Eski burnumu özledim :(

riri2134

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2016
989
464
43
33
36 gün önce ameliyat oldum doktor burnumun 3/2 almış ufak sıkıntılar için girdiğim ameliyattan malesef denek gibi bir şekilden başka şekile koymuş burnumu yüzüme göre orantisiz küçük kısa bir burun yapıldı her gun aglamaktan ölüyorum eski fotoğraflarına bakıp bakip ağlıyorum Allahtan eski burnum gelsin diye dua ediyorum o cok seviyorum ölüyorum diyenler ameliyattan sonra gittiler iyki gitmişler ama keske burnumdan olmasaydım hergun bir mucize olur diye bekliyorum revizyonla duzelir diyorlar eski burnum kadar iyi olacağını sanmıyorum artık hergun pismanliktan kahr oluyorum okulu işi gücü kursu herşeyi bıraktım eve kapandim bana burnun kötü değil diyorlar eskisinden çok kötü durumda aynaya iki sn bakamıyorum eski burnum yapilabilir mi diye doktor doktor geziyorum Allah o doktoru kahretsin nasıl kıydı burnuma hala aklım almıyor benim gibi eski burnunu geri isteyen var midir acaba

Onden nasil bi burun istediginizi
Nasil bir burun yapicagini gorusmedinizmi doktorunuzla.

Burnumda deviasyon ve et büyümesi ve çok hafif burnun yan tarafında nokta kadar çıkıntı vardı düzelt dedim baska da isteğim olmadı doktor da biraz d araltalim ucunu hafif kaldıralım dedi yok dedim yok yok merak etme burnunda zaten sıkıntı yok dedi sonra n olduysa burnum acayip bir şey oldu hala aklım almıyor eski burnumu cok seviyordum

Burnumda deviasyon ve et büyümesi ve çok hafif burnun yan tarafında nokta kadar çıkıntı vardı düzelt dedim baska da isteğim olmadı doktor da biraz d araltalim ucunu hafif kaldıralım dedi yok dedim yok yok merak etme burnunda zaten sıkıntı yok dedi sonra n olduysa burnum acayip bir şey oldu hala aklım almıyor eski burnumu cok seviyordum

Burnumda deviasyon ve et büyümesi ve çok hafif burnun yan tarafında nokta kadar çıkıntı vardı düzelt dedim baska da isteğim olmadı doktor da biraz d araltalim ucunu hafif kaldıralım dedi yok dedim yok yok merak etme burnunda zaten sıkıntı yok dedi sonra n olduysa burnum acayip bir şey oldu bide ters v de var hala aklım almıyor. eski burnumu cok seviyordum

Fotograf atarmisiniz

Burnumda deviasyon ve et büyümesi ve çok hafif burnun yan tarafında nokta kadar çıkıntı vardı düzelt dedim baska da isteğim olmadı doktor da biraz d araltalim ucunu hafif kaldıralım dedi yok dedim yok yok merak etme burnunda zaten sıkıntı yok dedi sonra n olduysa burnum acayip bir şey oldu bide ters v de var hala aklım almıyor. eski burnumu cok seviyordum

Bir seneye anca oturur diyorlar belki üzülmen için erkendir bilemiyorum
Ama dr kim hangi şehir mrk ettim
Ve sonrasında demediniz mi bu ney diye
İlgilendi mi ne dedi

Kimligini desifre etmeyecek sekilde burnunun fotografini atarsan iyi olur. Belki psikolojik sana kotu geliyordur. Bazi hastalar burnu guzel olmus olsa bile adapte olamiyorlar yeni goruntulerine.

Bence de fotograf koysan daha iyi olur. Kime yaptrdgını da merak ettim açıkcası. Burun insanın yüzüne apayrı bir ifade katıyor belki hala gözün alışmadı yeni burnuna ...

Nefes proglemi deviasyon için girdim ameliyata ama doktor hafif hafif dedi içine etti bilseydim böyle olucak girmezdim ameliyatta burnumu bu kadar oynacağını bilmiyormuyudum !

Söyledim doktora eski burnunu çok seviyordunsa bana gelmeyecktin bende ters tepki verdim sanki komple değiştir mi dedim bu defa bekle 6 ay bekle begenmzsen eski burnunu yapicam soz diyor .sonra başka ceraha git diye yol gösterdiler 5 ay sonra gel o zamana kadar sus diyorlar !

Bence de fotograf koysan daha iyi olur. Kime yaptrdgını da merak ettim açıkcası. Burun insanın yüzüne apayrı bir ifade katıyor belki hala gözün alışmadı yeni burnuna ...
k doktorum istanbul da burun eskiye gore iyi degil birazdan atti cam fotograf ve isterse dünyanın en güzel burnu olsun yine istemiyorum benim burnumu kafasina gore değiştirip iyi oldu güle güle kullan diyemez !

Deviasyon burunda önemli deformasyonlara sebep olur. Sizinkisi psikolojik bence. Eminim daha güzel olmuştur. Fotoğraf olsaydı iyiydi.

Revizyon (duzeltme ameliyatlari)var Allah dermansiz dert vermesin takilipta caninizi bu kadar skmayin ha dr gercekten olmayacak bir is yaptiysa hala saglikli nefes alamama nefeste randiman dusuklugu varsa baska bir uzmandan alinmis raporla sikayetci olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…