- 1 Haziran 2012
- 7.281
- 25.340
- 798
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
ilk iki sevgilimle bisey yasamadigim icin sikinti etmiyodum ana son sevgilimle gercekten evlenecegimi dudundugum ivin o tarz seyler yasadim oyle olunca da ayrılmamak icin cok uğraştim siddet gördügum halde bile duzelir diye bekledim cok pismanim kendimi kirlenmis hissefiyorum utaniyorum evlenecegim adamin yuzune nasil bakarim diyr dudunup dudunup ağlıyorum
ilk iki sevgilimle bisey yasamadigim icin sikinti etmiyodum ana son sevgilimle gercekten evlenecegimi dudundugum ivin o tarz seyler yasadim oyle olunca da ayrılmamak icin cok uğraştim siddet gördügum halde bile duzelir diye bekledim cok pismanim kendimi kirlenmis hissefiyorum utaniyorum evlenecegim adamin yuzune nasil bakarim diyr dudunup dudunup ağlıyorum
sahsen ben nasil tanistigimizdan tut da nerde gezdigimize kadar anlattim bi de ustune idim soy isim verdim profillerine baktiSorarsa yok demem, sormazsa anlatmam.( Ha bu arada geçmiş ilişki sorgulaması bana göre abesle iştigal o ayrı) Sorduğunda da hayatımı geçireceğim insanı ilk seferde yakalayacak, nokta atışı yapacak kadar şanslı değildim minvalli bir şey söylerdim heralde. Gerisi de onu ilgilendirmez zaten
s
sahsen ben nasil tanistigimizdan tut da nerde gezdigimize kadar anlattim bi de ustune idim soy isim verdim profillerine bakti
Sizin gbt kaydı gibi herşeyi vermeniz de, sevgilinizin bunlara bakması da saçma. Bu kadar didikleyici bir adamla ben olsam yapamazdım. Hem profillere falan bakması çok ergence, hem de şimdi böyleyse ilerde bu durumla sizin daha çok canınızı sıkacağı belli.s
sahsen ben nasil tanistigimizdan tut da nerde gezdigimize kadar anlattim bi de ustune idim soy isim verdim profillerine bakti
ailemin boyle bir cevresi yok babam vefat etti annem 66 yasinda benim yaslarimda tanidigimiz erkek bile yokkalplerbirsedunyaguzel .!.:sebep?
sen de sordun mu onun eski sevgililerini?
bu kadar zorsa senin için sevgili yapma. ailen bulsun sana birini görücü usülü evlen git. mecbur musun sevgili olmaya?
22 yaşının verdiği toylukla bunları düşünmen normal.Ama aş bu gereksiz düşünceleri.Kimse gözünü açıp beşik kertmesiyle evlenmiyor.Kimse de kavun değil koklayıp ilişki kurasın.İnsanın hayatında birileri olabilir.Evlenip boşana da bilir.muhafazakar bir ailede yrtistim lisede bir tane sevgilim oldu gayet arkadas giniydik elele tutuşmaktan otesi olmadi üniversite bir de bir aylik kisa bir gotusmem oldu biriyle ciktim bile sayilmaz daha sonra iki seneye yakin suren bir iliskim oldu nisan arifesinde ayrildik onunla bu saydiklarimdan daha ileri seyler yasadim opusme vs gibi simdi size soruyorum siz onceki birlikteliklerinizi soyluyor musunuz brn ucuncu sevgilime ayrintilariyla herseyi anlatmistim ama pek hod olmadi bundan sonra nasil bir yol izlemem gerektigini bilmiyorum 22 ywsindayim 3 sevgilimin olmasi da acikcasi brni kötü hissettiriyo keske ilk sevdigim kişiyle evlenseydim diyorum ama nasip olmuyorsa olmuyor bu arada sizin kac sevgiliniz oldu meraktan soruyorum benimki cok mu acaba diyr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?