• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski Bir Telefon Kaydı: ''Ağrıdı mı Bacağın? ''

evet ben zaten cahil kaldığımı,siz gençlerin çok çok şey bildiğinizi yazdım:32:genede bacak ağrısıyla cinselliği bağdaştıramıyorum:33:
ayrıca cinsellik yaşamamış,cinselliği bilmeyen birinin de bacak ağrısıyla cinselliği bağdaştırmasına da anlam veremiyorum.:34:

heee ayrıca kaç kişiyle konuşursa konuşsun yapılan açıklamalar da mantıklı değil.o kadar sorgulayan birinin inanması da ilginç:31:

İnanmış gibi mi görünüyorum?
Onca açıklamadan sonra telefonu kapamam, kabuğuma çekilmem, inanmış olduğumu mu gösteriyor?
Lütfen konu sahibinin ruh haline göre göre yazmanızı isteyeceğim tüm şu yorumları.
2 yıllık ilişkim bitiyor, ne hallere geldim....

Son düzenleyen: Moderatör:
Onca açıklamadan sonra telefonu kapamam, kabuğuma çekilmem, inanmış olduğumu mu gösteriyor?
Lütfen konu sahibinin ruh haline göre göre yazmanızı isteyeceğim tüm şu yorumları.

senden önceki olayı didikleyen,oradan oraya telefon ettiren sensin,o kıza üzüldüm açıkçası.gerçi terslemeden insanların da kuzu kuzu yanıt vermesi de abes.:ssz:
ayrıca 2 yıllık ilişkiden ayrılmakla ne olacak.insanlar kaç senelik evli ve çocukluyken boşanıyor.merak etme kısa zamanda unutursun,ayrılırsan:34:

yalnız bu düşünceyle gelecek ilişkinizde de kandırılırsınız.. insanları yalan söylemeye mecbur bırakıyorsunuz.. sizin yaptığınızı bir erkek, evlenmeyi düşündüğü kız için yapsaydı linç ederdik burada.. olabilir, bir ilişki yaşamış da olabilir.. pişman olmuştur, tövbe etmiştir.. kusura bakmayın da rabbim bile affederken bir kulun bu kadar didikleyici olmasına anlam veremiyorum.. karşınızdaki insan sizi seviyor, varsayalım ki bir ilişki yaşadı.. ne yani onu bırakacak mısınız? hiç ilişki yaşamamış, ama size hayatı zindan edecek birine evet mi diyeceksiniz? gelecekte duyacağınız pişmanlığa değinmiyorum bile.. lütfen salim kafayla düşünün.. umarım ruh durumunuza göre bir yorum olmuştur.. :ssz:

yalnız bu düşünceyle gelecek ilişkinizde de kandırılırsınız.. insanları yalan söylemeye mecbur bırakıyorsunuz.. sizin yaptığınızı bir erkek, evlenmeyi düşündüğü kız için yapsaydı linç ederdik burada.. olabilir, bir ilişki yaşamış da olabilir.. pişman olmuştur, tövbe etmiştir.. kusura bakmayın da rabbim bile affederken bir kulun bu kadar didikleyici olmasına anlam veremiyorum.. karşınızdaki insan sizi seviyor, varsayalım ki bir ilişki yaşadı.. ne yani onu bırakacak mısınız? hiç ilişki yaşamamış, ama size hayatı zindan edecek birine evet mi diyeceksiniz? gelecekte duyacağınız pişmanlığa değinmiyorum bile.. lütfen salim kafayla düşünün.. umarım ruh durumunuza göre bir yorum olmuştur.. :ssz:

genellemeyeyim de çoğu erkekte vardır.senden önce gerçekten sevmedim.senden önce kimsenin elini tutmadım öpmedim v.s ama kimbilir ne haltlar karıştırmışlardır da o anda sevgililerini yüceltme çabasına giriyorlar.bu konu da böyle bence:34:

Bence hata yapmisin nisanlisinida arasaydin kizin simdi sevglin olmazdi sanirim sen rahat o selamet bir bacaga hep birlikte tuh tuh derdik.. ben daha 2 ay onceyi hatirlamiyorum masallah fil hafizasi boyle bir sey

sen bence bu çocuğu çok seviyorsun, ayrılırım bırakırım hikaye :1: neyse umarım herşey tatlıya bağlanır..

Çok bencilmişsiniz gerçekten!!!!
Sevginin de kılıbık!!!
Insanların size olanları izah etmesi de abessss
Resmen mutlu olmamak için ve kendinize sorun yaratmak için elinizden geleni yapıyorsunuz

2 yıllık ilişkinizi aşırı kıskançlıkla ,saçma bir sebepden bitiren sizsiniz.Burada sizi
eleştirenler çok haklı uyarıları dikkate alırsanız sizin hayrınıza olur.

genellemeyeyim de çoğu erkekte vardır.senden önce gerçekten sevmedim.senden önce kimsenin elini tutmadım öpmedim v.s ama kimbilir ne haltlar karıştırmışlardır da o anda sevgililerini yüceltme çabasına giriyorlar.bu konu da böyle bence:34:

Aynısını kadınlar yapmıyor sanki. Sadece cinselliği kastetmiyorum. Benim 2. erkek arkadaşım ve ona o kadar aşığım ki ilkini hiç olmamış saymak istiyorum. Mümkün değil tabi. Erkekler de tamamen yalan söylüyor demeyelim de bazıları da gerçekten bizim gibi düşünüp o sevgilisinden önce o kadar sevmiş olduğunu unutmak geçmişe gömmek istiyordur. Cinsellik konusunda konu sahibi çok abartmış. Belli çocuk seni sevmiş, sen bu konuya bu kadar takıntılısın demek ki yaşasa bile seni kaybetmemek için söylemiş. Bir filmde dediği gibi baskılamışsın yalan söylemiş terk etmişsin :D:D:D Şaka bir yana cinsellik yaşadı ya da yaşamadı bilemem ama bir konuda şu bacağın ağrıyor mu konusundan cinselliğe nasıl gelinir, evli arkadaşlar söylesin var mı bunun mantığı ben çok cahilim de bilmiyor muyum?

Herşey açıklanmış.. Komşu kızıyla, kızın annesiyle, sevgilinizin annesiyle, tek tek konuşmuşsunuz.. Ki sadece komşu kızıyla konuşmak yeterliydi bence, daha fazlası resmen güvenmediğinizi belli etmek olmuş, çok kırıcı bir hareket yapmışsınız..
Ne yani sevgiliniz üçünü de tek tek arayıp sevgilim bana inanmıyor bacağı rahatsız mı değil mi söyleyin' mi dedi.. :50:

Ve bunlara rağmen hala şüphe duyuyor, telefonunuzu açmıyor konuşmuyorsanız, Siz bu olaydan önce aklınızda bitirmişsiniz bu ilişkiyi.. Eğer seviyorsanız bir noktadan sonra güvenmekte zorundasınız.. Güvenmiyorsanız ilişkinizin bir anlamı yoktur..

Bunlar benim düşüncelerim.. Umarım doğru kararı verirsiniz.. :34:

bi kadin bi erkege arayan kimdi diye soruyorsa arada bi samimiyet vardir
ben bunu bilir bunu söylerim...

bacagi cinsellige baglamam ama o kizla samimi oldugu kesin.

olaylar sasirtici gercekten, buna dayaraktan benimde bir sorum var, biraz komik olacak belki ama benim
merak ettigim resim göndermisler ya resimde kiz da gözüküyormuydu yoksa sadece iltihaplanmis bir bacak
resmimiydi, sonuncta herhangi bir iltihaplanmis bacak resmide olabilir, bu resim gönderme olayi bana cok
asiri sacma geldi hangi erkek böyle sacma sapan bisey yapar

sucsuz biri kendini ispatlamak icin bu kadar ugrasirmi, bana güvenmiyorsan güle güle derdi bence bana
birisi böyle biseyle gelse sen ne sacmaliyorsun derdim aciklama getirirdim ama ne o öyle annemi fln aricak
babamida araysaydi bide, yani bunun siniri varmi kac kisiyi aramak gerekir inanmak icin, birde aramalar
sonucunda karsidaki insanlarin tepkisiz tepkisiz cok normal biseymis gibi cevap vermeleri dahada sacma

yok mantiksiz olaylar zinciri görüyorum ben burda, senin icinde sevgiline karsi ufacik bile güven yok bence
cocuk bastan senin böyle bir yapin oldungu biliyorsa zaten gercekleri söyleyecegi varsada vazgecmistir

Arkadaşlar sevgilimin yanından geliyorum, durumu çok net bir şekilde konuştuk.
Ses kaydını ona dinletmeden önce hep inkar etti ama kayıtta kendi sesini duyunca inandı tabiii..
Önce hatırlayamadı, evet bu benim sesim ama yanımdakini hatırlayamadım, benim o tarihlerde bir sevgilim yoktu dedi.
Bacak muhabbetinden sonra aklına birtakım şeyler geldi ama emin olamıyorum dedi.
Bu ses kaydını yaptığım zamanı hatırlamıyorum, o zamanlar tek görüştüğüm insan (bayan x)di o da zaten üst kat komşumuz dedi.
Kendisiyle bir kez tanışma imkanı buldum, aile dostları..
Anneleri ve babaları da çok iyi görüşüyorlar, bir onunla olabilir bu konuşma kaydı dedi.
Zaten o kızın da bacağında bir iltihap çıkmış zamanında, ara ara çıban gibi patlıyormuş.
Ama o benim kardeşim dedi.
Yanımda aramasını istedim, kız açtı durumu anlattı..
Benim bacağım da çıkmış bir iltihaptan dolayı sormuşsundur gününü ben de hatırlayamadım dedi. Ama sen benim abim gibisin dedi.
Ayriyeten kız da nişanlı şu an.
Ama resmini göndereyim bakın dedi, hakkaten kötü bir yara, belki telefonda konuşurken çarpmışsındır o yüzden sormuşsundur dedi, kaydı dinledikten sonra.
İçim rahat etmedi tabi, kızın annesini arasın istedim.
O da kızımın bacağında yara zaman zaman patlıyor dedi.
Bu da yetmedi, sevgilimin annesini aramasını ve bacağındaki yarayı hatırlayıp hatırlamadığını sormasını istedim.
Annesi: evet öyle bir durum var diye hatırlıyorum diye cevap verdi.
Çok yakın oldukları için annesinin hatırlaması da normal dedim...

Ama hala tam inanmış değilim....
Çünkü insanın güveni bir kez kayboldu mu zor toparlanıyor..
Bana inan, ben sana bu konuda en ufak bir yalan söylemedim diyor.
O kızla da bu kadar samimi olmalarını kaldıramadım, o ayrı onun için kızdım bir de...
Telefonumu kapadım bir ara görüşmek istemiyorum, hala içim tam anlamıyla soğumuş değil....
Haksız mıyım kızlar?
Ne yapmalıyım?
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim bu konuda yardımcı olup, beni dinlediğiniz için.

Kusura bakmada biraz abartmışsın daha senle çıkmadan önce olan bir ses kaydı ve sonrasında dedektif gibi herkesi aramışsınız.Arkadaşın çok sabırlıymış.Ayrıca ilişkisi de olabilirdi sen bakir mi diye mi araştırıyorsun :1: Bence de sen bu çocuktan ayrıl acıdım haline yazık çocuğa...

bu konuyu okuyunca aklıma geldi, orta sona gidiyodum komşular bize gelmişti çocuklarla beraber. benle yaşıt bir erkek çocukları var, bide kardeşimle yaşıt 2 tane kız çocugu var odada ( bizden 2 yaş küçük yani ) karanlıkta saklambaç die bi oyun uydurduk onu oynuyoruz. ranza vardı bizim odada onun alt katında saklanıyorum ibo buldu beni orda, ama zifiri karanlık oda. beni yakalamaya çalışırken ayagımı tuttu sıktı, benm de ayagımda sorun var, ahh dedimm, acıdı mı dedi, bende biraz dedim, daha da sıktı uyuz, acıdı mı dedi evet dedim falan ama bütün bunlar karanlıkta oluyor sadece ses duyuluyor. ibo nun kardeşi gitti açtı ışığı napıyosunuz siz orda die :D tabi espri amaçlı yaptı baya da güldük hep beraber hala da güleriz de demem o ki her duydugun ses aklına geleni çağrıştırmaz, o yuzden biraz abartmışsın sanki. ki adam o kadar ispata uğraşmış, herkesi seferber etmiş falan daha ne yapsın die düşündüm :34:

ayrıca o kızı aratman falan ne bileim yakın bi zamnda çok yakın bi arkadaşım sevgilisne aramızda bişey olmadıgını ispat etmek için aratmıştı da kendimi çok degersiz hissetmiştim. sanki kötü bişey yapmışım gibi, ki, o benmm arkadşaımdı bişey yoktu aramızda ama kıza ispat etmek için dil dökmek zorunda kalmıştım çok kötü bi durum, keşke yaşatmasaydınız bunu.

bide seviyosanız güvenmeyi deneyin yaa, sizdfen bu kadar zaaaman once olan bişey, bi sürü ispat etmeye çalışmış hala telefonu kapatıyosunuz. erkek arkadaşınız belli ki çok seviyor. benm sevgilim benden bu kadar şüphe duyacak çoktan tepelemıştim onu, bnce onu da sinirlendirmeyin, patlaması yakındır gibi geliyo :34:

Aynen arkadaşlara katılıyorum çok abartmışsın canım, bu şekilde erkek arkadaşına değil de elaleme güveniyormuşsun gibi bir sonuç çıkıyor, ayrıca kendini küçük düşürüyorsun...

Ben olsam, bu kadar bile takılmazdım bu konuya, velev ki takıldım onu bunu arayıp ne kendimi ne erkek arkadaşımı küçük düşürürdüm. Güvenmiyorsam bitirirdim, güveniyorsam da başkalarını arayıp sormazdım...

Back
X