eski birlikteliklerinizi esinize sevgilinize soyluyor musunuz

kizlar sizden ogrwnecegim cok sey var ben bu islerden hic anlamıyorum eski sevgililerimi gectim bi de durup durup o benden hoslandi bu benden hoslandi diye yalan soyluyodum cunku bazen bana kimsenin bakmiycagini imaediyidu bu arada kizlar ben sevgili bulma konusunda da cok bbeceriksizim iki tanesiyle netten tanistim ben oylr birilerini beğenip muhabbet acip ilgisini cekemiyorum kimsenin of napicam ben ya

allahım ben bi de cinsellik olmazsa ayrilir diye vakumlamistim resmen

allahım ben bi de cinsellik olmazsa ayrilir diye vakumlamistim resmen
Tabiki öyle birsey yok.
Cinsellik ayrılmamak için bir kıstas değil hele hele erkekler için asla değil.
Bir daha asla böyle düşünmeyin ayrılmaz ayrılamaz diye değil de istediğiniz için yaşayın herşeyi.
İleride kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz,biri bana sorsa hop noluyoruz derim.
İlişkilerimde yaşadıklarım yaşayacaklarım bana özeldir benim özel hayatım kimseyi ilgilendirmez.
Ve de ilkimle evlenseydim vsvs diye düşünmeyin iyiki ilk sevgilimle evlenmedim,iyiki ondan sonrakilerle de evlenmedim.

50 ?

bende sevgilim oldu eski nişanlım oldu eşim bilir bunları bende onun eskilerini bilirim hatta ben merak ederim faceden göstersene falan derim ve coğu zaman espri konusu olurlar bizde eski sevgilisinin fabrikası kuaför dukkanları falan varmış bende derim onca zengini bırakıp benim gibi züğürtte pasaklıda ne buldun diye1.5 yıllık evliyim ne o benim kafama kakar nede ben onun kafasına kakarım 4.5 aylıkta hamişim cokta mutluyuz

bana hiç sormamıştı sevgilim, ben de söylememiştim. kaldı ki kendisi de eski ilişkilerinden ben sormama rağmen hiç bahsetmez.

ilişkimiz sırasında eski sevgilim beni rahatsız etmeye başladı taciz derecesinde ve o zaman bu durumu anlattığımda sordu işte nasıl tanıştınız falan diye, ben de anlatmıştım. face den tanışmıştık o çocukla. bana senden beklemezdim netten birine güvenip telefon verceğini falan diyerek ağzına geleni saymıştı.

söylesen bir dert söylemesen zaten sıkıntı.

Eşimle arkadastik o yuzden sonuncuyu biliyordu ama onun sevgilisi oldu mu kac tane ben hic sormadim esim de onceden baska biri oldu mu neler yasadiniz vs hic bu konuya girmedi bile.
Evet belki yaşadigim çogu seyi keske yaşamasaydim diyorum ama bu saatten sonra kimse zamani geri getiremez.
Geçmişten kurtulmadan gelecegi yaşayamayız.

Bence soyleme, eski sevgililerini bilince daha kötü.Bilince insan onu mu daha cok sevdi gibi kıyaslamalar yapiyor.Gecmis bisey sonucta belki eskisinin umrunda degilsin ama gecmisin hayaleti ile simdiyi yipratirsin.

Kime ne bu kadar millete hesap vere vere namus bekçisi oldular başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…