• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski Bir Telefon Kaydı: ''Ağrıdı mı Bacağın? ''

2012 de çıkmaya başlamışsınız, 2011 deki ses kaydına takılıyorsun. Değil bacağını başka bir yerini sorsa hesap sormaya hakkın yok. Senden önce olmuş bitmiş...

aynen çok katılıyorum dediğine... sanki kendileri sütten çıkmış ak kaşık ama başkalarına hep şüpheciler hep kuşkucular.
şahsen ne ben çok kurcalarım ne de kurcalatırım.
şimdi bu heriften(x) ayrılsa bu kızceğız ,bir başkasıyla evlendiğinde, o adamda bu kızceğize eski sevgilisi olan x'i sorsa kurcalasa ne
yaptın neresini tuttun neresine dokundun öptün mü sevdin mi falan fişman ... iyi mi olacak.

saçma ve onursuz davranışlar. kusura bakmasın kimsede kızmasın alınmasın gücenmesin..

ses kaydına niye almış peki bunun açıklaması ne?

daha fazla sorgulamalısın bence de belki bir olup seni kandırıyorlar.

bak yukardaki gibi mantıkla gidersen 3 vakte kadar ilişkin biter. sorgulama daha fazlaki huzurun bozulmasın

aynen çok katılıyorum dediğine... sanki kendileri sütten çıkmış ak kaşık ama başkalarına hep şüpheciler hep kuşkucular.
şahsen ne ben çok kurcalarım ne de kurcalatırım.
şimdi bu heriften(x) ayrılsa bu kızceğız ,bir başkasıyla evlendiğinde, o adamda bu kızceğize eski sevgilisi olan x'i sorsa kurcalasa ne
yaptın neresini tuttun neresine dokundun öptün mü sevdin mi falan fişman ... iyi mi olacak.

saçma ve onursuz davranışlar. kusura bakmasın kimsede kızmasın alınmasın gücenmesin..

Bu sizin kendi görüşünüz...
Evet ben bu konuda böyle bir ilişki yaşamadım, ilerde kocam olacak kişinin de yaşamasını istemem...
Hayata bakış tarzı gibi bir durum bu.
Sütten çıkmış ak kaşık talihsiz bir yorum olmuş, teşekkür ederim yine de.

ses kaydına niye almış peki bunun açıklaması ne?

daha fazla sorgulamalısın bence de belki bir olup seni kandırıyorlar.

bak yukardaki gibi mantıkla gidersen 3 vakte kadar ilişkin biter. sorgulama daha fazlaki huzurun bozulmasın

Ses kaydına niye alınmış ikisi de hatırlamıyor. Yanlışlıkla olduğunu söylüyorlar.
Evet, daha fazla sorgulamayacağım zaten...
Çok yıprandım.

Bu sizin kendi görüşünüz...
Evet ben bu konuda böyle bir ilişki yaşamadım, ilerde kocam olacak kişinin de yaşamasını istemem...
Hayata bakış tarzı gibi bir durum bu.
Sütten çıkmış ak kaşık talihsiz bir yorum olmuş, teşekkür ederim yine de.

Bu kişiyle evlenmen garanti mi ?
İnsanlar direkten dönüyor.
Neyin garantisi var .
Aranızda hiç bir yakınlaşma olmadı mı ?
O zaman yarın öbür gün allah korusun da ayrılırsanız başkasıyla evlenmeyeceksin şayet uzun yıllı ilişkini sorgulayacak .
İlle beraber olmak mı gerekiyor.
Hatalı davranmışsın kusura bakma ama gerçekten abartmışsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu kişiyle evlenmen garanti mi ?
İnsanlar direkten dönüyor.
Neyin garantisi var .
Aranızda hiç bir yakınlaşma olmadı mı ?
O zaman yarın öbür gün allah korusun da ayrılırsanız başkasıyla evlenmeyeceksin şayet uzun yıllı ilişkini sorgulayacak .
İlle beraber olmak mı gerekiyor.
Hatalı davranmışsın kusura bakma ama gerçekten abartmışsın.

evet ben de az önce arkadaşa bunu izah etmeye çalışmıştım ama anlamamış. millet nikah masasından dönüyor. düğünden önce nişanlısı kaza geçirip ölüyor sonuçta sen bu insanla nişanlı bile değilsin ama fazlasıyla samimisin peki ya ayrılınca nolucak ikinci ele mi düşeceksin.kusura bakmasın arkadaş ama bu yazılardan ben bunu anlıyorum ama arkadaşımız hayatın gerçeklerinin farkında değil.
sevgilisinin yerinde olsam bu kadar sabretmezdim. aşkolsun ki bu çocuğun ailesine komşularına ve kendisine bu insanın böyle soruşturmalarına iyi katlanmışlar. böyle düşük düşürme görülmemiştir.

orhan gencebayın da dediği gibi beni böyle sev seveceksen olduğum gibi göreceksen !!!

ne bacakmış yaw, iyi ki adamcağız mesajda "başın hala ağrıyor mu" dememiş :27: muhtemelen emar falan isterdiniz konu sahibi :27:

Agridi mi bacağın sorusundan nasil cinsellik anlami cikarip
olayi baska boyutlara tasidiniz ?

Evet insanlarin deger yargilari onemlidir.
Kendileri gibi insan istemeye de hakları vardir
ve bence de bir insanin hele hele bir erkegin gecmisi onemlidir.
Fakat siz onca aciklamaya, onca insanin olaya karismasina
ragmen hala icinizde suphe varsa bitirin.
Cunku bir insani yapmadigi seyle itham etmek kul hakkidir.
Görünen o ki yapmamis ve sizi seviyor ki iciniz rahat etsin diye
yapmadigi kalmamis.

Artik olayi unutma zamani gunes. :)

Bekledim beni de ararsın dedim ama aramadın :) Burada %100 erkek tarafını tutan konu az bulunur. Seninki de o nadir konulardan biri. Umarım çocuğu daha fazla bunaltmazsın.

Kötü bir şey olduğunu sanmıyorum, yani malum bölgesi rahatsız olsa insan onu bile sorar iyi mi diye canım sevgilisi değil mi sonuçta hem senden önceymiş çok kurcalama:)

Birde kızın nişanlısı arasın bakalım sevgilinizi
Benim nişanlımın bacağındaki yaradan sana ne lan diyee...
Ooo bak gör neler oluyo sonra..

Arkadaşlar sevgilimin yanından geliyorum, durumu çok net bir şekilde konuştuk.
Ses kaydını ona dinletmeden önce hep inkar etti ama kayıtta kendi sesini duyunca inandı tabiii..
Önce hatırlayamadı, evet bu benim sesim ama yanımdakini hatırlayamadım, benim o tarihlerde bir sevgilim yoktu dedi.
Bacak muhabbetinden sonra aklına birtakım şeyler geldi ama emin olamıyorum dedi.
Bu ses kaydını yaptığım zamanı hatırlamıyorum, o zamanlar tek görüştüğüm insan (bayan x)di o da zaten üst kat komşumuz dedi.
Kendisiyle bir kez tanışma imkanı buldum, aile dostları..
Anneleri ve babaları da çok iyi görüşüyorlar, bir onunla olabilir bu konuşma kaydı dedi.
Zaten o kızın da bacağında bir iltihap çıkmış zamanında, ara ara çıban gibi patlıyormuş.
Ama o benim kardeşim dedi.
Yanımda aramasını istedim, kız açtı durumu anlattı..
Benim bacağım da çıkmış bir iltihaptan dolayı sormuşsundur gününü ben de hatırlayamadım dedi. Ama sen benim abim gibisin dedi.
Ayriyeten kız da nişanlı şu an.
Ama resmini göndereyim bakın dedi, hakkaten kötü bir yara, belki telefonda konuşurken çarpmışsındır o yüzden sormuşsundur dedi, kaydı dinledikten sonra.
İçim rahat etmedi tabi, kızın annesini arasın istedim.
O da kızımın bacağında yara zaman zaman patlıyor dedi.
Bu da yetmedi, sevgilimin annesini aramasını ve bacağındaki yarayı hatırlayıp hatırlamadığını sormasını istedim.
Annesi: evet öyle bir durum var diye hatırlıyorum diye cevap verdi.
Çok yakın oldukları için annesinin hatırlaması da normal dedim...

Ama hala tam inanmış değilim....
Çünkü insanın güveni bir kez kayboldu mu zor toparlanıyor..
Bana inan, ben sana bu konuda en ufak bir yalan söylemedim diyor.
O kızla da bu kadar samimi olmalarını kaldıramadım, o ayrı onun için kızdım bir de...
Telefonumu kapadım bir ara görüşmek istemiyorum, hala içim tam anlamıyla soğumuş değil....
Haksız mıyım kızlar?
Ne yapmalıyım?
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim bu konuda yardımcı olup, beni dinlediğiniz için.

Güzel kardeşim, yersiz şüpheye düşmüşsünüz, üstelik komşusuna, komşunun annesine, delikanlının annesine sorgu sual edip hem kendinizi, hem flört ettiğiniz genci fena bir duruma sokmuşsunuz.

Şimdi flört ediyorsunuz bu sebeple delikanlı sizi ikna edebilmek için elinden geleni yapmış, siz hala telefonu kapadım bir süre görüşmeyeceğim diyorsunuz, siz bu delikanlıyla evlenirseniz telefonu kapatma sonrası soluğu mahkemede alır haberiniz olsun:ssz:

Biz buna E.Ö E.S diyoruz.
Evlenmeden önce ikna etmek için uğraşan erkek, evlendikten sonra ister inan ister inanma işte kapı moduna girer:ssz:

Hakkınızda hayırlısı olsun inşaallah.

Ne kadar üstüne gidilirse gidilsin konu sahibi saygılı üslubunu bozmadı hiç, çok da seviyor ki deşiyor bu durumu. Üzüldüm şimdi ben :2:

Ne kadar üstüne gidilirse gidilsin konu sahibi saygılı üslubunu bozmadı hiç, çok da seviyor ki deşiyor bu durumu. Üzüldüm şimdi ben :2:
aynen katılıyorum..
bi çok arkadaş size ne hesap soramazsınız hakkınız yok gibi yorumlar yapmış ne yazıkki
kız hayatını birleştireceği adamı kafasında tasarlamış zaten
böyle böyle olsun istiyorum diyor haklıda zaten benim gibi olsun diyor..
haliyle böyle bir ses kaydıda yakalayınca dünya başına yıkılmış:26:
sevgilisini bukadar rencide etmesini bende yanlış buluyorum ama
boşuna demiyolar sinirle kalkan zararla oturur diye..
benim gözümde tek abartısı kızı ve anneleri aratması sevgilisinin sözüne itibar etmemesi
ama verdiği tepkiler bana göre gayet doğal empati yapmakta fayda var
zira bu kaydı bir erkek duysaydı kan çıkarda.. bu durumda gayette kızcağızın hesap sormaya hakkı var

bence eski hikayeler çokta karıştırılmamalı, bugününüze bak, yarınınıza bakmalısın. kafanı bulandırma böyle şeylerle.

Beni haklı bulan arkadaşlara teşekkür ediyorum, anlaşılamadığımı düşünüyorum hala.
Belki de kendimi yanlış tarif ettim, bunda kabulüm ama bazı arkadaşların ne yaşadınız da onun hayatına bu kadar müdahale ediyorsun vb.. sözlerine çok ama çok üzüldüm...
Benim sevgilime bağlanmam için ille çok yakınlaşmak gerekmiyor hanımlar.
Yaşım belki küçük, birçoğunuzdan küçüğüm ama benim de hayat tarzım budur...
Ne yazık ki kurcalıyorum...
Yadırgamamak ve ona göre yorum yapmak gerektiğine inanıyorum..
Teşekkür ederim.

Back
X