- 10 Ocak 2014
- 4.729
- 11.131
- 208
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
İyi ki ilk sevdiğinle evlenmemişsin zira sonu hep kötü bitiyor. İyi bir eş bulup, iyi bir evlilik yapman için erkekleri de iyi tanıman gerekiyor bence. Geçmişinde üç erkek olması da çok değil, dünyanın sonu da değil. Ayrıca kaç sevgilin olursa olsun bunu bir sonrakinin bilip bilmemesi bir şeyi değiştirmez. Seni sevecek olan adam bırak üç sevgiliyi, üç defa evlenip boşansan yine sever. Hayatına alacağın kişi seni olduğun gibi kabul etmeli. Ha bilmeleri şart mı? Ben hiç saklamadım ama şart da değil.muhafazakar bir ailede yrtistim lisede bir tane sevgilim oldu gayet arkadas giniydik elele tutuşmaktan otesi olmadi üniversite bir de bir aylik kisa bir gotusmem oldu biriyle ciktim bile sayilmaz daha sonra iki seneye yakin suren bir iliskim oldu nisan arifesinde ayrildik onunla bu saydiklarimdan daha ileri seyler yasadim opusme vs gibi simdi size soruyorum siz onceki birlikteliklerinizi soyluyor musunuz brn ucuncu sevgilime ayrintilariyla herseyi anlatmistim ama pek hod olmadi bundan sonra nasil bir yol izlemem gerektigini bilmiyorum 22 ywsindayim 3 sevgilimin olmasi da acikcasi brni kötü hissettiriyo keske ilk sevdigim kişiyle evlenseydim diyorum ama nasip olmuyorsa olmuyor bu arada sizin kac sevgiliniz oldu meraktan soruyorum benimki cok mu acaba diyr
ya bunu ciddiye alanlar var buralardayazma böyle.
muhafazakar bir ailede yrtistim lisede bir tane sevgilim oldu gayet arkadas giniydik elele tutuşmaktan otesi olmadi üniversite bir de bir aylik kisa bir gotusmem oldu biriyle ciktim bile sayilmaz daha sonra iki seneye yakin suren bir iliskim oldu nisan arifesinde ayrildik onunla bu saydiklarimdan daha ileri seyler yasadim opusme vs gibi simdi size soruyorum siz onceki birlikteliklerinizi soyluyor musunuz brn ucuncu sevgilime ayrintilariyla herseyi anlatmistim ama pek hod olmadi bundan sonra nasil bir yol izlemem gerektigini bilmiyorum 22 ywsindayim 3 sevgilimin olmasi da acikcasi brni kötü hissettiriyo keske ilk sevdigim kişiyle evlenseydim diyorum ama nasip olmuyorsa olmuyor bu arada sizin kac sevgiliniz oldu meraktan soruyorum benimki cok mu acaba diyr
senin kendini geliştirene kadar ilişki yaşamaman lazım sana zararilk iki sevgilimle bisey yasamadigim icin sikinti etmiyodum ana son sevgilimle gercekten evlenecegimi dudundugum ivin o tarz seyler yasadim oyle olunca da ayrılmamak icin cok uğraştim siddet gördügum halde bile duzelir diye bekledim cok pismanim kendimi kirlenmis hissefiyorum utaniyorum evlenecegim adamin yuzune nasil bakarim diyr dudunup dudunup ağlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?