- 22 Kasım 2016
- 59
- 10
- 1
- 45
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
allahım ben bi de cinsellik olmazsa ayrilir diye vakumlamistim resmenSevgiline de kendini kullandırtma cnm abla tavsiyesi. Konunu okumadım. Sadece aklıma geldiği için yazıyorum. İhtiyaçları giderilene kadar severler sonra kötü olan sen olursun. Sakın ha genç kardeşlerimize sesleniyorum kendi değerinizi kendiniz belirlersiniz kimse için kolay lokma olmayın...
Tabiki öyle birsey yok.allahım ben bi de cinsellik olmazsa ayrilir diye vakumlamistim resmen
50 ?Yaklaşık 50 tane sevgilim oldu (evet çetele tuttum) yirmisini falan anlattım eşime, gerisini gizledim.
Bu yeni nesil genç kızlar neden böyle bilmiyorum. Niye anlatacaksın geçmişini elin adamına yavrucum? Ona ne?
Birkaç ilişki yaşamadan, karşı cinsi tanımadan, ilişkide nasıl davranacağını öğrenmeden, hatalar yapıp bunlardan ders almadan mutlu bir evlilik yakalamak çok küçük bir ihtimal. O yüzden üçüncü olmaz beşinci olur, beşinci olmaz onuncu olur bunları öğrenmeden ve gerçekten uyumlu olduğun adam karşına çıkmadan evlenme. Bu süreçte hayatına giren erkek sayısı önemli değil, kutsal bir amaca hizmet ediyor onlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?