Kusura bakma ama eski burnunda küçük bir sorun var gibi yazmışsın ya hiç öyle değil. Gayet de iyi olmuş estetik olduğun. Özlenecek bir yanı yokEski halim
evet yüzüm iri bana kKulak ve kaburgadan kikirdak alarak bayagi iyi sonuclar cikariyorlar isinin ehline gitmeniz lazim kiyida kosede kalmis veya devlet dr giderseniz basaramayacagi is icin cok fena yapilamaz diye moralinizi bozar bide duydugum okudugum ciddi rakamlar butceyide ayarlamak lazim umutsuz olmayin ayrica resim yuklerseniz en azindan hani sizmi alisamadiniz yoksa cokmu kotu yorum sansimiz olur
kuCük burun yakışmaz dedim ve öyle de oldu eski burnuma kiyasla kimse beğenmedi zaten burnum biraz küçülür dedim ama yüzüme göre bu kadar küçük olacağını hadi kucultun şekil olarak neden o kadar değiştirdi aklım onuda almiyor fena değil diyorlar bende begenmedim.Net ağır yenisinide yukluycemEski burnunuz çok kötüymüş cidden. Muhtemelen buna kıyasla daha küçük bir burun yaptıklarından alışamadınız. Yenisini göremedim ama güzeldir bence. Zamanla alışırsınız.
Baskasinin konusuna yaziyorsunuz sahsi islemlerinizi nick tiklayarak acilan pencereden yaparsiniz bilmiyorum diyorsaniz konu acin isterseniz ordan gorenler sorduklariniza cvp verirkızlar yeni üye oldum ve nasıl kullanacağımı bilmiyorum bana yardımcı olur musunuz ? :) Durum nasıl yazıyoruz mesela ?
benimde ters v var tekrar mecburi ameliyat olucam zaten nasil boyle kasaba gittim aklim almiyor duzeltilebilir mi onuda bilmiyorumSenin gibi hayata kusmedim ama ben de Dr un kendi kendine başka bir burun yaratmaya kalkısmasina denk gelen bahtsizlardanim.Sonradan yeniden deviasyon oluştu ve Ankara Gazi Hastanesi Plastik Cerrahinin ana bilim dalı başkanı ameliyat etti.Eskisine yakın bir burun yapmaya çalıştılar ama büyük ihtimalle istediğin tam düzelme için bir ameliyat daha gerekecek dedi.Yeniden ameliyat olmak istemedim.Tabiki yine deviasyon oluştu.Burnum hiç güzel durmuyor.eski fotograflarima bakıp üzülüyorum ama yapacak bir şey yok.Ameliyati taaa 2009 da oldum.Dr un adını hatırlamıyorum.Bu kadar hayatını etkiliyorsa psikolog a gitmelisin bence.
Tamam da henüz 36 gün olmuş ameliyat olalı bu nasıl bir paniktir yahu.
Bir de seviyorum deyip durduğunuz burnunuz önden bile gayet sorunlu duruyor ki yan profilden daha kötü duruyordur eminim.
Benim bi arkadaşımın devasa bi burnu vardı ve ameliyat oldu.Küçücük bi burnu oldu.Fakat zaman geçtikçe burnu esas şeklini aldı biraz daha büyüdü mesela daha doğal durdu sanki kendi burnuymuş gibi.
Ayrıca insanlar sizi burun için bırakıp gitmezler ama böyle bozuk psikolojiyle sürekli burnunuzdan bahsettiyseniz belki o nedenle sıkılıp kaçmış olabilir
burunda cok degisiklik olmayacagi icin cizime gerek gormedi doktor fakat burun tamamen degisti1 yıl geçmeden sonucu görmeden hemen peşin hüküm verme
Bir de hani doktor yeni şeklini bilgisayar ortamında veya elle yapılmış bir çizimde
Herhangi bir şekilde göstermedi mi ?
Daha oturmadığı için böyle gelmesi doğal
Tabii biz ne desek boş burun estetiği topiğindekiler daha çok yardımcı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?