- 18 Kasım 2008
- 1.224
- 204
- 123
- 39
Walla o kadar iyi oldu ki 3 yildir pesimi birakmayan eski sevgilim birakti pesimi sevip olenlerde gitti artik ne kadar iyi olduysa bilmiyorumDeviasyon burunda önemli deformasyonlara sebep olur. Sizinkisi psikolojik bence. Eminim daha güzel olmuştur. Fotoğraf olsaydı iyiydi.
36 gün önce ameliyat oldum doktor burnumun 3/2 almış ufak sıkıntılar için girdiğim ameliyattan malesef denek gibi bir şekilden başka şekile koymuş burnumu yüzüme göre orantisiz küçük kısa bir burun yapıldı her gun aglamaktan ölüyorum eski fotoğraflarına bakıp bakip ağlıyorum Allahtan eski burnum gelsin diye dua ediyorumo cok seviyorum ölüyorum diyenler ameliyattan sonra gittiler iyki gitmişler ama keske burnumdan olmasaydım hergun bir mucize olur diye bekliyorum revizyonla duzelir diyorlar eski burnum kadar iyi olacağını sanmıyorum artık hergun pismanliktan kahr oluyorum okulu işi gücü kursu herşeyi bıraktım eve kapandim bana burnun kötü değil diyorlar eskisinden çok kötü durumda aynaya iki sn bakamıyorum eski burnum yapilabilir mi diye doktor doktor geziyorum Allah o doktoru kahretsin nasıl kıydı burnuma hala aklım almıyor benim gibi eski burnunu geri isteyen var midir acaba
Ya eski burnum tekrar yapilcak hale getrimis burun etine kadar inceltmis burun delikleri kadar her yerle oynamis baska doktorlada olumlu konusmuyor ters v var 6 ay bitmeden sikayetci olamiyorumRevizyon (duzeltme ameliyatlari)var Allah dermansiz dert vermesin takilipta caninizi bu kadar skmayin ha dr gercekten olmayacak bir is yaptiysa hala saglikli nefes alamama nefeste randiman dusuklugu varsa baska bir uzmandan alinmis raporla sikayetci olun
Ne kadar surede atlatiniz durumu ben psikologa gidiyorum ama durumu halen kabullenemedimTamam anladık deviasyon ve et büyümesi vardı 182626262 kere yazmanıza gerek yok. Burun estetiği ve diğer estetiklerden sonra depresyon ve kabullenmeme olabiliyor ben de yaşamıştım. Çok kötüyseniz profesyonel yardım alın sürekli ameliyat olmaktan daha iyi bir çözüm olur.
Amma çok yazmış ya. Konu sahibi çok gerilmiş bence. Banada kızmış bildiğin. Halbuki olumlu birşeyler yazmaya çalışmıştım. Bence evet iğrenç olmuşsun dememizi istiyor.Tamam anladık deviasyon ve et büyümesi vardı 182626262 kere yazmanıza gerek yok. Burun estetiği ve diğer estetiklerden sonra depresyon ve kabullenmeme olabiliyor ben de yaşamıştım. Çok kötüyseniz profesyonel yardım alın sürekli ameliyat olmaktan daha iyi bir çözüm olur.
Kulak ve kaburgadan kikirdak alarak bayagi iyi sonuclar cikariyorlar isinin ehline gitmeniz lazim kiyida kosede kalmis veya devlet dr giderseniz basaramayacagi is icin cok fena yapilamaz diye moralinizi bozar bide duydugum okudugum ciddi rakamlar butceyide ayarlamak lazim umutsuz olmayin ayrica resim yuklerseniz en azindan hani sizmi alisamadiniz yoksa cokmu kotu yorum sansimiz olurYa eski burnum tekrar yapilcak hale getrimis burun etine kadar inceltmis burun delikleri kadar her yerle oynamis baska doktorlada olumlu konusmuyor ters v var 6 ay bitmeden sikayetci olamiyorum
Eski burnun kötüymüş. Neyini özledin ya?
Bu burnu mu ozledin? Bence senin ki psikolojik bir durum. Iyidir muhtemelen yeni burnun.Eski halim
Bu burnu mu ozledin? Bence senin ki psikolojik bir durum. Iyidir muhtemelen yeni burnun.
Senin gibi hayata kusmedim ama ben de Dr un kendi kendine başka bir burun yaratmaya kalkısmasina denk gelen bahtsizlardanim.Sonradan yeniden deviasyon oluştu ve Ankara Gazi Hastanesi Plastik Cerrahinin ana bilim dalı başkanı ameliyat etti.Eskisine yakın bir burun yapmaya çalıştılar ama büyük ihtimalle istediğin tam düzelme için bir ameliyat daha gerekecek dedi.Yeniden ameliyat olmak istemedim.Tabiki yine deviasyon oluştu.Burnum hiç güzel durmuyor.eski fotograflarima bakıp üzülüyorum ama yapacak bir şey yok.Ameliyati taaa 2009 da oldum.Dr un adını hatırlamıyorum.Bu kadar hayatını etkiliyorsa psikolog a gitmelisin bence.36 gün önce ameliyat oldum doktor burnumun 3/2 almış ufak sıkıntılar için girdiğim ameliyattan malesef denek gibi bir şekilden başka şekile koymuş burnumu yüzüme göre orantisiz küçük kısa bir burun yapıldı her gun aglamaktan ölüyorum eski fotoğraflarına bakıp bakip ağlıyorum Allahtan eski burnum gelsin diye dua ediyorumo cok seviyorum ölüyorum diyenler ameliyattan sonra gittiler iyki gitmişler ama keske burnumdan olmasaydım hergun bir mucize olur diye bekliyorum revizyonla duzelir diyorlar eski burnum kadar iyi olacağını sanmıyorum artık hergun pismanliktan kahr oluyorum okulu işi gücü kursu herşeyi bıraktım eve kapandim bana burnun kötü değil diyorlar eskisinden çok kötü durumda aynaya iki sn bakamıyorum eski burnum yapilabilir mi diye doktor doktor geziyorum Allah o doktoru kahretsin nasıl kıydı burnuma hala aklım almıyor benim gibi eski burnunu geri isteyen var midir acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?