Eski burnumu özledim :(

Deviasyon burunda önemli deformasyonlara sebep olur. Sizinkisi psikolojik bence. Eminim daha güzel olmuştur. Fotoğraf olsaydı iyiydi.
Walla o kadar iyi oldu ki 3 yildir pesimi birakmayan eski sevgilim birakti pesimi sevip olenlerde gitti artik ne kadar iyi olduysa bilmiyorum

doktor mu nasıl kıydı burnuna?

güzel kafa

Ya eski burnum tekrar yapilcak hale getrimis burun etine kadar inceltmis burun delikleri kadar her yerle oynamis baska doktorlada olumlu konusmuyor ters v var 6 ay bitmeden sikayetci olamiyorum

Eskisinden kötü olduğunu düşünmüyorum, cunku daha cok erken sonuç icin, bir altı ay beklemen gerek tam oturmadı icin. Ayrıca psikolojik bence cunku gözünün doğduğundan veri görmeye alışık olduğu burnun değişti. Başkası beğense bile senin beğenmemen olabilir. Resim atmadan bisey diyemeyiz ki.

Tamam anladık deviasyon ve et büyümesi vardı 182626262 kere yazmanıza gerek yok. Burun estetiği ve diğer estetiklerden sonra depresyon ve kabullenmeme olabiliyor ben de yaşamıştım. Çok kötüyseniz profesyonel yardım alın sürekli ameliyat olmaktan daha iyi bir çözüm olur.

Ne kadar surede atlatiniz durumu ben psikologa gidiyorum ama durumu halen kabullenemedim

Amma çok yazmış ya. Konu sahibi çok gerilmiş bence. Banada kızmış bildiğin. Halbuki olumlu birşeyler yazmaya çalışmıştım. Bence evet iğrenç olmuşsun dememizi istiyor.

Ya eski burnum tekrar yapilcak hale getrimis burun etine kadar inceltmis burun delikleri kadar her yerle oynamis baska doktorlada olumlu konusmuyor ters v var 6 ay bitmeden sikayetci olamiyorum
Kulak ve kaburgadan kikirdak alarak bayagi iyi sonuclar cikariyorlar isinin ehline gitmeniz lazim kiyida kosede kalmis veya devlet dr giderseniz basaramayacagi is icin cok fena yapilamaz diye moralinizi bozar bide duydugum okudugum ciddi rakamlar butceyide ayarlamak lazim umutsuz olmayin ayrica resim yuklerseniz en azindan hani sizmi alisamadiniz yoksa cokmu kotu yorum sansimiz olur

Daha çok yeni olmuşsunuz,burun ameliyatlarında burnun net şekli 1 sene içinde oturur.
Bende ameliyat olduğum ilk 3 ay karalar bağlamıştım,1 sene geçtikten sonra oturdu burnum.

Ben de burun estetiği oldum ve şişlerin inmesi bir sene aldı. İlk aylarda şekilli ama dolma gibiydi burnum, şimdi incecik ve kavisli. Sabredin bence.

Senin gibi hayata kusmedim ama ben de Dr un kendi kendine başka bir burun yaratmaya kalkısmasina denk gelen bahtsizlardanim.Sonradan yeniden deviasyon oluştu ve Ankara Gazi Hastanesi Plastik Cerrahinin ana bilim dalı başkanı ameliyat etti.Eskisine yakın bir burun yapmaya çalıştılar ama büyük ihtimalle istediğin tam düzelme için bir ameliyat daha gerekecek dedi.Yeniden ameliyat olmak istemedim.Tabiki yine deviasyon oluştu.Burnum hiç güzel durmuyor.eski fotograflarima bakıp üzülüyorum ama yapacak bir şey yok.Ameliyati taaa 2009 da oldum.Dr un adını hatırlamıyorum.Bu kadar hayatını etkiliyorsa psikolog a gitmelisin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…