkaten kötü bir yara, belki telefonda konuşurken çarpmışsındır o yüzden sormuşsundur dedi, kaydı dinledikten sonra.
İçim rahat etmedi tabi, kızın annesini arasın istedim.
O da kızımın bacağında yara zaman zaman patlıyor dedi.
Bu da yetmedi, sevgilimin annesini aramasını ve bacağındaki yarayı hatırlayıp hatırlamadığını sormasını istedim.
Annesi: evet öyle bir durum var diye hatırlıyorum diye cevap verdi.
Çok yakın oldukları için annesinin hatırlaması da normal dedim...

Ama hala tam inanmış değilim....
Çünkü insanın güveni bir kez kayboldu mu zor toparlanıyor..
Bana inan, ben sana bu konuda en ufak bir yalan söylemedim diyor.
O kızla da bu kadar samimi olmalarını kaldıramadım, o ayrı onun için kızdım bir de...
Telefonumu kapadım bir ara görüşmek istemiyorum, hala içim tam anlamıyla soğumuş değil....
Haksız mıyım kızlar?
Ne yapmalıyım?
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim bu konuda yardımcı olup, beni dinlediğiniz için.

Erkek arkadaşınızda peygamber sabrı varmış.

Komşuya, komşu kızına, herkese rezil etmişsiniz adamı.

Şu adama yaptırdıklarınızı 13 yıllık eşim bana yaptırtamaz.

Erkek arkadaşınızı düşürdüğünüz zavallıca durum bir tarafa, komşuyada üzüldüm, durduk yerde hiç tanımadıkları bir insanın kaprislerine katlanmak zorunda kalmışlar.

Empati yapmasını istemişsiniz ya, bende aynısını sizden istiyorum şimdi. Siz erkek arkadaşınızın yerine koyun kendinizi. Erkekler bu konularda onuruna-gururuna çok düşkündür. Dürüstlük beklemekle alakası yok bunun. Siz hiç güvenmiyorsunuz değil mi ona ?
Tamam benimde güvensizliklerim oldu, ama hep içimde ve karşımdaki ile çözmeye çalıştım bu durumu. Hazmedemediysem anında bitiririm ben. Annesine-üst kat komşu kızı ile komşu kızın annesine adamı rezil etmenin mantığını anlayamadım :50:

Aslında amacım rezil etmek değildi, öyle düşünmedim ben...
Açıklama yapmasını istedim, zira bana elle tutulur bir cevap vermeseydi daha kötü olacaktı :(
Eğer böyle bir izlenim verdiysem ne kötü...
Ailesiyle tanışıyorum üstelik..
Ben de bitirmeyi düşündüm ama o da bana hak verdi...
En azından beni suçlayıcı ithamlarda bulunmadı, zaten sakin yapıdadır ama kavga etmedik öyle çok şükür...
Umarım kısa zamanda atlatırız bu durumu.

Canım sen bu gidişle çok yaşamazsın bak.
Küçücük şeyde ortalığı ayağa kaldırırsan, Rabbim seni büyük olaylardan sakınsın.
İyi valla ne güzel. Ben hiçkimseyi bu kadar sıkmadım, gittiler.
Sen bu kadar sıkmaya adam susuyor. Helal olsun eli öpülecek cinsten.

oy oy oy ben tüm mahalle ile yaptığınız telekonferansı okumamışım :53: ne yaptınız allah aşkına yahu. bunun adı güvensizlikten de öte rezalet artık ve hala şüphelerim var diyorsunuz.. sizin bir uzman yardımına ihtiyacınız var, yersiniz ömrünüzü şüphelerle.. dahası yine iyi insanlara rastlamışsınız, biri beni bu şekilde rahatsız edecek olsa herhalde sağlam bir laf yerdi kusura bakmayın ama..

Aslında amacım rezil etmek değildi, öyle düşünmedim ben...
Açıklama yapmasını istedim, zira bana elle tutulur bir cevap vermeseydi daha kötü olacaktı :(
Eğer böyle bir izlenim verdiysem ne kötü...
Ailesiyle tanışıyorum üstelik..
Ben de bitirmeyi düşündüm ama o da bana hak verdi...
En azından beni suçlayıcı ithamlarda bulunmadı, zaten sakin yapıdadır ama kavga etmedik öyle çok şükür...
Umarım kısa zamanda atlatırız bu durumu.

Böyle bir adam bu yüzyılda çok zor. Umarım hırslanıp acısını ileride sizden çıkarmaz, yaş kaç çok merak ettim ikinizinde yaşını :26:

Ben Seni Anladım Ne Demek İstiyorsun Bakir Erkek Olması Senin İçin Önemli Evleniceğin İnsanda Geçmişinide Bu Yüzden Sorguluyorsun Yani Bana Yalan Söylüyorsa Bakir Değilse Daha Fazla Meşgul Etmesin Çıksın Hayatımdan Ben Bakireyim Karşımdaki Erkeği de Bakir İsterim Mantığındasın Eee Sen de İsteklerinde Haklısın Buna Lafım Yok :34: Gelelim Bacak Meselesine Neden Ses Kaydı Yapılmış Anlamadım Basit Bi Mesele İçin Çıban Yorucu Bişiyden Sonra mı Çıkar da Yorgun Bi Ses Var Sonra Bacaktaki Çıban Ağrıyormu Diye Soruyor? Ayrıca Ali de Kim Yahu:44:

:48: Ne desem bilemiyorum :97:
Çocuğun sabırına, tavrına hayran kaldım. Komşu kızı da kibar kızmış :50:

Teşekkür ediyorum, evet sevgilim sabırlıdır. Kızla da sadece bir kez görüştük tanışmak maksatlı.
O da iyi birine benziyordu, ama tabii tüm bu olanlardan sonra çok kötü hissediyorum.
Keşke tüm bunlar olmasaydı...
Sizlere de çok teşekkür ediyorum hepinize, beni dinlediğiniz yorum yaptığınız için.

Bana bu kadar güvenmeyen bir insanla bir daha çay bile içmezdim ben, tepenizde gezdirmelisiniz sevgilinizi, iyi sabır varmış adamda...

Yanii gerçekten dumur oldum okurken aradan iki sene geçmiş, zaten çocuk olaı anlatmış hadi kızı aradınız anlarım sordunuz bir de kızın annesi üstüne sevgilinizin annesi bu ne yaa. Bne o çocuğun yerinde olsam eehh yeter be inanıyorsan inan inanmıyorsan güle güle herkesi sorguya mı çekeceksin derdim çok ama çok kötü bir davranış erkek arkadaşınızı gerçekten rezil etmişsiniz herkese karşı. Sevgilinizin annesi komşularının yüzüne nasıl bakacak pekşi o kız nasıl bakacak yaptığınız şeyin farkında mısınız siz. Daha 21 yaşındaymışsınız nedir bu yani. Ve o çocuk bunu olgun karşıladı yani. Aralarında birşey olmuş olsaydı bile bitmiş gitmiş bu şekilde sevgilinizin annesine karşıda asıl kendinizi rezil ettiğinizin farkında mısınız. Madem güvenmiyorsunuz ayrılın zira böyle ne evlilik olur ne hayat geçer. Kızın yarası var mıydı yok muydu tüm sülaleye soracakmışsınız imkanınız olsa yazık çok yazık siz o çocuğu zerre haketmiyorsunuz. Benim sevgilim benden 6 ay önce bile bir ilişki yaşamış olsa kaydı da olsa ben var mıyım hayatında yokum aldatma sayılır mı bu sayılmaz hiçte sorun etmezdim Allah akıl fikir versin ne diyim.

Ben Seni Anladım Ne Demek İstiyorsun Bakir Erkek Olması Senin İçin Önemli Evleniceğin İnsanda Geçmişinide Bu Yüzden Sorguluyorsun Yani Bana Yalan Söylüyorsa Bakir Değilse Daha Fazla Meşgul Etmesin Çıksın Hayatımdan Ben Bakireyim Karşımdaki Erkeği de Bakir İsterim Mantığındasın Eee Sen de İsteklerinde Haklısın Buna Lafım Yok :34: Gelelim Bacak Meselesine Neden Ses Kaydı Yapılmış Anlamadım Basit Bi Mesele İçin Çıban Yorucu Bişiyden Sonra mı Çıkar da Yorgun Bi Ses Var Sonra Bacaktaki Çıban Ağrıyormu Diye Soruyor? Ayrıca Ali de Kim Yahu:44:

Bana şöyle bir açıklama yapıldı arkadaşım;
Kızın bacağı zaten yaralıymış, sevgilim de telefonla konuşurken yanlışlıkla çarpmış olmalıyım ki o soruyu sordum diyor. Kız da onu destekliyor.
Artık doğrusunu Allah biliyor, iki yıl önceki meseleyi ikisi de net hatırlayamıyor...

:48: Ne desem bilemiyorum :97:
Çocuğun sabırına, tavrına hayran kaldım. Komşu kızı da kibar kızmış :50:

Valla coolum ben konunun gerçekliğinden bile şüphe ediyorum şu an kim hangi kız aranıpta böyle bir soru sorulduğunda olgun karşılar ki düşünsene biri arıyor ve sevglimin telinde kaydın var yaran olduğunu söylüyor var mı yok mu bu nasıl ithamdır ya hem de iki sene sonra. Bir de yetmiyor annesine soruyor inanmıyor da biri benim anneme soracak bana bilmem ne damgası vuracak alırım o telefonu ağzıma geleni söylerim kendine güvenmiyorsa ayrılacak bu kadar basit. Müstakbek kaynanasının gözünde ne oldu şimdi ne komik duruma düştüğünün farkında da değil hala daha aşacağız bu durumı diyor bir de hala şüpheli yaa. İnanılmaz gerçekten.. Evlense es kaza biraz geç kalsa bu adam eve tüm arkadaşlarını sorgular kesinn :9:

ama biliyorsunuz erkekler kendilerinden öncesiyle çok ilgilenirler,hatta kızı bırakırlar da. ama biz kızlara gelince "senden öncesi seni niye ilgilendiriyor ki" oluyor.

Bakın bu zamanda biriyle çıkmadan ilk gördüğüyle evlenen var mı yok. Kızında çıktıkları olmuştur muhakka olmadıysa da erkeğinde olmamasını isteyemez daha önce çıktığı tanımaya çalıştığı kişiler olmuş olabilir anlaşamamıştır ayrılmıştır bu insanı sevmediği aldattığı anlamına gelmez. 2 sene çnce biriyle çıkmış görüşmüş anlaşamamış ayrılmıştır ki çıkmamışlarda bunu herkese sormaya böyle bir yara var mıydı diye kıza, kızın annesine, sevgilisinin annesine sorömaya ne gerek var rezillik değil de nedir bu hem kendini çocuğun annesine hem çocuğu komşularına karşı rezil etti nasıl bakacak suratlarına bu çocuk.

Evet geleceğe yönelik, temiz tertemiz hayallerimiz var...
Ben de onu kaybetmek istemiyorum, içim bir nebze olsun rahatladı zaten...

hala bir nebze mi? daha kime sorarsanız inanacaksnınız sevgilinizin babası, amcası, dayısı, kuzeni arkadaşları sonra o kızın babası, akrabaları filan dimi yok olmaz bence gidin sevgilinize götürün o günü bir canlandırsınlar nasıl olmuş sevgilinizin onun ayağına nasıl çarpmış filan sonra belki ikna olursunuz. Gerçekten daha çocuksunuz büyümeniz lazım aynı şeyi sevgiliniz size yapsa bir yanlış anlamayla size o çocuğu aratsa, annesini istese ona sorsa yetmese senin annene sorsa yara var mıydı diye bir kendini yerine koy düşün. Gerçektne şaka gibisiniz bir nebze haaa :1:

Evet, içimdeki kurt kolay kolay çıkmayacak :(

bacım senin bu heriften önce konuştuğun biri olmadı mı? sevgilinde olsa kocanda olsa anan babanda olsa hiç kimsenin bir başkasının hayatını bu kadar kurcalaması çok saçma çok gereksiz çok iğrenç.. saygılar...

not:o sevgilinin yerinde olsam ben bırakırdım seni

2012 de çıkmaya başlamışsınız, 2011 deki ses kaydına takılıyorsun. Değil bacağını başka bir yerini sorsa hesap sormaya hakkın yok. Senden önce olmuş bitmiş...

Son düzenleme:
Erkek arkadaşınızda peygamber sabrı varmış.

Komşuya, komşu kızına, herkese rezil etmişsiniz adamı.

Şu adama yaptırdıklarınızı 13 yıllık eşim bana yaptırtamaz.

Erkek arkadaşınızı düşürdüğünüz zavallıca durum bir tarafa, komşuyada üzüldüm, durduk yerde hiç tanımadıkları bir insanın kaprislerine katlanmak zorunda kalmışlar.

Komşu ve komşu kızında da peygamber sabrı varmış, el birliği ile konu sahibinin kaprislerini çekmişler. Yarasının fotosunu yollamışlar falan. Ben olsam çok pis bozardım...

Back
X