Eski burnumu özledim :(

Eski burnunuz çok kötüymüş cidden. Muhtemelen buna kıyasla daha küçük bir burun yaptıklarından alışamadınız. Yenisini göremedim ama güzeldir bence. Zamanla alışırsınız.

evet yüzüm iri bana k
Eski burnunuz çok kötüymüş cidden. Muhtemelen buna kıyasla daha küçük bir burun yaptıklarından alışamadınız. Yenisini göremedim ama güzeldir bence. Zamanla alışırsınız.
kuCük burun yakışmaz dedim ve öyle de oldu eski burnuma kiyasla kimse beğenmedi zaten burnum biraz küçülür dedim ama yüzüme göre bu kadar küçük olacağını hadi kucultun şekil olarak neden o kadar değiştirdi aklım onuda almiyor fena değil diyorlar bende begenmedim.Net ağır yenisinide yukluycem

kızlar yeni üye oldum ve nasıl kullanacağımı bilmiyorum bana yardımcı olur musunuz ? :) Durum nasıl yazıyoruz mesela ?

kızlar yeni üye oldum ve nasıl kullanacağımı bilmiyorum bana yardımcı olur musunuz ? :) Durum nasıl yazıyoruz mesela ?
Baskasinin konusuna yaziyorsunuz sahsi islemlerinizi nick tiklayarak acilan pencereden yaparsiniz bilmiyorum diyorsaniz konu acin isterseniz ordan gorenler sorduklariniza cvp verir

işte kendi konumu nereye yazacağım peki ?

1 yıl geçmeden sonucu görmeden hemen peşin hüküm verme
Bir de hani doktor yeni şeklini bilgisayar ortamında veya elle yapılmış bir çizimde
Herhangi bir şekilde göstermedi mi ?
Daha oturmadığı için böyle gelmesi doğal
Tabii biz ne desek boş burun estetiği topiğindekiler daha çok yardımcı olur

ya ben bişe anamadım bana bildirim geliyor ama nereden açacagımı bilmiyorum tıklıyorum burası cıkıyor

36 gün henüz çok erken önce şişliklerin tam olarak insin yüzüne otursun bir burnun büyük tarz bizim tarafların genelde öyle hani çok ideal mükemmel değil kötü de degil. Kücük olması sıkıntı olmaz ama şu an daha toparlanıyordur.

Yeni halini koysanda görsek ona göre yorum yapsak eskiyi koydunda Yeniyi hala neden koymadin ole bi yazmissinki çok merak ettim

Tamam da henüz 36 gün olmuş ameliyat olalı bu nasıl bir paniktir yahu.
Bir de seviyorum deyip durduğunuz burnunuz önden bile gayet sorunlu duruyor ki yan profilden daha kötü duruyordur eminim.
Benim bi arkadaşımın devasa bi burnu vardı ve ameliyat oldu.Küçücük bi burnu oldu.Fakat zaman geçtikçe burnu esas şeklini aldı biraz daha büyüdü mesela daha doğal durdu sanki kendi burnuymuş gibi.
Ayrıca insanlar sizi burun için bırakıp gitmezler ama böyle bozuk psikolojiyle sürekli burnunuzdan bahsettiyseniz belki o nedenle sıkılıp kaçmış olabilirler.

Ben
benimde ters v var tekrar mecburi ameliyat olucam zaten nasil boyle kasaba gittim aklim almiyor duzeltilebilir mi onuda bilmiyorum

3ski sevgi

Burunda xok d
burunda cok degisiklik olmayacagi icin cizime gerek gormedi doktor fakat burun tamamen degisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…